• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Yapmak Ne Kadar Zormuş

sevgili melitta,

ne kadar güzel yazmışsın. okurken çok duygulandım. teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için. şimdi sen ikizlere mi hamilesin? çok sevindim. herşeyin bir zamanı var değil mi ve zamanı gelince en güzelini veriyor yüce rabbim.

bu arada ben reglime bir gün kala öğlen idrarımla 3 TL'lik bir test aldım, Oncomed isminde. negatif çıktı, bugün regl günüm ama olmadım. acaba önce yaptığım için mi çıkmadı? bu testi kullanan var mı aranızda?

sevgili melitta,

ne kadar güzel yazmışsın. okurken çok duygulandım. teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için. şimdi sen ikizlere mi hamilesin? çok sevindim. herşeyin bir zamanı var değil mi ve zamanı gelince en güzelini veriyor yüce rabbim.

bu arada ben reglime bir gün kala öğlen idrarımla 3 TL'lik bir test aldım, Oncomed isminde. negatif çıktı, bugün regl günüm ama olmadım. acaba önce yaptığım için mi çıkmadı? bu testi kullanan var mı aranızda?

daha regl gunun bile gelmemisken sabah ilk idrar ile yapsaydin iyi olurdu.

2 ay çok kısa bir süre ki... Bebek yapmaya karar veren çiftlerin sadece %25 i ilk 3 ay içinde bu amaçlarına ulaşabiliyorlarmış biliyor musun.. Yani 2 ay içinde gebe kalamaman sende bir rahatsızlık olduğu anlamına gelmiyor, ilk deneme hamile kalmak sadece filmlerde oluyor genelde.

sevgili melitta,

evet teyzesi rabbim nasip ederse ikizlerime hamileyim 3,5 aylık.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.bence de Allaha dua etmeye devam edin , ümidinizi kesmeyin ,stres yapmayın.ve kesinlikle belli bir süre olmuyorsa muhakkak tüplerinizin durumuna baktırın.

o bahsettiğin testi biliyorum bende bakardım bekleyemezdim.bir iki gün gecikirdi acaba derdim.testi uygulardım negatif.hayal kırıklığına uğrardım.meğer aydan dolayı günü oynamış.hatta bu testten bi tane elimde öylece duruyor.malum karın ağrısı ile belli etti bebişler kendilerini.kimilerinin idrarda erken çıkarmış kimilerinin çıkmazmış.en güzeli iki gün daha bekle hast. git kan testi yaptır.en kesin çözüm.

Melittacığım ikizler geliyor desene. Çok sevindim canım ya. içimden bir ses biri kız biri erkek diyor. darısı bütün isteyenlerin başına. bugün olmam lazım reglimi. az önce ateşimi ölçtüm 37.1. bir de göğüs uçlarıma ani bir sızlama giriyor. hayatımda hiç vücudumu bu kadar dinlememiştim. örneğin salgının değiştiğini hiç anlamamışım 30 yıldır. şimdi prof oldum okuya okuya. bu ay 3. ayımız.

Melittacığım ikizler geliyor desene. Çok sevindim canım ya. içimden bir ses biri kız biri erkek diyor. darısı bütün isteyenlerin başına. bugün olmam lazım reglimi. az önce ateşimi ölçtüm 37.1. bir de göğüs uçlarıma ani bir sızlama giriyor. hayatımda hiç vücudumu bu kadar dinlememiştim. örneğin salgının değiştiğini hiç anlamamışım 30 yıldır. şimdi prof oldum okuya okuya. bu ay 3. ayımız.

sağol canım rabbim sana ve isteyen tüm bayanlara nasip etsin.eşiminde içine öyle doğuyor biri kız biri erkek diyor birde ikiz olduğu belli olmadan önce rüyasında ikiz bebişimiz olduğunu görmüş biri kız biri erkek :) ama benimde içime iki oğlan doğuyor.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin kız oğlan farketmez :)

üç ay çok erken ama kimisinin ilk geceden kimisinin 3 ,5 ay sonra oluyor.ama dr. lar 1 yıl bekleyin diyorlar.sende olmazsa birkaç ay daha bekle 1 yılı geçmesin.rahim filmini çektirerek tüplerine baktır.

bu şikayetler adet zamanı da oluyor ama şu da bi gerçek vücut birlikteliğe ve gebeliğe hazırlanıyor.evet salgılama fazla oluyor ben şaşırmıştım acaba yumurtlama dönemim mi uzadı diye gebeymişim meğer.haklısın gerçekten insan araştıra araştıra öğreniyor işin prof. oluyor :))

bu arada sen tetkiklerini yaptırdın mı canım anne olmak için?mesela ben dr.a anne olmak istiyorum napmam lazım demiştim.bana korunmayı bırakman lazım demişti birde kan idrar tahlili yaptı.birde adet döneminde kan tahlili yaptı.

bu tetkikler iltihap,enfeksiyon varmı yok mıbirde yumurtlaman var mı diye bakılıyor.

Son düzenleme:
canım acelen ne öle.2 ay sanki çok uzun süreymiş gibi sölüyosun.etrafına bi bak senelerce çocuk hasretiyle yananlar war.çocuk yapmayı yeni düşündüğünüze göre korunuyodunuz.o yüzden wücütlar birbirlerini yeni yeni tanıolar.bence bi sorun yok acele etme.acele işe şeytan karışır :)))))

valla haklısın küçükken Türk filmlerinde kızların gazozuna ilaç koyup tecavüz ederlerdi kızlar hemen hamile kalırlardı :):):) ..aklımda o yüzdenmidir bilmem hemen hamile kalınıyo gibi kalmış:):):) bende evlenene kadar,, korunmazsam hemen hamile kalırım sanıyordum..işte insan başına gelmeyince araştırmıyor da hiç...ama meğer ne zormuş...
bizimde 3 ayımız bitti ama insan çok isteyipte kafasına takınca günler ay gibi,, geçmek bilmiyor...umarım ALLAHIM bizlere de anne olmayı nasip eder..

kızla merhaba yazmadan geçemedim. 2 yıllık evliyim ocakta bebeğe karar verdik nisanda çalışmalara başladık 2. ayda yani mayısda hamile olduğumu öğrendim 7 haftalıkkende kaybettim :( çok şükür korunma sürem bitti yeniden denemelere başladık ama inanın zor bi kayıptan sonra yola aynı heyecanla başlamak. neden anlattım vaktinizi aldım bimiyorum. sadece hamile kalmak değil sağlıkla doğurabimekde önemli aslında. dualarınızı tam edin kızlar. allahım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ...

:1::3:ben 2 aydır hamile olamıyorum bu 3.ayım son adet tarihim 18 ağustos daha var olmasını çok istiyorum ne olur duo ediyorum

Merhaba arkadaşlar;

Ben geçen sene temmuzda evlendim, ve biz hemen olsun istiyorduk, ilk dört ay adetlerimde çok düzenli olduğu halde olmuyordu... sonra aralıktan sonra adet düzenim öyle bir bozuldu ki bazen gününde oluyordu, bazen 10 gün bazen yirmi gün gecikiyordu, yumurtlama dönemimi bile hesaplamam mümkün değildi.... üzülmüyor muydum , tabi ki üzülüyordum, ama yıllarca uğraşanları görünce benim daha bir yıl bile olmadı bekle diyordum.... mayıs ve haziran aylarında artık herşeyi oluruna bıraktım, hiç bebek olacak düşüncesiyle ilişkiye girmedim, sadece tek düşüncem vardı, eşimi memnun etmek, ve temmuzun 19unda hamile olduğumu öğrendim,şu an 28 yaşındayım..

burada demek istediğim, insanın psikolojik olarakda kendini serbest bırakması önemli, kendinizi kasmayın, herşeyi zaman oluruna bırakın,

Rabbim inşaAllah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.

canım başlığı görünce en az 2 3 yıldır istiyorsunuzdur diye tahmin ettim ama 2 ay diyorsun tatlım daha çok erken 2 ay neki hem dr muayenesinden geçmişsin için rahat olsun... Ben 2 senelik evliyim eşimle çocuk istediğimiz için dr a gittim senin gibi kontrole dr her hangi bişi olmadığını söyledi bende ne kadar sürede olabilir olmazsa ne zaman kontrole gelmeliyiz dedim bana ne kadar sabırsızsın dedi çiftlerin çok azı ilk 3 ayda bebek sahibi olabiliyorlarmış % 40 ı 4 ayla 6 ay arası filan dedi ama 1 sene denemek lazım 1 sene olmazsa gel dedi. Normal yani birde çocuk fikrini aklından çıkar şartlama takıntı yapma genelde okuyoruz takıntı yapmakta çocuğun olmasını etkiliyor ben kendimi 4 yada 5. aya şartlamıştım 6 ayında hamile kaldım ama malesef kalbi durdu bebeğimin...

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

kızla merhaba yazmadan geçemedim. 2 yıllık evliyim ocakta bebeğe karar verdik nisanda çalışmalara başladık 2. ayda yani mayısda hamile olduğumu öğrendim 7 haftalıkkende kaybettim :( çok şükür korunma sürem bitti yeniden denemelere başladık ama inanın zor bi kayıptan sonra yola aynı heyecanla başlamak. neden anlattım vaktinizi aldım bimiyorum. sadece hamile kalmak değil sağlıkla doğurabimekde önemli aslında. dualarınızı tam edin kızlar. allahım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ...

mltm2602 çok doğru sölemişsin.insanın içinde korku oluyor belki de gebeliktendir bilmiyorum ama kalp atışlarını tekrar duyabilecek miyim?sağlıklılar mı diye düşünmeden edemiyorum.elbette çokça dua ediyorum rabbim bana ve bebişlerime sağlık ver. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et diye.şimdiden çok özledim walla bebişlerimi şu üç hafta dolsa da gene görsem kıpır kıpır hallerini diye dua ediyorum.

Allah korusun öyle bir şey insanın başına gelse korkar yine aynı şeyleri yaşar mıyım.rabbim yardım etsin. inşallah rabbim sana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

hanımlar demekkı hamıle olanda dertlı olmayanda .bnde cok hamıle kalmk ıstedım kaldım sımdı bulantı bas donmesı bnı hayttan soguttu aksama kadr başımı kaldıramıorum yemek yıyemıorum 13 haftalık hamıleyım...hayırlısyla bı dgsa 4 gıozle beklıorumm onu:64:

arkadasım var 15 eylül de 1senelerı dolacak ilk gunden beri korunmadılar hamıle kalmadı hıc hersey normaldi ve şimdi 3 aylık hamıle ve hersey yolunda sabır istiyor bıraz

kızlar benim adetim 1 gün geçti test yaptım negatif. :(

üzülme herşeyde vardır bir hayır kendini yıpratırsın.kan testi yaptır.kan testinde belli olur.ayrıca idrar testi kimilerinin erken kimilerinin adeti 5 gün geçtikten sonra belli oluyormuş.ama bu kadar da üzülme.dr.git anne olmak istiyorum de.sana bazı testler yapacaktır.kan ,idrar ve adetliyken yapılan kan testi.herşey normal ise 10 ay bekle tüplerinin durumuna rahim filmi çektirerek baktır.zaten 1 yıl çocuk olmaması çok normal.vücudumuz bile ilişkiye yeni yeni hazırlanırken gebelik için zaman olması normal.

Allah inşallah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.sabret.o zaman bize bu başlıktan duyurursun "kızlar ben hamileyim "diye :)

off off ne zormuş bu işler.kimisi istemez olur bizde isteriz olmaz.imtihan tabiki bu.isyan etmiyorum ama eşlerimiz için bunalıyoruz.çocuk yapmak zor gerçektende.bende 1,5 senedir istiyoruz korunmadıkta olmuyor.herşeyi yaptırdım normal çıktı. rahim filmi çektirmedim ama..napsam beklesemmi doktora mı girsem karar veremedim.rahim filmindende çok korkuyorum yaaa:(((hemde pahalı.

Back