slm tatlım 4. ayındasın ama daha erken. biz evlenmeden önce 1 yıl çocuk düşünmeyiz diyoduk ama evlendikten 2 ay sonra aslında bi çocuğumuzun olmasını çok istediğimizi farkettik ve korunmayı bıraktık 1,2,3,4,5 ay geçti yok 6,7,8, yine yok 9,10 ve ben artık tamamen ümidimi yitirdim drlar korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra çocuğum olmuyo diye gelin dedikleri için genel olarak dr'a da gitmemiştik.10.ay da adetim bitti dr'a gittim bana bidaha ki ay adetliyken gel dedi o bir ay geçmek bilmedi benim için...
adetim de düzensiz olduğu için bekliyorum bekliyorum yok adetim 15 gün fln geçmişti test yaptım veeeeeeeee çift çizgi
nasıl ağladım sevinçten anlatamam
ikinci bebeği istediğimde de hashimato lu olduğumu ve hormonlarımın normale dönene kadar ilaç kullanmam gerektiğini bu süre içinde kesinlikle bebek düşünmemem gerektiğini söyledi doktorum.1 yıl da onun için bekledik geçen bir yılın sonunda bebek bekliyorum yok bidaha ki ay yine yok bu sefer dr' gittim 2.ayın sonunda baktı bi sorun yok
ben de hemen olsun istiyorum acaba yumurtlama gününe mi denk gelmiyo dedim o da yumurtlama takibi yaptı ve bana söylediği tarihten itibaren her gün değil gün aşırı birlikte olmamızı söyledi uyguladık ve adet günüm yaklaştıkça ilk bebeğimmiş gibi heyecan...adetim bikaç gün geçmişti test yaptım çok şükür hamileydim.şimdi biri 5 yaşında bi oğlum ve biri de 7,5 aylık bi kızım var
stres olumsuz etkiliyo canım.bak ben 11 ay sonra hamile kalabildim.ama sen de istersen yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi dr'a gidip
yada ovülasyon tetleri var onlardan da kullanabilirsin en kısa zamanda hayırlı haberlerini okumak dileğiyle canım