• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Yapmak Ne Kadar Zormuş

boşver unutalım gitsin. daha yaşın çok genç hem, sakın kötü düşünme. herşeyin bir zamanı var cidden. hem bence senin kızın olacak içime öyle doğdu. öyle geçti şu an içimden. Allahım inşallah hayırlı evlatlar verecek hepimize. güzel haber alırsan paylaş olur mu.burdan güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. biz de yeni evliyiz. yaş 30 olunca çok fazla beklemeyelim dedik, iyi ki de demişiz, çok kolay olan bir şey değilmiş. aslında en güzeli takmadan yaşamak sanırm. sen de üzülme sakın. eminim çok güzel bir evladın olacak. sadece biraz sabır.

bizimde 3 .ayımız bende senin gibi ilk denemede olcagını sanıyordum..
malesef olmuyormuşş bilsem 1 sene beklemezdim azcık erken başlardım çalışmalara.. neyse kısmet tabi allahım hayırlıı zamanda nasip etsinnn demekki daha vakti gelmemiş bebişlerimizin:) bu arada benimde yumurlamam baya iyimiş doktor hatta ultrasonda gösterdi bisürüüüüü nohut büyüklügünde yumurtalar vardıııı:) 1 sene deneyin olmazsa gelin tedavi yaparız doktor dedii..

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?

slm tatlım 4. ayındasın ama daha erken. biz evlenmeden önce 1 yıl çocuk düşünmeyiz diyoduk ama evlendikten 2 ay sonra aslında bi çocuğumuzun olmasını çok istediğimizi farkettik ve korunmayı bıraktık 1,2,3,4,5 ay geçti yok 6,7,8, yine yok 9,10 ve ben artık tamamen ümidimi yitirdim drlar korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra çocuğum olmuyo diye gelin dedikleri için genel olarak dr'a da gitmemiştik.10.ay da adetim bitti dr'a gittim bana bidaha ki ay adetliyken gel dedi o bir ay geçmek bilmedi benim için...
adetim de düzensiz olduğu için bekliyorum bekliyorum yok adetim 15 gün fln geçmişti test yaptım veeeeeeeee çift çizgi:66:nasıl ağladım sevinçten anlatamam
ikinci bebeği istediğimde de hashimato lu olduğumu ve hormonlarımın normale dönene kadar ilaç kullanmam gerektiğini bu süre içinde kesinlikle bebek düşünmemem gerektiğini söyledi doktorum.1 yıl da onun için bekledik geçen bir yılın sonunda bebek bekliyorum yok bidaha ki ay yine yok bu sefer dr' gittim 2.ayın sonunda baktı bi sorun yok
ben de hemen olsun istiyorum acaba yumurtlama gününe mi denk gelmiyo dedim o da yumurtlama takibi yaptı ve bana söylediği tarihten itibaren her gün değil gün aşırı birlikte olmamızı söyledi uyguladık ve adet günüm yaklaştıkça ilk bebeğimmiş gibi heyecan...adetim bikaç gün geçmişti test yaptım çok şükür hamileydim.şimdi biri 5 yaşında bi oğlum ve biri de 7,5 aylık bi kızım var:nazar:
stres olumsuz etkiliyo canım.bak ben 11 ay sonra hamile kalabildim.ama sen de istersen yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi dr'a gidip
yada ovülasyon tetleri var onlardan da kullanabilirsin en kısa zamanda hayırlı haberlerini okumak dileğiyle canım:70:

slm tatlım 4. ayındasın ama daha erken. biz evlenmeden önce 1 yıl çocuk düşünmeyiz diyoduk ama evlendikten 2 ay sonra aslında bi çocuğumuzun olmasını çok istediğimizi farkettik ve korunmayı bıraktık 1,2,3,4,5 ay geçti yok 6,7,8, yine yok 9,10 ve ben artık tamamen ümidimi yitirdim drlar korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra çocuğum olmuyo diye gelin dedikleri için genel olarak dr'a da gitmemiştik.10.ay da adetim bitti dr'a gittim bana bidaha ki ay adetliyken gel dedi o bir ay geçmek bilmedi benim için...
adetim de düzensiz olduğu için bekliyorum bekliyorum yok adetim 15 gün fln geçmişti test yaptım veeeeeeeee çift çizgi:66:nasıl ağladım sevinçten anlatamam
ikinci bebeği istediğimde de hashimato lu olduğumu ve hormonlarımın normale dönene kadar ilaç kullanmam gerektiğini bu süre içinde kesinlikle bebek düşünmemem gerektiğini söyledi doktorum.1 yıl da onun için bekledik geçen bir yılın sonunda bebek bekliyorum yok bidaha ki ay yine yok bu sefer dr' gittim 2.ayın sonunda baktı bi sorun yok
ben de hemen olsun istiyorum acaba yumurtlama gününe mi denk gelmiyo dedim o da yumurtlama takibi yaptı ve bana söylediği tarihten itibaren her gün değil gün aşırı birlikte olmamızı söyledi uyguladık ve adet günüm yaklaştıkça ilk bebeğimmiş gibi heyecan...adetim bikaç gün geçmişti test yaptım çok şükür hamileydim.şimdi biri 5 yaşında bi oğlum ve biri de 7,5 aylık bi kızım var:nazar:
stres olumsuz etkiliyo canım.bak ben 11 ay sonra hamile kalabildim.ama sen de istersen yumurtlama takibi yaptırabilirsin bi dr'a gidip
yada ovülasyon tetleri var onlardan da kullanabilirsin en kısa zamanda hayırlı haberlerini okumak dileğiyle canım:70:

ne kadar güzel yazmışsın üşenmeden çok teşekür ederiz. böyle güzel hikayeler de bize destek veriyor.Allah uzun ömür nasip etsin evlatlarınla beraber, sağlıklı, huzur dolu günleriniz olsun canım. benim de reglimi 3 gün geçti ama test yapıp hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmıyorum. 3 gün daha geçerse direkt kan testi yaptırıcam. o iki gözlü çubuktan nefret ediyorum. nedense o T penceresinde çizgiyi göremeyecekmişim gibi geliyor. umarım Allah bütün isteyenlere tez zamanda güzel evlatlar verecek. verdiğin dstek için teşekkür ederiz. dua ettim çok..

geldi kırmızılar. moralim çok bozuk. hiç de ummadığım bir anda geldi. artık takmıyorum hiçbirşeyi. yok o belirtiymiş, buymuş da şuymuş hepsi palavra, belirtiler hamile kaldıktan sonra başlıyor kızlar, siz de benim gibi internette boşyere zaman kaybetmeyin. bırakın oluruna. artık ben de öyle yapacağım.

geldi kırmızılar. moralim çok bozuk. hiç de ummadığım bir anda geldi. artık takmıyorum hiçbirşeyi. yok o belirtiymiş, buymuş da şuymuş hepsi palavra, belirtiler hamile kaldıktan sonra başlıyor kızlar, siz de benim gibi internette boşyere zaman kaybetmeyin. bırakın oluruna. artık ben de öyle yapacağım.

sakın üzülüp de canını sıkma canım yaa kıyamam o duyduları çok iyi bilirim ben:14:
ama moralini bozma eğer eşin de senin kadar stres yapıyosa işiniz daha da zor
çünkü stres sperm kalitesini de bozuyo canım oluruna bırak ne zaman kısmeti varsa
o zaman gelir bebişin inşallah
ya da adetin bitince doktora da gidebilirsin yumurtlama takibi için
onlar ultrasonla 2-3 günde bi bakıyolar yumurta yeterli olgunluğa gelince söylüyolar
1-2 güne kadar çatlar diye ona göre davranırsın sende:1:

canım bi de belirtiler hamile kaldıktan sonra bile başlamıyo bazen
mesela ben hamiş olduğumu öğrenince bekliyorum midem bulansın
uyku hali falan olsun,aşereyim falan ne biliim işte insan özeniyo
ben de hiçbir değişiklik olmamıştı hamiş olduğuma bile inanmıyodum
göbüş çıkana kadar:1:her insan bir olmaz ben çok rahat hamilelik geçirdim
darısı tüm hamişlerin ve hamiş olmak isteyenlerin başına:32:

boşver unutalım gitsin. daha yaşın çok genç hem, sakın kötü düşünme. herşeyin bir zamanı var cidden. hem bence senin kızın olacak içime öyle doğdu. öyle geçti şu an içimden. Allahım inşallah hayırlı evlatlar verecek hepimize. güzel haber alırsan paylaş olur mu.burdan güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyorum. biz de yeni evliyiz. yaş 30 olunca çok fazla beklemeyelim dedik, iyi ki de demişiz, çok kolay olan bir şey değilmiş. aslında en güzeli takmadan yaşamak sanırm. sen de üzülme sakın. eminim çok güzel bir evladın olacak. sadece biraz sabır.

Yıllardır hep fallarda ilk çocuğumun kız olacağı çıkar ve benim de içimde hep öyle bir his var. Demek ki senin de hislerin kuvvetli :) Çok teşekkür ederim, inşallah senin de çok sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun. Ama gerçekten daha şimdiden moralini bozmamalısın. İnan ki, moral bozacak bir durumda değilsin, daha çok yeni... Hiç problem olmasa bile hemen öyle 3-5 ayda denk gelmeyebilir, bu bir sorun olduğu anlamına asla gelmez. Korunmayı bırakıp 2-3 ayda hamile kalan o kadar az insan var ki... Doktor bir sorun olmadığını söylemiş, senin sevinmen, rahat olman, evliliğin tadını çıkarman gerekir.

kızlar merhaba,
Allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin.

yazdıklarınızın bir kısmını okudum.
bizde önümüzdeki ay denemelere başlayalım diyoduk. bu aya çekeceğim galiba.öyle hemen olmaz diyorlardı inanmıyordum.ilaç kullanmıyorum.kimyasala maruz kalmıyorum, e doktor tüplerin açık da demişti.adetlerim de düzenli.
şimdi içimi bir korku sardı ya bizim de olmazsa :43:

kızlar merhaba,
Allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin.

yazdıklarınızın bir kısmını okudum.
bizde önümüzdeki ay denemelere başlayalım diyoduk. bu aya çekeceğim galiba.öyle hemen olmaz diyorlardı inanmıyordum.ilaç kullanmıyorum.kimyasala maruz kalmıyorum, e doktor tüplerin açık da demişti.adetlerim de düzenli.
şimdi içimi bir korku sardı ya bizim de olmazsa :43:

ha bi ay sonra ha bi ay önce ne farkeder değil mi ama
bence de siz bu ay başlayın çalışmalara:1::1::1:

ha bi ay sonra ha bi ay önce ne farkeder değil mi ama
bence de siz bu ay başlayın çalışmalara:1::1::1:

ya biz doğum ağustos'a denk gelsin istiyorduk da.
ince hesaplar yaptık o yüzden :27:
şimdi aldık öne.pazartesi ilk doktor muayeneme gideceğim.inşallah eşimde ve bende sorun yoktur.
dr ne diyecek bakalım. :44:

benim bir tanıdığım kadın var 20 yıldır olmuyor o çok uğraşmış gitmediği doktor denemediği yöntem kalmamış bu arada tam 2000 e yakın iğne yemiş tedavi için ama yine sonuç yok..kadın bir de hastalık kapmış bu iğne ilaçlar yüzünden şimdi midesini alcaklar kitle çıkmış midesinde..onun için bende artık oluruna bıraktım..çok takmyıorum eskisi gibi..siz de üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır

canım geçen sene bu zamnlar ben de aynı dertteydim ben evlenince hemen çocuk oluyor sanırdım hatta adam üzerime çeketini atsa hamile kalcam diye düşünürdüm 3 ay korunmadık olmadı dr gidelim falan derdindeyken tosunumun haberini aldık darısı başına stress yapma hiç korunmadan 6 aya kadar çocuk olmaması normal,tasa etme

cnm tamamen psikolojik kendinizi sıkmayın ve rahat olamaya bakın en güzel yol bu bence ve şu yumurtlama zamanlarını gerçekden dikkate alın

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?

sen 2 ay dıyosun ya bız 3 yıldır ugrasıyoruz ve ıkımızdede sızın gıbı sorun yok kanallar acık asılamayla ugrasıyoruz allah senı ugrastırmasın sakın takma kafana takınca daha kotu oluyo kafanı bosalt olursa olur de artık cıftlerde sorun olmasada normal sartlarda cocuk sahıbı olamayan kısı sayısı artmıs yedıgımız yıceklerdenmı bılmıyorum ama olmayınca olmuyo ben sımdı asılama sonucu beklıyorum bakalım ınsallah hepımızın olur:)

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 27 yaşındayım 10 aydır korunmama rağmen hamile kalamadım adetlerim çok sancılı olur genel olarak düzenlidir her ay bir ümit bekliyorum hamileyim diye tabi öncesinde ağrı kesici alamadığım için çok sancım oluyor, uzman doktor karından yapılan ultrason muayenesinde rahim ve yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu söyledi ama bu ay adetimin 3. günü yumurtlama testinde yumurtalık rezervim biraz düşük çıktı klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün iç 3 gün sonra kontrole gel dedi acaba bilen varmıdır ilaç içilirken mi bitince mi ilişkiye girmek gerekir İnşallah anne olabilirim daha ciddi bir rahatsızlık yoktur Allah herkese nasip etsin önceden hemen olur sanırdım yanılmışım isteğen herkes meleğine bir an önce kavuşsun

ewet bende 7a ylık evlik ve korunmuyorum her ay bekliyorum ama olmuyor :43: bende son 3 aydır 15 günde adet olmaya başlamıştım herkes rahim çocuk istiyordur ondandır dedi dr a gittim tabi ultrasondan bktı rahimde ve yumurtalıklar temiz problem yok ilaç vereyim dedi 15günlük arayı uzatmak için şuan kullandım 4gün uzattı neyse işte ben hamile kalmak istiyorum dedim 1 seneden önce birşey yapamayız bekle dedi şuanlık bende de durum böyle ne olacak bilm,yorum inşaAllah problem çıkmadan bebeğimize kavuşmak istiyoruz :(:2:

ewet bende 7a ylık evlik ve korunmuyorum her ay bekliyorum ama olmuyor :43: bende son 3 aydır 15 günde adet olmaya başlamıştım herkes rahim çocuk istiyordur ondandır dedi dr a gittim tabi ultrasondan bktı rahimde ve yumurtalıklar temiz problem yok ilaç vereyim dedi 15günlük arayı uzatmak için şuan kullandım 4gün uzattı neyse işte ben hamile kalmak istiyorum dedim 1 seneden önce birşey yapamayız bekle dedi şuanlık bende de durum böyle ne olacak bilm,yorum inşaAllah problem çıkmadan bebeğimize kavuşmak istiyoruz :(:2:

canım ya seni çok iyi anlıyorum inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin birde şu bir sene beklemek insanı çok üzüyo rahim içi ultrasonu birde eşe yapılan testler zahmetli ve acılı oluyomuş Allahım inşallah gerek kalmasın birde yumurtalık rezervin biraz düşükmüş deyince çok korktum ama galiba olabiliyo baktım bir çok kişi kullanyo bu hapı kafamıza takmamız lazım ama her ay takvime bakınca aklından nasıl geçmesin bekliyo bir ümit umutlanmasın ki nasıl düşünmesin..

ewet neyse bakalım hayrlısı Mevla hakkımızda hayrlı olan zamanın en iyisini bilendir demekki daha zamanı değil ne bilelim 1 sene dolunca sorun yoksa 1ilaçla bile hamile kalınabiliyormuş

Back