- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Ovulasyon testlerini biliyor musunuz? Gebelik testi gibi, ama yumurtladigin gunleri bildiriyor.
Bircok arkadasim bu sayede hamile kaldi, hatta bir arkadasimin yumurtladigi gun regl oldugu bir gune denk geliyormus, cok sasirmistik.
canim bende bu ay o testle hamile kaldim guvenilir bir test esin yada sende anormallik olmadigi surece kullanip hamile kalma oranin yuzde doksanlarda...dedigin gibi gebelik testi gibi gorunumu genllikle duzenli adet goren bayanlarda dahada etkili oncelikle kullanirken yapman gereken ortalama adet sureni hesaplaman ornegin ben 34 gunde bir olurum bu yuzden ortalama ovulasyon gunum adet gunumden on yedi gun sonradir ama ben garanti olsun diye yaklasik 14. gunden baslayip hergun yaptim ve 16. gunum pozitif cikti ogunun aksami(ramazan oldugu icin aksam oldu)halvetlendik sonra iki gun sonra tekrar....Ama acikcasi tutucagini tahmin etmedim hemen beraberlikten sonra yikandik cunku eger hamile kalmak istiyorsan dene derim ise yarar ha birde testi sabahki ilk idrarinla yapma yanlis cikma orani yuksek genellikle dogru cikma saatleri sabahin sekiyle gece 10 gibi benim testte oyle yaziodu.birde testi yapmadan once bol su icme idrarin icindeki LH hormonunu etkiliyormus bu testi dene derim insallah tutar sizin bebiste