• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Yapmak Ne Kadar Zormuş

Ovulasyon testlerini biliyor musunuz? Gebelik testi gibi, ama yumurtladigin gunleri bildiriyor.
Bircok arkadasim bu sayede hamile kaldi, hatta bir arkadasimin yumurtladigi gun regl oldugu bir gune denk geliyormus, cok sasirmistik.

canim bende bu ay o testle hamile kaldim guvenilir bir test esin yada sende anormallik olmadigi surece kullanip hamile kalma oranin yuzde doksanlarda...dedigin gibi gebelik testi gibi gorunumu genllikle duzenli adet goren bayanlarda dahada etkili oncelikle kullanirken yapman gereken ortalama adet sureni hesaplaman ornegin ben 34 gunde bir olurum bu yuzden ortalama ovulasyon gunum adet gunumden on yedi gun sonradir ama ben garanti olsun diye yaklasik 14. gunden baslayip hergun yaptim ve 16. gunum pozitif cikti ogunun aksami(ramazan oldugu icin aksam oldu)halvetlendik sonra iki gun sonra tekrar....Ama acikcasi tutucagini tahmin etmedim hemen beraberlikten sonra yikandik cunku eger hamile kalmak istiyorsan dene derim ise yarar ha birde testi sabahki ilk idrarinla yapma yanlis cikma orani yuksek genellikle dogru cikma saatleri sabahin sekiyle gece 10 gibi benim testte oyle yaziodu.birde testi yapmadan once bol su icme idrarin icindeki LH hormonunu etkiliyormus bu testi dene derim insallah tutar sizin bebiste

canim bende bu ay o testle hamile kaldim guvenilir bir test esin yada sende anormallik olmadigi surece kullanip hamile kalma oranin yuzde doksanlarda...dedigin gibi gebelik testi gibi gorunumu genllikle duzenli adet goren bayanlarda dahada etkili oncelikle kullanirken yapman gereken ortalama adet sureni hesaplaman ornegin ben 34 gunde bir olurum bu yuzden ortalama ovulasyon gunum adet gunumden on yedi gun sonradir ama ben garanti olsun diye yaklasik 14. gunden baslayip hergun yaptim ve 16. gunum pozitif cikti ogunun aksami(ramazan oldugu icin aksam oldu)halvetlendik sonra iki gun sonra tekrar....Ama acikcasi tutucagini tahmin etmedim hemen beraberlikten sonra yikandik cunku eger hamile kalmak istiyorsan dene derim ise yarar ha birde testi sabahki ilk idrarinla yapma yanlis cikma orani yuksek genellikle dogru cikma saatleri sabahin sekiyle gece 10 gibi benim testte oyle yaziodu.birde testi yapmadan once bol su icme idrarin icindeki LH hormonunu etkiliyormus bu testi dene derim insallah tutar sizin bebiste

ne güzel ya peki bu test eczaneden mi alıyoruz fiyatı ne kadar acaba

inş Allah herkese annelik duygusunu yaşatsın beklemek çok zor ve bekleyişin sonunda negatif olunca dahada kötü oluyor.

insan böle çaresiz kalınca çok kötü oluyor umarım benim gibi olan herkese nasip etsin allah anne olmayı :59:

canım 6 ay sonra hapı kesmişsin zaten.. yani daha 5 aydır korunmuyorsun.. 1 yıla kadar olmaması normal karşılanıyor,hekimler öyle söylüyor yani..
ama yumurtlama günlerini sıkı takip et..programını ona göre ayarla..çalışıyormuşsun ama ilk izin gününde yinede bi doktora gitsen iyi olur.. hem muayene
olup hemde gereken tetkikleri yaptırmış olursun:34:
Allahım dileyen herkese tattırsın bu tatlı duyguları tez zamanda inş:69:

aslında ben bi eczacı kalfasıyım yani bazı şelerin daha çok içindeyim bukadr stres yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum yada hapın belli bi müddet koruyacağını ama ben panik atak oldum gaba arkadaşlar niye böle oldum bilmiyorum ilk önce jinekolaga deilde psikologa gitmem lazım (ama insan tedirgin oluyor yahu):59:

aslında ben bi eczacı kalfasıyım yani bazı şelerin daha çok içindeyim bukadr stres yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum yada hapın belli bi müddet koruyacağını ama ben panik atak oldum gaba arkadaşlar niye böle oldum bilmiyorum ilk önce jinekolaga deilde psikologa gitmem lazım (ama insan tedirgin oluyor yahu):59:

cereniko-35 sanırım hemşehriyiz.memlketim izmir. ben burada ebe olup psikolog olup anne olamadığı için çare arayıp başlık açanları da gördüm.sen çaresiz değilsin.

o dediğin panik atak malesef bende var.ve çoook kötü birşey.ve ben 3,5 aylık ikizlerime hamileyim.üç hafta oldu panik atak geçireli.acile zor attı eşim beni hast. bir saatlik yol.gecenin kaçında hemde.

şunu da söyleyim kontrol hapını bırakıp o ay hamile kalanlar var.rahmin alışması gerektiği zaman hamile olanlar var.

bende on ay bekledim.nedir çok iyi bilirim.10 ay yetti bana ki tüp bebek için ,aşılama için ,yıllarca anne olmak için yıprananlar var.o yüzden üzülmeyin yıpratmayın kendinizi.stresten uzak durun.dr. gidip tetkikleri yaptırın.herşey normal ise dr.zaten rahim filmi çektirip tüplerin durumuna bakacaktır.sanki ben uğraşmadım mı ?daha ben on ay beklemeden önce anne olmaya karar verdiğimde dr. gittim anne olmak istiyorum ne yapmam lazım dedim.tahlil tekik yaptı herşey normal.on ay bekledikten sonra.dr. a gittim olmadı dedim.film çektirdi.2.ayımda hamileymişim.

şu anda sizlerin elinizde tükenmemiş bir umut var.emeklemeden yürünülmez.bi tetkiklerinizi yaptırın.umudunuzu yitirmeyin.wallahi sizlerden çok ben üzülüyorum yaa....

cereniko-35 sanırım hemşehriyiz.memlketim izmir. ben burada ebe olup psikolog olup anne olamadığı için çare arayıp başlık açanları da gördüm.sen çaresiz değilsin.

o dediğin panik atak malesef bende var.ve çoook kötü birşey.ve ben 3,5 aylık ikizlerime hamileyim.üç hafta oldu panik atak geçireli.acile zor attı eşim beni hast. bir saatlik yol.gecenin kaçında hemde.

şunu da söyleyim kontrol hapını bırakıp o ay hamile kalanlar var.rahmin alışması gerektiği zaman hamile olanlar var.

bende on ay bekledim.nedir çok iyi bilirim.10 ay yetti bana ki tüp bebek için ,aşılama için ,yıllarca anne olmak için yıprananlar var.o yüzden üzülmeyin yıpratmayın kendinizi.stresten uzak durun.dr. gidip tetkikleri yaptırın.herşey normal ise dr.zaten rahim filmi çektirip tüplerin durumuna bakacaktır.sanki ben uğraşmadım mı ?daha ben on ay beklemeden önce anne olmaya karar verdiğimde dr. gittim anne olmak istiyorum ne yapmam lazım dedim.tahlil tekik yaptı herşey normal.on ay bekledikten sonra.dr. a gittim olmadı dedim.film çektirdi.2.ayımda hamileymişim.

şu anda sizlerin elinizde tükenmemiş bir umut var.emeklemeden yürünülmez.bi tetkiklerinizi yaptırın.umudunuzu yitirmeyin.wallahi sizlerden çok ben üzülüyorum yaa....

evet izmirliyim sen iyi bilirsin çeşmeliyim daha doğrusu yazın gece 1 sabah 9 çalışıyoruz sezon beni çok yordu e bi doktora gitmeye vaktim yok kafamı kaşıcak vaktim yok o durumdayım ekimi bekliyorum ilk işim hemen gitmek olcak. şimdi hamile bi bayan göreyim gözlerim doluyor hemen ya çok kötü bi durum anlatması zor. belkide şuan çok stresdeyim yoğun çalışıyorum diye olmuyor. anlamadım bende hep dua ediyorum şuan hepsi bu sabırla ekimi bekliyorum. allah bebişlerini sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın :nazar: öpüyüorum canım

hiç aklıma gelmezdi hamile kalmak için bu kadar cabalayacağım 16 ve 15 yaşında iki çocuğum var ve bunca yıl aradan sonra bir çocuk daha dedim ama o gün bu gün hayat kabusa döndü tam 13 aydır bekliyorum nihayet bu ay klomen ve catlatma iğnesi ile başladık bakalım ne olacak...

evet izmirliyim sen iyi bilirsin çeşmeliyim daha doğrusu yazın gece 1 sabah 9 çalışıyoruz sezon beni çok yordu e bi doktora gitmeye vaktim yok kafamı kaşıcak vaktim yok o durumdayım ekimi bekliyorum ilk işim hemen gitmek olcak. şimdi hamile bi bayan göreyim gözlerim doluyor hemen ya çok kötü bi durum anlatması zor. belkide şuan çok stresdeyim yoğun çalışıyorum diye olmuyor. anlamadım bende hep dua ediyorum şuan hepsi bu sabırla ekimi bekliyorum. allah bebişlerini sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın :nazar: öpüyüorum canım

bilmez olur muyum canım sürüyle akrabam var orda :) seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum bende öyleydim şimdi rabbime şükür bende hamileyim.streste etken .amin amin .inşallah rabbim yavrularımı kucağıma sağsalim almayı nasip eder.inşallah dr.gittiğinde hayırlı haberler alırsın.inşallah burada güzel bir başlık açıp bende hamileyim dersin canım.Allaha emanet ol

selam arkadaslar gecen gün bende aranıza katıldım demiştim hüsran üzüntü stres yaşamak cok zor. bu sabah gebelik testi yaptım veeee çift çizgiii göründüü:) inanın bu duygu cok başka bir şeymiş. başladım aglamaya ellim ayagım titremeye başladı birden annelik duygusu üzerime oturuverdi. Ne kadar inanmalıyım bu test e bilmiyorum ama çift çizgi çıktı işteee:)))
dr. um yerinde degil bugn pazartesi gidip kan tahlili verecegim inşallah mutlulugum daim olur .
Yüce Rabbim anne baba olmak isteyen tüm kullarına bu duyguyu yaşamayı nasip eylesin......sağlıcakla

:52: yazını okurken burda ben bile duygulandım allah mutluluğunu daim etsin hayırlı olsun çift çizgi çıkmış ne güzel kesin ve kesin hamişsin çok sewindirik oldum ayyy :86:

evdelisi canım allah hayırlı uğurlu etsin inş. rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Okuyunca çok sevindim inan dediğin gibi rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin..

Sevgili ev delisi çok duygulandım okurken, allah mutluluğunuzudaimetsin, darısı hepimizin başına kızlarrrr. ben adetim bugün son. sizce gün aşırı mı her gün mü beraber olmalı.. ha bir de bir kaç arkadaş beraber olduktan sonra uyu, sakın kalkma dedi, ben 10 dk yatıp sonra lavaboya gidiyordum. bu ay uyumayı deneyeceğim. eylül ayı en sevdiğim aydır. umarım uğurlu da gelir.

Evdelisi tebrikler.Defalarca burda söyledim:Sizlere hep duacıyım.Allah hayırlısını versin herkesin hakkında.Hem size bir soru:Söleyin bakalım bebeleri öpdürücekmisiniz bana doğunca ?:52::52:

sevgili ev delisi çok duygulandım okurken, allah mutluluğunuzudaimetsin, darısı hepimizin başına kızlarrrr. Ben adetim bugün son. Sizce gün aşırı mı her gün mü beraber olmalı.. Ha bir de bir kaç arkadaş beraber olduktan sonra uyu, sakın kalkma dedi, ben 10 dk yatıp sonra lavaboya gidiyordum. Bu ay uyumayı deneyeceğim. Eylül ayı en sevdiğim aydır. Umarım uğurlu da gelir.

canım bende yeni bilgiler edindim bu konu hakkında benimde en büyük hatam hemen kalkmamdı belki kaç aydır uğraşıyorum yok bu hafta yumurtlama günümdeyim umudum var. Ilişkiden sonra kalkma sakın
bacaklarını yukarı doğru uzat ve mümkünse belinin altına yastık koy 15dk öle kal. Genelde sperm kalitesi için eşinle gün aşırı beraber ol hergün olunca sperm kalitesi düşermiş ilişkiden 2 saat önce sert bir kahve spermleri harekete geçirirmiş. Hadi hayırlısı ;)

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?

ayy çok afedersin canım ama bnde yıllardır uğraşıosun olmuyor da böyle uzun acıklı bir hikaye bekliyordum 2 ay neki? daha dur olur stres yapma ben 16 aydır uğraşıyorum bi sürü sıkıntı pko luyum .. iğneler ilaçlar vs. denedik ama olmadı ve en sonunda tüp bebeğe karar verdik ...heğimizin hakkında hayırlısı olsun :)

selam kızlarrr.. tesadüfen gördüm yazmak istedim. Allah a sükür biz hiç bekleyemeden bebegimiz geldi ama cevreden dinledigim kadarıyla saglık problemi yoksa egerr stres yapmamak cok öenmli. aman yetti dedikleri yerde yıllar sonra bi anda bebek sahibi olan insanlar duydum ilacsız biseysiz. bizde evlendigimizde nerdeyse 2 ay korunmadık. bana doktor ilacı yasakladı esimde tembellikten korunmadı. o kadar sık ilişkiye hamile kalmayınca korktum 2 ayda biri mi tuttmaz diye. içim rahat etsin diye doktora gittim. inanılmaz saglıklıydım. ama ilk 3 ayda hamile kalma olasılıgı zaten % 20 imiş. sonraki 3 ayda oran 50 lere cıkarken devamında ancak 80 lere ulasıyormus. yani bir ciftin 1 yılın sonunda ancak bebek sahibi olması bilakis cok normalmişş. 6 ay dogum kontrol hapı kullandım ve rutin 1 aylık arayı verecektim. ama daha ilk korunmasız ilişkimizde hapı bırakalı 1 hafta bile olmamıskenn hamile kaldım.:26::26: esim bebek te istemiyordu bende o istemeden yapmak istemiyordum.. e ovulasyon zamanımda degildi kalmamam lazımdı. meger reglim cok düzenli olmasına ragmen yumurtlama tarihim uyumlu degilmiş ilk kez duydum. ben esim bebek istemedigi için o 2 aylık dilimde hamile kalmak için cok dua etmiştim. hapa bslamadan kalayım ki zamanı garanti olsun diye.. bu seferkinde de nasıl olsa 2 ay olmadı bi kereden mi olcak diye hiç aklıma bile getirmedim amaa süpriz yaptı bebegim.. insallahhh yeni yıla yaklasırkenn hepinizinn en büyük hediyesi bebekleri olur.. allah ım ugrastırmasınn göbeciklerinizii doldursunn.. hepinize hayırlı ve saglıklı melekler nasip etsin.. hepinize bol sanss. kafanızı aynı seyle mesgul etmeyinn ama sıkı calısın:1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy çok afedersin canım ama bnde yıllardır uğraşıosun olmuyor da böyle uzun acıklı bir hikaye bekliyordum 2 ay neki? daha dur olur stres yapma ben 16 aydır uğraşıyorum bi sürü sıkıntı pko luyum .. iğneler ilaçlar vs. denedik ama olmadı ve en sonunda tüp bebeğe karar verdik ...heğimizin hakkında hayırlısı olsun :)

cnmm pko ya da ibrahim saracoglu sogan kürü veriyor diye duydumm bi arastır istersenn adam allah ın izniyle hiçbirseyi kalmaz diyor her programda. hatta iletişim numaralarından ararrsan ücretsizz randevu verdigi günn telefonda sana uygun kürü kendisi anlatıyor.. :61:

Back