- 17 Temmuz 2021
- 6.646
- 21.592
Ayaklarin calissin o zaman cik hadi ogle molasiMantıklı mantıklı konuşuyorsun şu an dur bi dk Beynim çalışmıyor şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayaklarin calissin o zaman cik hadi ogle molasiMantıklı mantıklı konuşuyorsun şu an dur bi dk Beynim çalışmıyor şu an
Bence bilirsiniz ya. Ama şöyle çok erken taktıysa ve çok sürtünmeyle uzun süreli bir ilişki olduysa sanırım o plastikte geçirgenlik başlıyor. Ya da çok sonra taktıysanız zevk suyu sonrasında sonlara doğru o zevk suyunda da sanırım bir miktar sprem oluyor.Ya bende acaba delik olsa anlar mıydık diye düşünüyorum. Patlama veya derin yırtılma olmadı olsa kesin ella alırdım mecburen ama delik olsa bilir miydik ?
Sağlık ocakları genelde öğleden sonra kan almıyor ama sizinki alıyor mu emin misiniz?Ya ben kana gidicem gitmesine de öğle arası bitiminde sağlık ocağı açılır açılmaz denk getirip kan verip işten izin almadan çözücem. O kadar çok düşündüm kürtaj konusunu her şeyi unuttum resmen.
Bence kürtaj konusuna da bu kadar çok odaklanma. Sonrasında çok pişman olabilirsin. Önce bir sonucu öğren sonra da gerçekten bir kaç gün kendini dinleYa ben kana gidicem gitmesine de öğle arası bitiminde sağlık ocağı açılır açılmaz denk getirip kan verip işten izin almadan çözücem. O kadar çok düşündüm kürtaj konusunu her şeyi unuttum resmen.
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Öğreneyim öyle en azından boşa gitmeyim. Teşekkür ederim.Sağlık ocakları genelde öğleden sonra kan almıyor ama sizinki alıyor mu emin misiniz?
Prezervatifi ilişkinin en basindan sonuna kadar doğru kullandiysaniz sanmıyorum risk olsun ki siz komdoma.ragmen boşalmayı dışarda yapmışsınız. Patlak olsa hissetmeseniz bile prezervatifin tipinden belli oluyor. Meni meme ucu gibi yerde birikip balon oluyor delik varsa o balon olusmuyor. Kürtaj konusu eşinizle birlikte ortak alacağınız bir karar. E eserossVallahi bizde anlamadık. Ama milyonda bir ihtimal hep vardır ya tıp da. O da bunları buldu hem de ikiz olarak
Ah ah anne olmak öyle bir şey ki istediğin kadar bekle kendinl hazır hissettiğin bir an olmayacak bence şnsan yaşayarak tecrübe ediyor isteyerek hamile kaldım her şeyi bilidğğmi sanıyordum hiç bişey bilmiyormuşumve kaç yaşına gelirsem geleyim hep öğrenmeye devam edeceğim seninde içinde anne olma hissi var bugün olmazsa yarın, kariyer için bişey diyemiyorum ben çalışıyordum hamileyken bile anne olunca bıraktım ama bir kadının çalışıp kendi parasını kazanması kadar güzdk bişey yok sanırım hala onun üzüntüsünü yaşıyorum ama çocuğumu da kimseye bırakamam şuan 7 aylık olacak belki 3 yaşına gelince yeniden denetim diyorum paradan sebep kesinlikle değil sırf o herşeyi kendim yapıyorum hissi için o yüzden seni anlıyorum zor bir karar hakkında hayırlısı olsumMerhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir kaç konu var. Genel olarak çalışan bir kadın kariyerle uğraşırken en ideal anne olma yaşı sizce ne zamandır ? Mesleki olarak bir süre çalışıp kariyeri oturtup o şekilde çocuk sahibi olmak gerektiğini düşünüyorum ancak içimde bunu belli bir zamanlamaya sığdıramıyorum. Düşündüğümden çok daha erken 25 yaşında evlendim 26 ya girdim bu ay. 10 aylık evliyim. Henüz kariyerimi tam olarak oturtamadım 7 aydır geldiğim bu şehirde, bir yerde çalışıyorum mesleğimin ikinci yılındayım henüz. Sizce benim durumumda birisi nasıl hareket etmeli çocuk konusunda ?
Doğum kontrol hapı ile korunuyordum ancak beni hormonal olarak çok değiştirdiğini düşündüğümden bir aydır prezervatif+geri çekilme şeklinde korunuyoruz. Sırf meraktan geçen hafta içinde bir test yaptım ve pozitif çıktı üçüncü dakikada. Aşırı korktum ve hapı bıraktığıma pişman oldum. Hafta sonu ikinci bir test yaptım negatif çıktı. Kan vermeye gidicem izin alıp. Bugün adet gecikmemin ikinci günü. Yasmini bıraktıktan sonra bir iki ay gecikmeler ara kanamalar normal diye okudum o yüzden gecikmeyi direkt olarak hamileliğe yormadım ancak korkuyorum.
Gebelik varsa eğer hem ben hem eşim hazır olmadığımız için kürtaj yaptırmayı düşünüyorum ancak ondan da korkuyorum. Sesi kısık çıkan bir yanım da hamilelik için öyle aşırı erken olmadığını söylüyor ancak çocuk büyütecek kapasitede değilim henüz, ne ben ne evliliğim o kapasitede. Henüz birbirimizin ve evliliğimizin tadını çıkartamadık. Eşim baba olmayı çok isteyen birisi ama ben 5 yıl evlilikten sonra yaparız derken o 2 yıl sonrasına da razı. Şu an çocukla ilgilenemeyiz gezip gençliğimizi evliliğimizi doya doya yaşayalım diyoruz.
Kürtajdan korkuyorum yalan yok ama yapılması gereken olduğunu düşündüm. Gerçekten inanamıyorum nasıl oldu da 12 aydır yasmin kullanan birisi(düğünden iki ay önce başladım ki bünyem alışsın diye) bıraktığı ilk ay prezervatif kullanırken gebe kalabilir ? Ve asla içeri boşalma olmadığı halde ? Belki yalancı pozitiftir diyip kan vererek rahatlayacağım. Annem bizim aile olarak doğurgan olduğumuzu söylerdi kendisi üçüncü olan en küçük kardeşime tüpleri bağlıyken hamile kalmış, ama bu da ebesinin nikahı yani :') Lince hazırlıklıyım bu sitede fikirlerinize ihtiyacım var ancak tek ricam kürtaj karşıtları herkesin inanç sisteminin farklı olduğunu düşünerek yorum yapsın
İnsan 9 ay içinde bile 5 kere isteyip 5 kere istemiyorum diyorAy çat diye aradan girdim neyse konuya cevabım herkesin hazır hissettiği yaş farklı, ha hiçbir zaman %100 hazır olunabileceğini düşünmüyorum ama bazı şeyler oturunca evet yapabiliriz çocuk algısı geliyor bence. Sizin evlilik de çok yeni, o yüzden umarım değilsinizdir deyip sonucu bekliyorum
Sağlık ocağı 10 dan sonra kan almaz. Ya acile ya da özel hastaneye gideceksiniz.Ya ben kana gidicem gitmesine de öğle arası bitiminde sağlık ocağı açılır açılmaz denk getirip kan verip işten izin almadan çözücem. O kadar çok düşündüm kürtaj konusunu her şeyi unuttum resmen.
Ay evet, ben bi ay aşırı istiyodum sonra diğer ay çok yorucu zamanlar geçirdim dedim ki ne çocuğu yaaavv. Sonra yine istedim, sonra eşimle meyhaneye gittik ay dedim bunları yapamıcaz en az 5 sene ne çocuğu yaavv ndsfndmİnsan 9 ay içinde bile 5 kere isteyip 5 kere istemiyorum diyor
Genelde 10'a kadar alınır çünkü başka lab'a gönderiliyor ya kanlar. Özele gidin benceBöyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Öğreneyim öyle en azından boşa gitmeyim. Teşekkür ederim.
Eşim en çok işin ilişki kısmına takılıyor. Testi gösterdim biraz üstüne konuştuk ve vazgeçmemiz gereken her şeyi listeledik gibi oldu. Listeye ilk sıralara çocuk varken rahat rahat ilişki yaşayamamayı koyduAy evet, ben bi ay aşırı istiyodum sonra diğer ay çok yorucu zamanlar geçirdim dedim ki ne çocuğu yaaavv. Sonra yine istedim, sonra eşimle meyhaneye gittik ay dedim bunları yapamıcaz en az 5 sene ne çocuğu yaavv ndsfndm
Heh işte o doğsa da devam ediyor hahahaha. O yüzden mükemmel zaman yok bence. Kızım 11 yaşında bazen o kadar çok konuşuyor ki geldiği yere gönderesin geliyor ahahahhahahahaAy evet, ben bi ay aşırı istiyodum sonra diğer ay çok yorucu zamanlar geçirdim dedim ki ne çocuğu yaaavv. Sonra yine istedim, sonra eşimle meyhaneye gittik ay dedim bunları yapamıcaz en az 5 sene ne çocuğu yaavv ndsfndm
Hiç geç taktırmadım zevk suyu korkusuna adım gibi eminim ama ilk cümlenizi yaşadık bir kaç kez. Ben biraz geç rahatlıyorum daBence bilirsiniz ya. Ama şöyle çok erken taktıysa ve çok sürtünmeyle uzun süreli bir ilişki olduysa sanırım o plastikte geçirgenlik başlıyor. Ya da çok sonra taktıysanız zevk suyu sonrasında sonlara doğru o zevk suyunda da sanırım bir miktar sprem oluyor.
Valla benim yumurtalıklar aç gibi sprem beklediği için çok dikkat ediyoruz özellikle her seferde delik kaçak göçek var mu bakıyoruz ahahahhahahah
Ooooo kız deme öyle biz hiç etkilenmedik tam gaz devam ahahahhaEşim en çok işin ilişki kısmına takılıyor. Testi gösterdim biraz üstüne konuştuk ve vazgeçmemiz gereken her şeyi listeledik gibi oldu. Listeye ilk sıralara çocuk varken rahat rahat ilişki yaşayamamayı koydu
İlişkinin en başından beri takmiyorlar yalan söylüyorlar. Yengem 27 yıllık evli hep kondomla korunmuş sürekli söyler çocuk istedik çıkardık, çocuk oldu taktık. Diğer yengem de 5 tane doğurdu 3 tane de kürtajı var hep şey diyordu " yanlışlıkla hamile kalmışım, korunurken olmuş" yeni yeni söylüyor geri çekilme olmuş ,hap aldığı donemlerde de bir içip bı içmemiş ,kondom varken de sona doğru takmış.Bir arkadaşım 2 kez kondomla hamile kaldı. Nasıl becerdi ben anlamadım. 13 senedir tek fire olmadı bizde o kadar merak ediyorum ki acaba yanlış yere mi taktılar diye ahahahahah.