- 4 Şubat 2015
- 6.137
- 12.412
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Hatalardan dönseler tamam. Kanım 50 yaşındaki kadını seviyorum evleneceğim diye karşımıza çıkardı. 28 yaşında :) hiçbirimiz istemeye gitmedik kaldı.Kıyaslamayın herkes aynı degil
Çocuğunuz oldugunda k.baba bakmayacak amcası egitmeyecek siz babası egitip büyütecek
Kimler hata yapmıyor ki önemli olan hatadan dönmek
Annesi yaşında,Hatalardan dönseler tamam. Kanım 50 yaşındaki kadını seviyorum evleneceğim diye karşımıza çıkardı. 28 yaşında :) hiçbirimiz istemeye gitmedik kaldı.
İçki kumar gb şeyler huy degil alışkanlıktırHatalardan dönseler tamam. Kanım 50 yaşındaki kadını seviyorum evleneceğim diye karşımıza çıkardı. 28 yaşında :) hiçbirimiz istemeye gitmedik kaldı.
Tedaviye başladık çocuk için. Bazen olmaması daha mı iyi diye düşünüyorum. Benim abilerim babam hiç kumar içki bilmezler alışık değilim. Eşimin de olmamış. Hatta babasıben kaynanama gıcık olurum. oğlum çekmiş aynı kaynanam
napalim evlat işte. huyu oysa yetistirmesi de bizden. elimizden ne gelirse.
bu kadar kinle ve nefretle devam ederseniz. Allah kınadığını yasatmadan almazmis canını insanin.
Gereksiz işte. Tipini de görseniz kaynımın öyle yakışıklı ki. Kardeşim gibi seviyorum yüzyüze gelince. Ama arkadan arkaya gıcık oluyorumAnnesi yaşında,
Yargılamak bize düşmez ama 50 yaşındaki kadınla 28 yaşındaki erkeğin kadın ünlü değilse nasıl gorunecekleri ortada.
Kaynımın hatalarının kp kaynaklı olduğunu söylesin eşime onayladı. Çocuk kötü ortam da büyümüş. Eşim anasına kıyamıyor o yüzden olgun ama kaynın yenik düşmüşTanisi koyulmus psikolojik rahatsizliklari var mi? Gerci doktora gittiklerini de sanmiyorum. Bazi psikolojik rahatsizliklar kalitimsaldir ama cogunlukla ortaya cikmasini saglayacak ortam gerektirir. Cocugu mumkun oldukca gozetimsiz birakmayin o insanlarla, sizin koydugunuz sinirlarda iletisim kursunlar. Ozellikle kisiliginin oturdugu yas doneminde. Cunku hayatimiz boyunca kurdugumuz butun iliskiler cocukluk donemi iliskilerimizin tekraridir. Temiz bir bilincaltina sahip olmak cok onemli cocuklukta.
Ne kadar kötü bir uslup. Benim evime gelen misafir baş tacıdır. Çocuk ta olsa yaşlı da olsa. Annemden öyle gördüm. Evime gelen insana hizmetçilik ederim. Tanrı misafiriGeldiğinde hizmetçilik etmeyin siz de.
O zaman kayınpeder gelip durmaya devam eder. Boşa şikayet etmeyin.Ne kadar kötü bir uslup. Benim evime gelen misafir baş tacıdır. Çocuk ta olsa yaşlı da olsa. Annemden öyle gördüm. Evime gelen insana hizmetçilik ederim. Tanrı misafiri
Evladının evi mecbur gelecek gelme diyemem. İmkanım olsa evime almazmıyım evet. Ama kv ve eşimin hatırı var. Ben iç döküş diye belirttim ve sağolsun Bi arkadaş tavsiye de bulundu çocuğun olursa Yanlız denetimsiz bırakma onlarla diye. Dikkate de aldım.O zaman kayınpeder gelip durmaya devam eder. Boşa şikayet etmeyin.
Babam diğer kardeşlerime destek oldu eşyalarını aldığı için ben istemesemde hak geçmemesi için karşılıyor. Zaten beyaz eşyalarımı ödüyor sadece. Diğer bütün eşyaları öteyi beriyi biz yaptık eşimle. Babamında durumu yok yoksa yatk odası halı perde hepsini alırdı. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın onları ödüyor. Son taksit kaldı.Evlenmek istediğiniz için hali hazırda eşinizin bir sürü borcunu kabul etmişsiniz. Ne için borcu olduğunu da eşiniz size söylemediyse onun yanlışı. Babasının, kardeşinin yaptıklarını, onların borcunu ödediğini söyleseydi başta size belki fikriniz farklı olacaktı.
Eşim kendi benden önceki hayatına dair borcunu öderken yaşlı babama düğün borcu ödemetmezdim ben açıkçası.
Siz bu şekilde evlenmeyi tercih etmişsiniz.
Bir şekilde şuan tercihlerinizin karşılığini görüyorsunuz.
Çocuk konusunda, içki kumar kalıtımsal geçen şeyler değil, öyle olsa eşiniz de babası, kardeşi gibi olmaz mıydi?
Sizi rahatsız eden birşey var işte o yüzden.Tedaviye başladık çocuk
Tedaviye başladık çocuk için. Bazen olmaması daha mı iyi diye düşünüyorum. Benim abilerim babam hiç kumar içki bilmezler alışık değilim. Eşimin de olmamış. Hatta babası
Gereksiz işte. Tipini de görseniz kaynımın öyle yakışıklı ki. Kardeşim gibi seviyorum yüzyüze gelince. Ama arkadan arkaya gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?