- 6 Mayıs 2020
- 23
- 14
- 39
- Konu Sahibi gecenin_resmi
çocuğu siz yetiştireceksiniz sonuçta, doğru şekilde düzgün karakterli bir insan yetiştirmek sizin elinizde Allah gönlünüze göre nasip etsin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kaldı Allah öyle yardım etmiş ki hiç zorlanmadık.ailesi bütün eşyalarını alan arkadaşım ilk 1 yıl çok zordu dedi. Biz o duruma gelmedik. (asgari ücretliyiz) çocukta zaten olmuyorBen şey diyeceğim. Borçları bitirmeden ya da en azından borç azalmadan çocuk yapmayın.
Çok az kaldı Allah öyle yardım etmiş ki hiç zorlanmadık.ailesi bütün eşyalarını alan arkadaşım ilk 1 yıl çok zordu dedi. Biz o duruma gelmedik. (asgari ücretliyiz) çocukta zaten olmuyorBen şey diyeceğim. Borçları bitirmeden ya da en azından borç azalmadan çocuk yapmayın.
Bir şey sorabilir miyim?Çok az kaldı Allah öyle yardım etmiş ki hiç zorlanmadık.ailesi bütün eşyalarını alan arkadaşım ilk 1 yıl çok zordu dedi. Biz o duruma gelmedik. (asgari ücretliyiz) çocukta zaten olmuyor
Konudan farkli bi durmdan bahsedecegim malesef ayni eve girmeden kimse kimseyi gercekten taniyamiyor 4 yil iliski yasamis evlenince degisti diyen o kadar cok insan var ki tabiki biseyleri belli ediyorsa ayrilmalisin ama rolunu cok guzel oynayan da var ister 4 yil gorus ister 5 ay kimse kimseyi taniyamiyorBir kere şizofreni gibi genetik rahatsızlıklar varsa geçer. Şeker; tansiyon; mizaç yapısı geçebilir.
Ama bu demek değil ki çocuğunuzda içkici, kumarcı olacak. Bu yetiştiriliş tarzı ile olur.
Bir de çocuklar Sosyal Öğrenme ile öğrenir. Yani daha çok anneyi, babayı örnek alarak öğrenir. Tabi ki ileride kayınpeder ile çocuğunuz beraberken dikkatli olun.
Bazı düşünce kalıplarını yanlış öğretmesin.
Benim takıldığım nokta bu değil.
1 aydır tanıdığınız biriyle nasıl evlendiğinize çok şaşkınım. Bende erkek arkadaşımla 32 yaşında iken tanıştım. 33 yaşındayım. Bazı şeyleri şimdi şimdi konuşmaya başladık. 1 aylık tanıdığınız (aslında tanıyamadığınız) biriyle evlenmek çok ciddi bir kumardır. Sizin eşiniz çok şükür iyi biri cıkmış. Mazallah daha kötü biri de çıkabilirdi. Babası gibi biri olabilirdi.
30 yaş üstü olmak, 1 ay içinde tanımadan evlenmenin bahanesi olmamalı bence..
Çocuk konusunda dikkatli olursanız çok problem olacağını düşünmüyorum. Çocukta anne ve babanın verdiği değerler eğitimi daha önemli diye düşünüyorum.