Çocuk soya çeker mi?

Çocuk soydan soptan çok kimi çok ayıplayıp hayıflandıysan ona çekiyor. Hani derler ya istemediğin ot burnunun dibinde biter .

Hah işte ondan.

O yüzden çok takılmayın sülaleye..

Cocuga verilen isimle, ona verdiginiz sevgiyle, yetistirme seklinizle bir de babasini Gördükce istediğiniz gibi olur. Anne babayla, iliskilerde saglik sorunlarında, karakter özelliklerinde ismin cok etkisi var. Bana mesaj atin o zaman geldiğinde. Guzel bur analiz yapalim. Hangi isim uygunsa ona gore seçersiniz. Allahin izniyle hicbir sey olmaz. Karakterli duruslu ahlakli bir cocuk olur. Isterseniz simdi yazin isterseniz sonra. Ama bunu mutlaka yapalim. Israrla oneriyorum.

Çocukların soya çekeceğini bana kizimin psikiyatri söyledi net.

Ben de eş ailesini sevmiyorum ve korkuyorum hem fiziksel hem manevi anlamda benzeyecek diye. Seni anlıyorum.

Hepsini okuyamadım, eş ailesinin huyunu suyunu beğenmemişsiniz çocuğun huyu benzeri diye soruyorsunuz sanırım.

Öyle bir benziyorlar ki, hernekadar yetiştirme vs. densede fakrika ayarları diye bişey var cnm. İki kızım tip olarak aynı bana benziyorlar ama diyorum keşke huyları bana benzeseydi de tipleri görümcem olsaydı.

Çeker mi bilmiyorum ama neyi kınarsan veya istemezsen gidip yapıyor. Kuzenimin oğlunun ilk iki yaşı çok zordu sürekli sebepsiz ağlardı kafam çekmezdi inşallah ilerde çocuğum böyle olmaz derdim oldu çok kızma içinden bence belki tamamen batıl inanç ama kızdığına benzeyebiliyor. Ha ama çok aşırı kötü huyları tamamen yetiştirmeye bağlı alkol kumar vs gibi

Eşiniz açısından söylemiyorum bunu yanlis anlamayın ama ailesi ile şu an ki durumdan daha fazla görüşmeye hazır olduğunuzda düşünün çocuk zira sizden çıkmayacaklar torunum da torunum diye. Şu an bile geliyorlarmış canları sıkılınca,bebek olunca dururlar mı sizce?
Kendinizi hazırlayın buna önce,sonra tekrar değerlendirin derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…