M mert Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2006 1.618 13 683 Kilis 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mert #1 klasik çocuk şarkılarını bulabileceğimiz bir adres biliyormusunuz?
Y yusufcuxgxun annesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 31 1 86 Van 10 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mert #2 http://www.memocal.com/cocuk_sarkilari.asp burdan bula:teytey:bilirsin
M mert Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2006 1.618 13 683 Kilis 15 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mert #3 teşekkürler ,yalnız benim aradığım sesli şarkılar ..yani oğluma dinletebileceğim bir şarkı lar sitesi arıyorum. çok pratik oluyor..
teşekkürler ,yalnız benim aradığım sesli şarkılar ..yani oğluma dinletebileceğim bir şarkı lar sitesi arıyorum. çok pratik oluyor..
X xsxirinbebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 3 0 86 İstanbul 31 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mert #4 Bu sitede güzel çocuk şarkıları var.
bendenxixzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2007 427 1 96 44 Rusya 31 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mert #5 Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine benım kızımın en sevdıgı sarkı nınnı arası bısey
Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine benım kızımın en sevdıgı sarkı nınnı arası bısey