- 17 Ağustos 2011
- 22.613
- 141.999
-
- Konu Sahibi kahvelisut
ben zaten "cocuk yapmak bizi mahvediyor kimse cocuk yapmasın" demedim ki. yazan arkadas "cocuk yapmak kadin vücuduna yararlı o yuzden doğuracağım" demis. ben de bana mantikli gelmediğini yazdimHiçkimse spor yapmıyor ve herkes obur ilk sebep bu saydıklarına, yoksa anne göbeği diye bir şey yok bence ikiz falan doğurmadıysan düzgün yiyip sppr yaparsan gidiyor, saç dökülmesi bir süre sonra duruyor yenileri çıkıyor, takviye de kullansınlar, eş de yardımcıysa ölüp bitmelik bir durum olmaz
nE?kadın vücudu için doğum yapmak çok faydalı
Valla ben de bilmiyorum.Ulkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
E tamam sanane o zaman ? Empati de yapmıyorsun istemiyorsun niye soruyorsun ? Niye karşındakine üstü kapalı imada bulunuyorsun ? Ya sizin gibi kafası böyle geri insanlar beni o kadar sıkıp bunaltiyor ki.. Biraz açık görüşlü olmak sizi niye bu kadar zorluyor . Eeeeen doğru karar benim en iyisi benim yaptığım oleyyy . Ama altta yatan bir kaygı ya ben yanlışsam . Ya gerçekten çocuk sahibi olmak güzelse . Kurcalasin o beyninizi . Üstten yazınız o kadar gıcık ki . Bende sizinle empati yapamıyorum .ben de sizin gibi dusunuyorum. hala cevremde cocuk cocuk diye olup bitenler var. ki yurtdisinda yasiyorum, esim yabanci ve duzgun bir ortamda yasiyoruz. buna ragmen asla cocuk istemiyorum. sanirim asla empati yapamayacagim.
Yazdıklarından tüm bunların sebebi sırf çocuk doğurmakmış gibi anlaşılıyor ama, doğumdan sonra vücudun yenilendiğini ben de okumuştum doğrudur yanlıştır bilemem. Kadınıyla erkeğiyle şişman bir toplumuz, ben haftada 5 gün gyme gitsinler ya da 5 öğün protein tüketsinler demedim, az yiyip yürüyüş yapsalar öyle olmaz kimse. Daha bir kaç gün önce parkta anneler gün yapıyordu hepsi şişman, çocuklar kendi hallerinde oynuyorlar bir tanesi bile kalkıp çocuğun peşinde gezmedi anca uzaktan bağırıyorlar. Hareket etmek parayla değil ya ben bahane bulamıyorum şişmanlığa, sabahtan akşama hamurişi yiyip oturan biri çocuk yapsa da yapmasa da çöker.ben zaten "cocuk yapmak bizi mahvediyor kimse cocuk yapmasın" demedim ki. yazan arkadas "cocuk yapmak kadin vücuduna yararlı o yuzden doğuracağım" demis. ben de bana mantikli gelmediğini yazdim
ayrica spor yapmaya vakit+enerji+uygun alan+araç bulabilecek sosyoekonomik duzeye sahip, saglikli öğünlere erisebilen, gebelik oncesi ve sonrasi gerekli vitaminleri alabilen, esinin yardimci olduğu kadin tabii ki çökmez dogumdan sonra. ama bu sartlara sahip kac kisi vardir ki turkiyedeki annelerin tamamina oranlayinca?
Çok elit olduğum için istemiyorum diyorsunuz galibayurtdisinda yasiyorum, esim yabanci ve duzgun bir ortamda yasiyoruz
Çok elit olduğum için istemiyorum diyorsunuz galibaaslında bunlar kriter değil ama neyse. biz işte ne yapalım ülkemizde yaşıyoruz, Türklerle evliyiz ve bazılarımız köyde yaşıyoruz o yüzden çoluk çocuğa karıştık.
Bu konuya kısaca şey diyebilir miyiz görmemişin yabancı kocası olmuş tutmuş ... koparmışYani evet konu sahibesi siz cahil köylüler gibi Türkle evli değil koskoca Avrupalıyla evli o bile çocuğa hayır diyorsa siz nasıl kalkıştınız konu bundan ibaretÜbermensch Alman erkeği veya kuzeyin tanrısı Norveç erkeği varken Türk de ne ola ki börkkk nasıl alıp evlendiniz yaaaaa
Oh mein GoddessYani evet konu sahibesi siz cahil köylüler gibi Türkle evli değil koskoca Avrupalıyla evli o bile çocuğa hayır diyorsa siz nasıl kalkıştınız konu bundan ibaretÜbermensch Alman erkeği veya kuzeyin tanrısı Norveç erkeği varken Türk de ne ola ki börkkk nasıl alıp evlendiniz yaaaaa
Ban yedi nemfomanyakFerhans yine cep cop seyler yazip herkesin tepkisini cektin kactin mi nerelerdesin
ya yok elitlik filan degil burda kastim. yani sartlarim uygun manasinda soyledim onu. yabanci ile evli olup yurtdisinda yasayinca elit olunmuyor :)Çok elit olduğum için istemiyorum diyorsunuz galibaaslında bunlar kriter değil ama neyse. biz işte ne yapalım ülkemizde yaşıyoruz, Türklerle evliyiz ve bazılarımız köyde yaşıyoruz o yüzden çoluk çocuğa karıştık.
alemsin kiz hahahahah ne alaka yaYani evet konu sahibesi siz cahil köylüler gibi Türkle evli değil koskoca Avrupalıyla evli o bile çocuğa hayır diyorsa siz nasıl kalkıştınız konu bundan ibaretÜbermensch Alman erkeği veya kuzeyin tanrısı Norveç erkeği varken Türk de ne ola ki börkkk nasıl alıp evlendiniz yaaaaa
Türkle evliyiz yurtiçinde yaşıyoruz, şartlarımız da uygun. Böyle de oluyor yani sorun yokya yok elitlik filan degil burda kastim. yani sartlarim uygun manasinda soyledim onu. yabanci ile evli olup yurtdisinda yasayinca elit olunmuyor :)
Ban yedi nemfomanyak
Oh mein Goddessbiz ne yaptık baby
Herkesin şartını nereden biliyorsunuz peki?ya yok elitlik filan degil burda kastim. yani sartlarim uygun manasinda soyledim onu. yabanci ile evli olup yurtdisinda yasayinca elit olunmuyor :)