- Konu Sahibi kahvelisut
-
Ya şu güzel mesajı bile beğenmemişler aklım hayalim almıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Tabiki allah kısmet etti ve oldu.
Hayırlısı olsun inşallah.
2 hafta sonra kucağıma alıcam.
Heyecan ve merak var .
Allah bilir kesin evde son gece uyuyamam .
heyecandan.
Elimden geldiği kadar ilk başlangıçtan onun büyüyüp yetişmesinde
Ne gerekirse yapacağım.
kendime güveniyorum..
her türlü fedakarlığa hazırım.
şuanda bile hareket halinde tekmeliyo .
O kadar mutsuz, yalnız,deger görmeyen biriki başlarının mutluluğuna, umuduna bile tahammülü olmayan bir zavallı ya başka bir açıklaması yok.Aysenimi iyi de sen de deli gibi hamile kalmaya çalışıyordun haha
Bu dünya ne savaşlar ne katliamlar,ne yıkımlar, ne kitliklar ,ne hastalıklar gördü oturup tarihin tozlu sayfalarını karistirirsaniz , görürsünüz.Bizden öncekiler aynı kaygida olsaydı ATATÜRK dogmazdı.Şu an teknoloji olduğu için her olayı duyup biliyoruz eskiden de çok vardı ama iletişim bu kadar hızlı değildi...Sorun doğurmak değil , evlatları güzel yetiştirmek......Ulkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Ulkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Yönetim telefonla ulaşsa o kişiye acaba kadın mi çıkacakO erkek! O kötü muamele yapan olur! Ben bu kişinin kadın olduğuna asla inanmıyorum! Bir de kelle melle ne demek ya! Niyeti çıktı ortaya!
15 aylık oğlum var ve onun için o kadar korkuyorum ki onu çok seviyorum ama böyle bir dünyaya getirerek hata mı ettim diyorum bazenUlkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Aysenimi olayli bir üye olduğu için çoktan kadın olduğu teyit edilmiştir bence. Şuan durulmuş hali eskiden daha çok banlanirdiYönetim telefonla ulaşsa o kişiye acaba kadın mi çıkacak
Korkuyorum ama yapacak bir şey yok ben çocuk istiyorum güzel bir gelecek sunacağımıda düşünüyorumUlkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
iki uc kere hamile kaldi zaten (ikisini siteye yazdi ucuncusunu dediklerinden ben cikardim) hatta biri bu sene.Oda bebek istiyor ben çözdüm onun karın ağrısını.Istiyor ama dile getiremiyor linçlenir diye bir kez konuda konuşurken itiraf edicek gibi oldu ame etmedi.Yoksa niye hep atlasin bebekli konulara o üremiyor ya kimse üremesin istiyor. Zaten korunmuyorda.Bu hareketlerinden benim çıkardıgim anlam bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?