How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk olunca - Louder’ın bebekli iş günlüğü

Her ne olursa olsun çok istendiğini hissetsin o bana yeter ❤️ Her şeyi yeşil falan alıyoruz tabi o var ama olsun. :D

Kızlar bir şey soracağım, bebişin giysileri için şifonyer dolap vs ne kullanıyorsunuz? Odaya şu an gerek yok değil mi? Neyi nereye koyayım çok kafam karışık Khomyuk Khomyuk -EarthLing- -EarthLing- Oktivus Oktivus
Biz hic oda yapmadik dogmadan once. Sadece beyaz bir dolap aldik ikea'dan, bir de divan. Ilk yil bizim odadaydi besigi. Ikinci yil odasindaki acilabilen divanda uyuduk beraber, besiginde yatmak istemedi. Dolap yetersiz gelince yine ikea'dan beyaz bir sifonyer aldik. Ozellikle beyaz aldik her seyini. Biz kendimiz cikartmalarla susluyoruz. Sonra perdesini aldik. 2 yasinda yatak yaptirdik kenar korumali. Kendi yataginda yatiyor 2 yasindan beri. Odasi beyaz agirlikli dedigim gibi. Perdeleri mavi. Kafamiza gore zamana yayarak ve ihtiyaca gore yaptik. Onceden yapmak pek iyi bir fikir degil. Bebegin kendisi de yonleniriyor cunku sizi.

Ayaklanmadan önce olabilir ama değil mi, annem de var günde birkaç saat
Bebeginizin mizacina bagli. Benim bebegim hep ilgi alaka isterdi. Tek basina asla durmazdi ve gunduz de cok uyumazdi. Ama bazi bebekler gunduz uzun uzuyor, kendi kendine de durabiliyor.

Her ne olursa olsun çok istendiğini hissetsin o bana yeter ❤️ Her şeyi yeşil falan alıyoruz tabi o var ama olsun. :KK70:

Kızlar bir şey soracağım, bebişin giysileri için şifonyer dolap vs ne kullanıyorsunuz? Odaya şu an gerek yok değil mi? Neyi nereye koyayım çok kafam karışık Khomyuk Khomyuk -EarthLing- -EarthLing- Oktivus Oktivus
Ben bebek odasi almistim ama almasam da olurmus. 2 yasinda genc odasina gectik. Smdi olsa direkt genc odasi alirdim bazali falan. Sifonyere sigan var ama ben sigamazdim o yuzden bi odasi olmasi sart diye dusunuyorum

Her ne olursa olsun çok istendiğini hissetsin o bana yeter ❤️ Her şeyi yeşil falan alıyoruz tabi o var ama olsun. :D

Ben oda yapmadım valla . İlk yıl zaten ayrı kalmayız diye anne yani yatak aldım birtek

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok rahat bir hamilelik olsun :nazar: :nazar: :dua: Bunları düşünmek için çok erken bence.. 6-7 aydan sonra bişeyler alınmalı yapılmalı diye düşünenlerdenim kendim de öyle yaptım..

Bence biraz bebişe bağlı bu durum. Şimdiden bişey söylemek zor. Bir cok arkadaşım emzirme gaz vs sıkıntılardan çok zorlandı benim bebeğim ise emip uyuyordu uyansa da sevsek diye gözünün içine bakıyordum bu sürecte bir çok işimi halledebildm ama kafasını bile kaşıyamayan arkadaşim cok fazla. Biraz bebekle alakalı yani. Tabi destekte çok çok önemli

Her ne olursa olsun çok istendiğini hissetsin o bana yeter ❤️ Her şeyi yeşil falan alıyoruz tabi o var ama olsun. :KK70:

Benim yerim müsaitti odasını direkt yaptırdım. Ama bebek odası değil yetişkin olunca da kullansın diye beyaz büyük dolap, kitaplık ve beşik almıştım. Sadece masası İKEA’nın şu ufak plastiklerindendi. İyi ki de öyle yapmışım valla mobilya fiyatları üçe katladı sonrasında. Eninde sonunda yapılacak şeyler bunlar, ev sizinse çıkma durumunuz yoksa, maddi anlamda sarsmayacaksa canlanmadan alırdım ben

Onları diyen insanlar eşi çocuk üzerinde hiç sorumluluk almayan insanlardır. Eşiniz de geceleri uyanacaksa işten gelip ben cok yorgunum demeyecekse bebeğin altını değiştirmekten gocunmayacaksa çok büyük sıkıntılar yaşamazsınız.

Ben de evden kendi işimi yapıyorum.
Patron baskısı yok patron benim.
Kızım bebekken dışarıda çalışıyordum, çok çok daha zordu.
Evden kendi işini yapmak, istediğin saat kadar çalışmak yeryüzünde cenneti yaşamak gibi.
Hatta 5,5 yaş üzerinden bakmak gerekirse eskiden olsa daha kolay olurdu. Bebek dediğin rutin dışına çıkmadığı sürece çok arıza çıkarmıyor zaten. Günde 8 saat kilit şekilde oturup çalışmıyorsan keyifli geçeceğine eminim.

Moral bozmak gibi olmasin ama cocukla evde tekseniz calismak biraz zor. Oglum 3 yasinda, wc'ye giderken bile yanimda geliyor. Bilgisayari asla acamam onun onunde. Elime telefonu alsam kafamda zipliyor. Bir bakiciniz olursa siz calisirken daha kolay olur. Bizim var ama yine de evde ben varsam hem daha yaramaz oluyor hem de hep beni istiyor.
Bu mesajı ben yazdım sandım ya ajajjaj aynısı valla. Telefonu elime alıp azıcık uzanayım koltuğa diyorum gelip kafama oturuyor shshsıdıdmms

… HİÇ çalışamayacak olduğum gerçek mi?

Evden çalışıyorum, kendi işimi yapıyorum patron vb. baskım yok. Çevremde herkes çocuğun olunca 1 saat bile çalışamazsın diyor. Bu gerçek mi? Asla vaktim olmayacak mı? Asla dinlenmiş hissetmeyecek miyim? Şimdiki aklım olsa en az şu kadar sene daha yapmazdım diyen çok var çevremde. Burada da var mı böyle düşünen?
Teşekkürler sevgili anneler ve duyduğu tecrübeleri aktaranlar..

Ekleme: bir diğer sorum, hamileyken yine evden çalışılır mı?
Eğitim hayatım boyunca ve sonrasında hep çalıştım hala da çalışıyorum
Hamileyken 37. Haftaya kadar çalıştım hemde işim baya saha da benim tüm gün taksici kadar araba kullanıyorum göbeğimden zor kullanırdım 😂
Bebeğim 7 aylıkken işe döndüm 9-4 çalışıyorum şuan 11 aylık oldu.
Sabah 7 de bebişimi kaldırıyorum 8:30 evden çıkıyorum o sürede beraber takılıyoruz kahvaltısı oyunu bakımı vs
Akşam 4:30 eve geliyorum 8 de uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. Uyuduktan sonra dışarı çıkacaksam ya da bir plan yapacaksam evde işlerim varsa vs hallediyorum bazen bilgisayarımı açıp çalışıyorum.
Sabah başa dönüyoruz işte 😅
İnsan hayatını bir şekilde planlıyor dert etmeyin hiç 🥰
Siz bide evden çalışıyorsunuz çok daha şanslısınız.

Son iki gündür ekstra uykuluyum, işler biraz birikti. İş stresi beni çok olumsuz etkiliyor bunu hissediyorum. Bunu yönetmek için de programlı şekilde uykuya direnerek işlerimi halletmem gerekiyor. Başarabilirim!

P.S. Bugünkü beta hcg değerim 874. Sıpam tutunuyor. 🐛

37.haftaya kadar çalışıp 38.haftada doğum yaptım
19 aylıkken işe döndüm
şuan 7 yaşında işe onunla gelip gidiyorum artık
evde herkes uyuyunca yakıyorum bi tütsü yapıyorum bir kahve günün yorgunluğu gidiyor.

Korkunç düzeyde stresli bir gündeyim, beklediğim bir iş olmadı. Buna kafayı inanılmaz düzeyde taktım. Normalde de üzülürdüm falan ama bu kadar takmazdım. Hormonlarla mı ilgili bu? Resmen delireceğim, müşteri online oldu mu falan diye bakıp duruyorum. Delirdim galiba. Kendimi çok kötü hissediyorum. Depresyonda gibiyim.

Back