Çocuk olunca - Louder’ın bebekli iş günlüğü

Merhaba dostlar,
Bu konuda bir yasak var mı bilemedim ama burayı sohbetli günlük gibi kullanmak istedim.
Henüz gebeliğimin çok başındayım. Fazla uyuduğum bir gerçek ama kalan sürede çalışmam konusunda bir sorun yok, çalışabiliyorum
Sadece çalışmak için kullandığım dikkat eksikliği ilacımı kullanamadığım için verimim biraz düşük.
Bakalım nasıl gidecek işler :)

tebrik ederimmm

Vay lou hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun louder sağlıklı ve çok rahat bir gebelik geçirmeni diliyorum

Sağlıklı ve mutlu gebelik/doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah büyük Rabbim.

Çok kolay çalışırsın ne var bunda demiyorum da inşallah çok zorlanmazsın. Allahım yardımcın olsun inşallah.

Çalışırken bebeğe bakacak güvenilir birini bulmak kolay olmuyor ama siz evden çalışıyorsanız bu durumu kolaylaştırabilir.

Ben ucretsiz izindeyim bebegim 8 aylik. Temizlik yemek kendime bakamak bile cok zorlasti sabahtan aksama kadar bebegimle ugrasiyorum. Esim yemek yapmak bebege bakmak ya da temizlik alisveris yapmak gibi destek oluyor. Ektra bir is yapmak benim icin suan imkansiz. Ancak esim isleri icin bir sureyurtdisinda olucak ben suan yatili yardimci bakiyorum. Bebegi bir yere cikarmak bile iki kisi ile anca yapiliyor.
Ben yukarida anlattigim durumlari tecrubeledigim icin bebek ile evden calismanin zor oldugunu dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bebeğiniz kolik mi, uykusu nasıl, sizce ne farklı olsa günde 3 saatiniz boşta olurdu

Vay lou hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun louder sağlıklı ve çok rahat bir gebelik geçirmeni diliyorum

Çoook teşekkür ederim
Dün gece çalışmam gerekirken uyuyakaldım. Şimdi başlayacağım bakalım

Bebeğiniz kolik mi, uykusu nasıl, sizce ne farklı olsa günde 3 saatiniz boşta olurdu
Kolik degil ama cok hareketli dokunmak oynamak ogrenmek yani aslinda bir nevi bebeginizin eli kolu dunyayi tanitan yani oluyorsunuz bu donemde. Bu yuzden cok kucakta olmak istiyor hatta hep kucakta. Babasina birakip kuafore gidiyorum max 3 saatlik bir isimi halledip geliyorum hemen daha uzun disarida kalamiyorum. En rahat oldugum zaman annem. Bendeyken annem yakinimda olsa cok rahat olurdum. Sizin annenizin yaninizda olma durumu olursa yapabilirsiniz

Annemle evler arası 5 dk, benimle ve eşimle arası çok iyi, bebek için hevesli. Onu fiziksel anlamda yoramam pek fazla zaten rahatsızlıkları var ama mutlaka ilgilenecektir, bu konuda şanslıyım o zaman :)

Annemle evler arası 5 dk, benimle ve eşimle arası çok iyi, bebek için hevesli. Onu fiziksel anlamda yoramam pek fazla zaten rahatsızlıkları var ama mutlaka ilgilenecektir, bu konuda şanslıyım o zaman :)
Kesinlikle oyle. Beraber oyun oynayan biri olsa cok rahat calisirsiniz. Bakimini yemegini hep siz yaparsiniz oyun saatinde annenizi yormadan oyun oynar. Ben de anneme yalnizca nesesi yerindeyken oyun oynamasi icin veriyorum geldiginde. Bakimini yap desem yapar tabii ama yasli kadin yorulur. Anneniz bebeginizle 3 saat oyun oynar sis de cok rahat calisirsiniz bu surede

Hamileyken calisilir ama cocuk dogduktan sonra calisılmaz. Elilla calisacaksan evde bir bakici sart. Gerci yurumeye baslayinca sizi odada bulur yine calismankza izin vermez gibi ama belki bastan bakicı ayri odada seklinde alişirsa izin verir bilemiyorum

Bebegine gore degisir kesinlikle calisamazsin diyemem. Benim.oglum hep kendi oynamak isteyen kucakta durmayan sagi solu kendi kendine kesfetmek.isteyen bi bebekti. Ben de biraktim kendi haline bana ihtiyaci oldukca yaninda oldum. Evin duzenini onun kendi kendine tehlikesiz kesifler yapacagi hale getirdim. Yani gunde 3 saat birisi onu doyurup gozlemlese ben evden cok rahat calisirdim.

Kendi kendine oynayan çocuklara o kaçar özeniyorum ki. Benim oğlum beş yaşında kendi kendine asla oynamıyor. İlla yanında oturup onun kurduğu oyunda durmam lazım. Katılmasam bile. Ufak tefek işlerim olunca bekliyor güya ama hadi anne hadi anne der yine gelir gider.
Ya arkadaşı gelecek arkadaşıyla oynayacak yada birini esir alacak onunla oynayacak. Asla kendi oynamıyor

Evden çalışan ve çocukla beraber yıllardır emek verdiği kariyeri bitecek diye aklı çıkan ama bebek de düşünen biri olarak takipteyim bu tatlı günlüğü.
Her şey süper süper süper gitsin ve ben de sizi gördükçe daha çok cesaretleneyim inşallah.

Aynı benim yeğenim. Boyamayı bile tek yapmak istemiyor. Ben hatırlıyorum çocukken iki boya bir kağıt beni min. 1 saat oyalıyordu. Yeğenim asla öyle değil ve çok zor bu

Hamile insana neden böyle şeyler söylüyorlar ki çevrenizdekiler biraz düşüncesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…