tebrik ederimmmMerhaba dostlar,
Bu konuda bir yasak var mı bilemedim ama burayı sohbetli günlük gibi kullanmak istedim.
Henüz gebeliğimin çok başındayım. Fazla uyuduğum bir gerçek ama kalan sürede çalışmam konusunda bir sorun yok, çalışabiliyorum
Sadece çalışmak için kullandığım dikkat eksikliği ilacımı kullanamadığım için verimim biraz düşük.
Bakalım nasıl gidecek işler :)
Canım yassy teşekkür ederimtebrik ederimmm
Vay lou hayırlı olsun, sağlıkla al kucağınaMerhaba dostlar,
Bu konuda bir yasak var mı bilemedim ama burayı sohbetli günlük gibi kullanmak istedim.
Henüz gebeliğimin çok başındayım. Fazla uyuduğum bir gerçek ama kalan sürede çalışmam konusunda bir sorun yok, çalışabiliyorum
Sadece çalışmak için kullandığım dikkat eksikliği ilacımı kullanamadığım için verimim biraz düşük.
Hayırlı olsun louder sağlıklı ve çok rahat bir gebelik geçirmeni diliyorumMerhaba dostlar,
Ben ucretsiz izindeyim bebegim 8 aylik. Temizlik yemek kendime bakamak bile cok zorlasti sabahtan aksama kadar bebegimle ugrasiyorum. Esim yemek yapmak bebege bakmak ya da temizlik alisveris yapmak gibi destek oluyor. Ektra bir is yapmak benim icin suan imkansiz. Ancak esim isleri icin bir sureyurtdisinda olucak ben suan yatili yardimci bakiyorum. Bebegi bir yere cikarmak bile iki kisi ile anca yapiliyor.Tamamen benim iş alma kapasiteme bağlı aslında. Haftada birkaç gün full işe ayırıp mesela 3 gün, yardımcı alsam olur mu diye düşünüyorum. Arkadaşlarım asla olmaz bebek seni ister durmaz diyorlar. Onlar hiçbir şekilde çalışamayacağımı düşünüyor. Günde 3 saat bile verimli çalışsam aslında yeter.
Bebeğiniz kolik mi, uykusu nasıl, sizce ne farklı olsa günde 3 saatiniz boşta olurduBen ucretsiz izindeyim bebegim 8 aylik. Temizlik yemek kendime bakamak bile cok zorlasti sabahtan aksama kadar bebegimle ugrasiyorum. Esim yemek yapmak bebege bakmak ya da temizlik alisveris yapmak gibi destek oluyor. Ektra bir is yapmak benim icin suan imkansiz. Ancak esim isleri icin bir sureyurtdisinda olucak ben suan yatili yardimci bakiyorum. Bebegi bir yere cikarmak bile iki kisi ile anca yapiliyor
Vay lou hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına
Hayırlı olsun louder sağlıklı ve çok rahat bir gebelik geçirmeni diliyorum
Çoook teşekkür ederimSağlıklı ve mutlu gebelik/doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah büyük Rabbim.
Çok kolay çalışırsın ne var bunda demiyorum da inşallah çok zorlanmazsın. Allahım yardımcın olsun inşallah.
Kolik degil ama cok hareketli dokunmak oynamak ogrenmek yani aslinda bir nevi bebeginizin eli kolu dunyayi tanitan yani oluyorsunuz bu donemde. Bu yuzden cok kucakta olmak istiyor hatta hep kucakta. Babasina birakip kuafore gidiyorum max 3 saatlik bir isimi halledip geliyorum hemen daha uzun disarida kalamiyorum. En rahat oldugum zaman annem. Bendeyken annem yakinimda olsa cok rahat olurdum. Sizin annenizin yaninizda olma durumu olursa yapabilirsinizBebeğiniz kolik mi, uykusu nasıl, sizce ne farklı olsa günde 3 saatiniz boşta olurdu
Annemle evler arası 5 dk, benimle ve eşimle arası çok iyi, bebek için hevesli. Onu fiziksel anlamda yoramam pek fazla zaten rahatsızlıkları var ama mutlaka ilgilenecektir, bu konuda şanslıyım o zaman :)Kolik degil ama cok hareketli dokunmak oynamak ogrenmek yani aslinda bir nevi bebeginizin eli kolu dunyayi tanitan yani oluyorsunuz bu donemde. Bu yuzden cok kucakta olmak istiyor hatta hep kucakta. Babasina birakip kuafore gidiyorum max 3 saatlik bir isimi halledip geliyorum hemen daha uzun disarida kalamiyorum. En rahat oldugum zaman annem. Bendeyken annem yakinimda olsa cok rahat olurdum. Sizin annenizin yaninizda olma durumu olursa yapabilirsiniz
Kesinlikle oyle. Beraber oyun oynayan biri olsa cok rahat calisirsiniz. Bakimini yemegini hep siz yaparsiniz oyun saatinde annenizi yormadan oyun oynar. Ben de anneme yalnizca nesesi yerindeyken oyun oynamasi icin veriyorum geldiginde. Bakimini yap desem yapar tabii ama yasli kadin yorulur. Anneniz bebeginizle 3 saat oyun oynar sis de cok rahat calisirsiniz bu suredeAnnemle evler arası 5 dk, benimle ve eşimle arası çok iyi, bebek için hevesli. Onu fiziksel anlamda yoramam pek fazla zaten rahatsızlıkları var ama mutlaka ilgilenecektir, bu konuda şanslıyım o zaman :)
Hamileyken calisilir ama cocuk dogduktan sonra calisılmaz. Elilla calisacaksan evde bir bakici sart. Gerci yurumeye baslayinca sizi odada bulur yine calismankza izin vermez gibi ama belki bastan bakicı ayri odada seklinde alişirsa izin verir bilemiyorum… HİÇ çalışamayacak olduğum gerçek mi?
Evden çalışıyorum, kendi işimi yapıyorum patron vb. baskım yok. Çevremde herkes çocuğun olunca 1 saat bile çalışamazsın diyor. Bu gerçek mi? Asla vaktim olmayacak mı? Asla dinlenmiş hissetmeyecek miyim? Şimdiki aklım olsa en az şu kadar sene daha yapmazdım diyen çok var çevremde. Burada da var mı böyle düşünen?
Teşekkürler sevgili anneler ve duyduğu tecrübeleri aktaranlar..
Ekleme: bir diğer sorum, hamileyken yine evden çalışılır mı?
Bebegine gore degisir kesinlikle calisamazsin diyemem. Benim.oglum hep kendi oynamak isteyen kucakta durmayan sagi solu kendi kendine kesfetmek.isteyen bi bebekti. Ben de biraktim kendi haline bana ihtiyaci oldukca yaninda oldum. Evin duzenini onun kendi kendine tehlikesiz kesifler yapacagi hale getirdim. Yani gunde 3 saat birisi onu doyurup gozlemlese ben evden cok rahat calisirdim.… HİÇ çalışamayacak olduğum gerçek mi?
Evden çalışıyorum, kendi işimi yapıyorum patron vb. baskım yok. Çevremde herkes çocuğun olunca 1 saat bile çalışamazsın diyor. Bu gerçek mi? Asla vaktim olmayacak mı? Asla dinlenmiş hissetmeyecek miyim? Şimdiki aklım olsa en az şu kadar sene daha yapmazdım diyen çok var çevremde. Burada da var mı böyle düşünen?
Teşekkürler sevgili anneler ve duyduğu tecrübeleri aktaranlar..
Ekleme: bir diğer sorum, hamileyken yine evden çalışılır mı?
Kendi kendine oynayan çocuklara o kaçar özeniyorum ki. Benim oğlum beş yaşında kendi kendine asla oynamıyor. İlla yanında oturup onun kurduğu oyunda durmam lazım. Katılmasam bile. Ufak tefek işlerim olunca bekliyor güya ama hadi anne hadi anne der yine gelir gider.Bebegine gore degisir kesinlikle calisamazsin diyemem. Benim.oglum hep kendi oynamak isteyen kucakta durmayan sagi solu kendi kendine kesfetmek.isteyen bi bebekti. Ben de biraktim kendi haline bana ihtiyaci oldukca yaninda oldum. Evin duzenini onun kendi kendine tehlikesiz kesifler yapacagi hale getirdim. Yani gunde 3 saat birisi onu doyurup gozlemlese ben evden cok rahat calisirdim.
Aynı benim yeğenim. Boyamayı bile tek yapmak istemiyor. Ben hatırlıyorum çocukken iki boya bir kağıt beni min. 1 saat oyalıyordu. Yeğenim asla öyle değil ve çok zor buKendi kendine oynayan çocuklara o kaçar özeniyorum ki. Benim oğlum beş yaşında kendi kendine asla oynamıyor. İlla yanında oturup onun kurduğu oyunda durmam lazım. Katılmasam bile. Ufak tefek işlerim olunca bekliyor güya ama hadi anne hadi anne der yine gelir gider.
Ya arkadaşı gelecek arkadaşıyla oynayacak yada birini esir alacak onunla oynayacak. Asla kendi oynamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?