• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk odası için perde

ebryy

ben de hamileyim :)
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
207
3
641
Bursa
Arkadaşlar yeni bebeğim olacak.Takimini, halisini, abajurunu hallettik de perdeye bir türlü karar veremedim.Yardimci olur musunuz bana cocuk odasi perdeleri icin?

paket halinde satılan eni 3 metre olan simli ip perdelerden çoçuk odana düşünebilirsin. fiyatı hem uygun hemde gösterişli ve çok şık duruyor. bu ara benim favorim.. netten aratarak bulabilirsin. bulamazsaniz adres verebilirim...

paket halinde satılan eni 3 metre olan simli ip perdelerden çoçuk odana düşünebilirsin. fiyatı hem uygun hemde gösterişli ve çok şık duruyor. bu ara benim favorim.. netten aratarak bulabilirsin. bulamazsaniz adres verebilirim...

goruntusu hos ama alta stor lazim degil mi birde disardan bakinca iceri gozukur mu acaba bende arayis icindeyim de

Canim cevabin icin cok tesekkurler..hani su bildigimiz ip perdelerden mi?

goruntusu hos ama alta stor lazim degil mi birde disardan bakinca iceri gozukur mu acaba bende arayis icindeyim de

Düz desensiz en uygun fiyatlı stordan düşünebilirsiniz. Metresi 18TL olanlardan. Eger gene de stor pahali gelirse şimdilik güneşlik diktirirsin ekonomik yönden kendinizi ayarladığınızda stor yaptırabilirsiniz. Güneşliğinde çok abes bir görüntüsü olmuyor ama stor kadar şık göstermiyor sadece. Bu ip perde normal tül perdeler gibi asıldığında içeriyi göstermiyor. Ne ütü derdi var ne kırışma. O yönden de kullanımı kolay...

Back
X