Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yeni bebeğim olacak.Takimini, halisini, abajurunu hallettik de perdeye bir türlü karar veremedim.Yardimci olur musunuz bana cocuk odasi perdeleri icin?
paket halinde satılan eni 3 metre olan simli ip perdelerden çoçuk odana düşünebilirsin. fiyatı hem uygun hemde gösterişli ve çok şık duruyor. bu ara benim favorim.. netten aratarak bulabilirsin. bulamazsaniz adres verebilirim...
paket halinde satılan eni 3 metre olan simli ip perdelerden çoçuk odana düşünebilirsin. fiyatı hem uygun hemde gösterişli ve çok şık duruyor. bu ara benim favorim.. netten aratarak bulabilirsin. bulamazsaniz adres verebilirim...
Düz desensiz en uygun fiyatlı stordan düşünebilirsiniz. Metresi 18TL olanlardan. Eger gene de stor pahali gelirse şimdilik güneşlik diktirirsin ekonomik yönden kendinizi ayarladığınızda stor yaptırabilirsiniz. Güneşliğinde çok abes bir görüntüsü olmuyor ama stor kadar şık göstermiyor sadece. Bu ip perde normal tül perdeler gibi asıldığında içeriyi göstermiyor. Ne ütü derdi var ne kırışma. O yönden de kullanımı kolay...
evet canm normal ip perdeler gibi ama bu normallerden biraz daha şık bir görünüme sahip. burda o üründen var inceleyebilirsin istersen... Simli, Desenli İp Perde-En:3,00
evet canm normal ip perdeler gibi ama bu normallerden biraz daha şık bir görünüme sahip. burda o üründen var inceleyebilirsin istersen... Simli, Desenli İp Perde-En:3,00