• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ne zaman.....

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Evli bayanlar evlenecek bayanlar ne zaman bebek yapmaya karar veriniz yada evlendikten ne kadar sonra yapmayı planlıyorsuz.....
Yada ne zaman olursamı diyorsunuz....

ewleneli 8ay oldu.her gece rüyamda ya ikizlerim olur ya kız veya erkek bebğim emziririken görrürüm onları yada kıayfetlerini giydirirken gezdirirken.ilginç yanı çok yoğun bi şekilde harika bi duygu yaşarım annelik duygusu belkide ama bilmiyorum tabi.sadece huzur veren ve herşeyi sana unutturan müthiş bir duygu.şimdilik benim için çok erken ama 5 yıl sonra anne olmak isterim bende.kısmet ama erken gelirsede dünyalar benim olur.sadece henüz ewlilik ve maddiyat oturmadı bu yüzden dnyaya getirmeye korkuyorum ... ama onu çok sewiyorum ve çok özledim şimdi yanımda olmasada hayallerimde sewiyorum hep onu.alışverişe gidince ona ayakkabılar elbiseler bakıyorum biliyorum birgün hayatımın tek aşkı olarak kolllarıma geliceğini...

çok güzel bi sor sormuşsun 7 aylık evliyim daha erken biliyorum ama bi yanımız çok istiyo bi yanımız bekleyin biraz diyo kararsız kaldık hayırlısı artık.

ewleneli 8ay oldu.her gece rüyamda ya ikizlerim olur ya kız veya erkek bebğim emziririken görrürüm onları yada kıayfetlerini giydirirken gezdirirken.ilginç yanı çok yoğun bi şekilde harika bi duygu yaşarım annelik duygusu belkide ama bilmiyorum tabi.sadece huzur veren ve herşeyi sana unutturan müthiş bir duygu.şimdilik benim için çok erken ama 5 yıl sonra anne olmak isterim bende.kısmet ama erken gelirsede dünyalar benim olur.sadece henüz ewlilik ve maddiyat oturmadı bu yüzden dnyaya getirmeye korkuyorum ... ama onu çok sewiyorum ve çok özledim şimdi yanımda olmasada hayallerimde sewiyorum hep onu.alışverişe gidince ona ayakkabılar elbiseler bakıyorum biliyorum birgün hayatımın tek aşkı olarak kolllarıma geliceğini...

Bende çok görüyorum rüyamda özellikle emzirirken fala gördümmü sanki gercekmiş gibi içim içime sığmaz o gün rüyayı hatırlkadıkça ama daha erken

bende 10 aylık evliyim ve çok istiyorum artık,hayırlıysa hemen gelsin bebişimm.
insan hiçbir zaman hazır olamaz anneliğe ancak o gelince hazırdır bencea.s.

evlenmeden önce istemiyordum.. ama evlendikten 2ay sonra şiddetle istemeye başladım ve o iki ay korunduğumuz için kendime kızgınım..şuan 1,5 sene oldu ve hala bebişimiz olmadı sonradan keşke demektense herşeyi oluruna bırakın şuan deliler gibi istiyoruz ama malesef yok..

evlenmeden önce en az 5yil diyoduk esimle evlendik ve 2yil sonra bi yanimiz hep bebek istedi :) evlendikden 3yil sonra oldu asa yukari melegimiz iyikide öyle olmus hosgeldi sefalar getirdi hayatimiza:asigim::nazar:

evlenmeden önce istemiyordum.. ama evlendikten 2ay sonra şiddetle istemeye başladım ve o iki ay korunduğumuz için kendime kızgınım..şuan 1,5 sene oldu ve hala bebişimiz olmadı sonradan keşke demektense herşeyi oluruna bırakın şuan deliler gibi istiyoruz ama malesef yok..

hadi yaaa! bende yaklasik 11 aydir korunuyorum hapla türkiyeye tatilime gideyim geleyim öyle düsünüyorum artik. ama bazilarindan duyuyorum hap kullananlar uzun bir süre hamile kalamiyormus. ay bilmiyorum nekadar dogru :1no2: korkuyorum acikcasi! kafamçokkarıştı

Back