Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bi sor sormuşsun 7 aylık evliyim daha erken biliyorum ama bi yanımız çok istiyo bi yanımız bekleyin biraz diyo kararsız kaldık hayırlısı artık.
ewleneli 8ay oldu.her gece rüyamda ya ikizlerim olur ya kız veya erkek bebğim emziririken görrürüm onları yada kıayfetlerini giydirirken gezdirirken.ilginç yanı çok yoğun bi şekilde harika bi duygu yaşarım annelik duygusu belkide ama bilmiyorum tabi.sadece huzur veren ve herşeyi sana unutturan müthiş bir duygu.şimdilik benim için çok erken ama 5 yıl sonra anne olmak isterim bende.kısmet ama erken gelirsede dünyalar benim olur.sadece henüz ewlilik ve maddiyat oturmadı bu yüzden dnyaya getirmeye korkuyorum ... ama onu çok sewiyorum ve çok özledim şimdi yanımda olmasada hayallerimde sewiyorum hep onu.alışverişe gidince ona ayakkabılar elbiseler bakıyorum biliyorum birgün hayatımın tek aşkı olarak kolllarıma geliceğini...
bende 10 aylık evliyim ve çok istiyorum artık,hayırlıysa hemen gelsin bebişimm.
insan hiçbir zaman hazır olamaz anneliğe ancak o gelince hazırdır bencea.s.
ahh ahhh deşme yaramı daha 26 günlük evliyim bana çoookkk var
Olacak olacak hepimizin bebişleri olacak ama ne zaman olacakkaydirigubbakcemile3
valla kaç gündür kimle konuşsam bebiş diyip duruyor insanın canını istetiyorr yakın bir zamanda gelip hamileyim dersem şaşırmayınnkaydirigubbakcemile3
kızlar eşleriniz ne düşünüyo bu konuda?
Hayırlısı olsun....teyze olurum kötümü
bende önce sırada sen varsın vallahi sırayı bozmayalım lüfeenn ben teyze olacamm
evlenmeden önce istemiyordum.. ama evlendikten 2ay sonra şiddetle istemeye başladım ve o iki ay korunduğumuz için kendime kızgınım..şuan 1,5 sene oldu ve hala bebişimiz olmadı sonradan keşke demektense herşeyi oluruna bırakın şuan deliler gibi istiyoruz ama malesef yok..