çocuk ne zaman sorusundan bıktım usandım!!!

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
Ne zaman çocuk yapacaksınız diyenlerden nefret ediyorum sanki hemen oluyormuş gibi,her telefonda sözüm ona aile büyüklerinin laf sokmalarına tahammül edemiyorum

sadece sana değil canım.hemen hemen herkese..kaynanam vefat etti benim.onun yerine en büyük görümcem 3.5 yıldır aynı soruyu soruyor bana.onun 5 çocuğu var,demek ki utanmasa yine yapacak.ama artık bu sorusunu yedirebileceğim ona.hamileyim.4.5 haftalık.allah olmayan herkese versin.

çok sevindim senin adına.inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben bidaha kayınvalidem sorduğunda sen ölünce demek istiyorum ama onun seviyesine inmiycem!!!

kaydirigubbakcemile3 umudunu yitirme canım.sanki sen doğuracaksın onlar bakacak.onlara söyle,eğer bakacaksanız 10 tane yapayım.ozaman belki kaparlar çenelerini.canını sıkma.

umudumu yitirmedim ama çok üzülüyorum ya geçen ay stresten 1ay regl olamadım ilaçla oldum.sağol desteğin için.senin görümce 5taneyi nasıl yaptı acaba özel bi formulü varmıdır ki?ama olsada söylemez onlar..

Canım takma kafanı böyle şeylere her yeni evlenene bu baskı yapılır.Önce evlen diye baskı yaparlar sonra bebek diye. bu böyle gelmiş böyle gider. Ben soranlara borçlarımızı ödeyeceğiz ve ev alma planımız var öncelikli olarak diyorum susuyorlar.Zaten konuşmaya devam ederlerse borç listesini verip buyrun ödeyin bunları birde 3+1 ev alın bize yapayım çocuk diyeceğim.Bakalım o zaman ne yapacaklar kaydirigubbakcemile3

benim akrabalarım başta kayınvalidem olmak üzere çocuk mevzusuna dair tek soru sormadılar. üstelik yaşımızda sınırda olmasına rağmen. o kadar rahat bıraktılar ki bizi sağolsunlar 6 ay sonra rabbim nasip etti, hamile kaldım. allah hepsinden razı olsun. kayınvalidem asla yerli yersiz aramaz, habersiz gelmez, davet ediyoruz kaç defa rica minnet geliyorlar evimize ben gelmelerini çok istememe rağmen. herkes haddini bilecek öyle olunca hiç sorun çıkmıyor. çocuk isteyen arkadaşlarımız var yaşları da ileri. ben bir gün hani çocuk yok mu diye sorduğumu bilmem. nasip kısmet meselesi bu işler ve en çok soranlarda sözde dindar geçinenlerdir bilirsiniz accayip kızıyorum onlara.bana bir kişi sorsaydı çocuğumuz olmuyor evet tedavi olcaz diye cevap vercektim. o kadar kızıyordum bunlara. allahtan böyle münasebetsizlik yapan olmadı hiç

bana da 3 yıldır aynı soruyo soruyorlar geçen ay hamileydim kimse çocuk düşündüğümüzü bilmiyordu
düşük yaptım şimdi herkes biliyor ve şimdiden başladılar

görümcem 13 yaşında evlenmiş.şuan 41 yaşında.5 çocukla beraber 2 tane aldırmış ve bir düşük yapmış.şuan en küçük oğlu 7 yaşında.etine dolgundur biraz.aaahh aaaahh..girdiği her ilişkide hamile kalmış demek ki..bana tek bir formül önerdi.o da pekmezi kaynatıp içine yumurta kırıcakmışım.öyle yicekmişim.ondan sonra ilişkiye girecekmişim.vesaire..ama ben klomenle hamile kaldım.

arkadaşım bana o soruyu 5yıldır soruyorlar sormakla oluyoe sanki ne ağırlaflar söylediler yüzüme neyapayım olmuyor allah verecek artık çocukları olanların allah sizede nasipetsin demelerinden nefret ediyorum duymak istemiyorum şimdi görümcem istemeyerek 3cü çocuğunu doğurdu 20 günlül görmek bile istemiyorum ama elmahkum gideceğiz allahtan artık onlardan uzaklaştımda sadece telefonla laf sokuyorlar

senin de oluş baya 3yıl allah bizlerede nasip etsin inşallah ben inanıyorum alah bizide güldürecek

şanslısın çok.herkes haddini bilicek evet bilmeyince bildirmek gerekiyor.benim tam tersi yerli yersiz arardı,habersiz gelirdi hep,herşeyin yerini değiştirirdi,çocuk gene hep dilindeydi münasebetsizin.neyse ben anneme davranmadığım kadar iyi davranmıştım hiç saygısızlık yapmamıştım ama haketmiyormuş çektim kendimi geri zaten yurtdışındayız bizlerce kez şükürler olsun Allaha kurtuldum hastalıklarımdan.onun yüzünden hep hasta oldum.uzattım çok bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

terbiyesiz seviyesiz insanlar ne yapacaksın arkadaşım uzaklaşmak en iyisi insanın morali bozuluyor.inşallah bizde güleceğiz inşallah 2010 da kucağımız boş kalmaz umarım.

ya ben ilk kez geçen ay gittim doktora adetim 1ay gecikmiş stresten o zaman yumurtaların yavaş çalışıyor olabilir folikül takibi yapalım dedi.benim adetlerim düzenlidir hiç sekmez ama bakalım aralıkta gideceğim.benimde eşiminde tahlilleri yapılsın görelim sorunmu var yokmu..umarım yoktur.ben 16aydır korunmuyorum ama biz çok sık ilişkiye girmezdik haftada 1 ondan kaynaklanabilir demişti doktor.birde ne ovulasyon ne yastık koyma ben ilişkiden sonra banyoya giderdim hemen.sizin?

ahh ahhh bende çok bıktım bu laflardan ama merak etme canım bir zaman sonra sormuyorlar bu seferde neden sormuyorlar bana çokmu acıyorlar dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…