çocuk ne zaman sorusundan bıktım usandım!!!

ya ben ilk kez geçen ay gittim doktora adetim 1ay gecikmiş stresten o zaman yumurtaların yavaş çalışıyor olabilir folikül takibi yapalım dedi.benim adetlerim düzenlidir hiç sekmez ama bakalım aralıkta gideceğim.benimde eşiminde tahlilleri yapılsın görelim sorunmu var yokmu..umarım yoktur.ben 16aydır korunmuyorum ama biz çok sık ilişkiye girmezdik haftada 1 ondan kaynaklanabilir demişti doktor.birde ne ovulasyon ne yastık koyma ben ilişkiden sonra banyoya giderdim hemen.sizin?

canım altına beline yastık koy duvara ayaklarını daya kesinlikle banyoya gitme yat hiç kalkma üzerimi bile benim eşim giydirir doğrulma der bide bak biz kür uyguluyoruz duymuşsundur çörekotu ,bal,tarçın karışımı istersen dene

bende varım 5 yıldr tık yok bende insanların çenesinden çok bunaldım sanki herşey bizim elimizde keyfimizin kahyası insanlar meraklılar ayrıca nefret ediyorum salak bizim çocuk düşüncemize karışan beyinsiz insanlardannnn

bende varım 5 yıldr tık yok bende insanların çenesinden çok bunaldım sanki herşey bizim elimizde keyfimizin kahyası insanlar meraklılar ayrıca nefret ediyorum salak bizim çocuk düşüncemize karışan beyinsiz insanlardannnn

bir gün hepsinin ağzı kapanacak! benim bi tanıdığım vardı kayınvalideleri 2gelinede çocuk ne zaman diye baskı yapıyordu laflar sokuyodu ikisininde hamile olduğunu öğrendiği andan beri bi daha onlarla konuşmadı evlerinede gitmedi sadece oğullarıyla görüşüyo

X