• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk mu aski öldürüo yoksa aldigim kilolar mi?

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
10yillik flortten sonra evlendik esimle
sevgiliyken yasamadigimiz birsey gezmedigimiz yer tatmadigimiz duygu kalmadi
cok sukur mutluyum...
rabbim bize oglumuzu gonderdi
hamileligim cok rahat gecti
sikinti cekmedim.
esim hep benimleydi.
ilk 3 ay ve son 2 ay birlikte olmadik
malum dogum sonrasi lohusa doneminde de ayni durumdaydik.
nihayet bebegim 2 aylikken :48:
gel gelelim sonralari uykusuzluk yorgunluk derken sadece sohbet edip uyur olduk.
son 1 aydir regl lekelenmem ve son 1 haftadir kanamam var
anlayacaginiz 5 haftadir kardes gibiyiz :(
bugun bitti regl cok sukur
esime dedim oglumuzu sen uyut banyo yapip geliyorum ozlemedin mi?
ben uyutamam sen uyut, yarin yaparsin banyonu dedi.
uzuldum...
yarin olmaz dedim!
yarin olmazsa obur gun olur dedi :(
oglumuzu sevdi, optu bizi, uyudu.
ben mi buyutuyorum
sabah olsun konusacagim
aldigim kilolardan arzulamiyor beni :::(

bız de hamılelıgın son ıkı ayı bırsey yapmadık.su an kızım 50 gunluk.ben de adet oldum.su an memlekette annemlerdeyım,pazara kadar bıtmıs olur.esım de cınsellık konusunda bırsey demıyor.sormuyor.bakalım bundan sonra ne olacak.ben de sogumasından korkuyorum.sankı benı sadece anne gıbı goruyor.

10yillik flortten sonra evlendik esimle
sevgiliyken yasamadigimiz birsey gezmedigimiz yer tatmadigimiz duygu kalmadi
cok sukur mutluyum...
rabbim bize oglumuzu gonderdi
hamileligim cok rahat gecti
sikinti cekmedim.
esim hep benimleydi.
ilk 3 ay ve son 2 ay birlikte olmadik
malum dogum sonrasi lohusa doneminde de ayni durumdaydik.
nihayet bebegim 2 aylikken :48:
gel gelelim sonralari uykusuzluk yorgunluk derken sadece sohbet edip uyur olduk.
son 1 aydir regl lekelenmem ve son 1 haftadir kanamam var
anlayacaginiz 5 haftadir kardes gibiyiz :(
bugun bitti regl cok sukur
esime dedim oglumuzu sen uyut banyo yapip geliyorum ozlemedin mi?
ben uyutamam sen uyut, yarin yaparsin banyonu dedi.
uzuldum...
yarin olmaz dedim!
yarin olmazsa obur gun olur dedi :(
oglumuzu sevdi, optu bizi, uyudu.
ben mi buyutuyorum
sabah olsun konusacagim
aldigim kilolardan arzulamiyor beni :::(

hiç bişeyın bişeyı öldurduğu yok benım arkadasım biraz kılolarına takılmıs ve takılmayı esıne yansıtmaya baslamıs gıbıme gelıyo ssureklı dılınde olursa bır zaman sonra zorla zorla kafasına sokarsın hamıleykende kıloluykende kendımı seksi buldum ama birazda moralımı yuksek tuttum cıdden kızıyorum artık sana son resımlerınede baktım asırı derecede abartıyosun itici bir kılon yok sen stres yaptıkca kıloda vermen ımkansızlasıyor bir dur dusun tamam kılo aldım hıc seksı alıcı durmuyorum ama bır süre böyle olmak zorunda en azından bu fıkre kılolarını verene kadar alıstır alıstır dıyorum cunkı beynınde rahatlamassan kıloda veremessın stres sıkıntı bulanık ruh hali üstüne eklersın güzelsın elın ayağın sağlam sağlıklısın daha ne verıceksın bunye yapısı bu bende keske biraz kalsaydı dıyorum herkezın bunyesı bır deyıl bitanem

canım çocuk aşkı öldürmüyor da aşkı frenliyor ben uzun uzun düşündükten sonra buna karar verdim benzer durum bizde de var,üstelik ben kilolu da değilim alternatif bir sebep te yok benim için :) eşimle ben de çok mutluyumsadece senin de dediğin gibi kardeş takılıyoruz bu aralar biz de :))bebişlerimiz biraz büyüsün herşey daha iyi olur inancındayım.onlar bence bize kıyamıyorlar gün içinde zaten çocuk,ev işi vs. uğraşıyor bir de ben mi araya gireyim diye düşünüyor olabilirler...

açıkçası çocuktan sonra eski cinsel hayatınızı beklemeyin..
ilk başlarda malum lohusalık oluyor..akabinde çocuğun ne zaman uyuyacağı belli olmadığı için yorgunluk geliyor.dha sonra bizimki geç yatmaya başladığı için ikimizdede uykusuzluktan istek kalmıyordu.haftasonu öğle uykularında falan oluyordu:53:şimdi hamileyim acı duymaya başladım artık,en fazla 1.5 ay veriyorum..oda zaten her zaman omuyor..yani çocuktan sonra 3 kat azaldı diyebilirim.ama katlanacağız..herşey seks değil.tamam eşlerin muhabbeti için elbette iyi ama şartlara göre.biz hiçbir zaman beni istemiyorsun arzulamıyorsun duyguların akapılmadık..çünkü öyle olmadığı bir gerçekti.çocuklar kreş yaşına gelsin nasılsa uykuları düzene girer erken yatmaya başlarlar..
o zaman eski hayatımıza döneriz bizde..sıkıntı yapmıyoruz:21::21::21:

açıkçası çocuktan sonra eski cinsel hayatınızı beklemeyin..
ilk başlarda malum lohusalık oluyor..akabinde çocuğun ne zaman uyuyacağı belli olmadığı için yorgunluk geliyor.dha sonra bizimki geç yatmaya başladığı için ikimizdede uykusuzluktan istek kalmıyordu.haftasonu öğle uykularında falan oluyordu:53:şimdi hamileyim acı duymaya başladım artık,en fazla 1.5 ay veriyorum..oda zaten her zaman omuyor..yani çocuktan sonra 3 kat azaldı diyebilirim.ama katlanacağız..herşey seks değil.tamam eşlerin muhabbeti için elbette iyi ama şartlara göre.biz hiçbir zaman beni istemiyorsun arzulamıyorsun duyguların akapılmadık..çünkü öyle olmadığı bir gerçekti.çocuklar kreş yaşına gelsin nasılsa uykuları düzene girer erken yatmaya başlarlar..
o zaman eski hayatımıza döneriz bizde..sıkıntı yapmıyoruz:21::21::21:

açıkçası çocuktan sonra eski cinsel hayatınızı beklemeyin..) canım herkez adına konusma ıstersen biz hamıleykende gayet normal doğaldık 5 aylık kızım sımdıde aynıyız en kötü ıhtımal 2 gun ondan sonra bırbırımızı ıhmal ettığımızı dusunuyoruz

açıkçası çocuktan sonra eski cinsel hayatınızı beklemeyin..) canım herkez adına konusma ıstersen biz hamıleykende gayet normal doğaldık 5 aylık kızım sımdıde aynıyız en kötü ıhtımal 2 gun ondan sonra bırbırımızı ıhmal ettığımızı dusunuyoruz

oooo 5 aylıkken ne ki.o zaman tabi bişey yok.herşey düzene girdi sanıyordum bende.biraz daha büyüyünce gördüm öyle olmadığını..resmen çocuk bzile beraber yatıyor artık..1 e kadar otursak oda oturuyor..şimdi çok küçük..o sıralarda emip emip uyuyordu:27::27:

sana katılıyorum....
dilime tercüman oldun:71::52::71::71:

oooo 5 aylıkken ne ki.o zaman tabi bişey yok.herşey düzene girdi sanıyordum bende.biraz daha büyüyünce gördüm öyle olmadığını..resmen çocuk bzile beraber yatıyor artık..1 e kadar otursak oda oturuyor..şimdi çok küçük..o sıralarda emip emip uyuyordu:27::27:

canım bebek bu ağlar susar gece boyu ağlıcak halı yokya yada cocuktur yanı özel özel anlatmak ıstemıyorum kızım 3 bucuk ay ciddi ciddi kolık ve gaz problemı vardı ozsmsnda ıhmal etmedık birazda insanına göre deysıyı bu kımısının yatak odası öncelıklı gelır kımısının karıyerı kımısının kendı ruh hali ben evde olduğum ıcın ıs guc bebeiş derken aksam oluyo kocişim eve gelınce ona zaman ayırmak hoşuma gıdıyo zaten kızım doğdu doğalı gözümün içine bakıyo bıraz ıhmal etsem cocuklar gıbı bende burdayım benı öpmedın dıyo maksat kendını hatırlatmak sevıyorum onu cooooooook ve ben ne bılım kızmayında sağlık acısından olmadığı surece 1 bucuk ay 2 ay bunlar özel yasantı ıcın cok uzun surecler bende uykusuz kaldım bende kötuydum ama her zaman yorgun olmuyo kı ınsan...

canım bebek bu ağlar susar gece boyu ağlıcak halı yokya yada cocuktur yanı özel özel anlatmak ıstemıyorum kızım 3 bucuk ay ciddi ciddi kolık ve gaz problemı vardı ozsmsnda ıhmal etmedık birazda insanına göre deysıyı bu kımısının yatak odası öncelıklı gelır kımısının karıyerı kımısının kendı ruh hali ben evde olduğum ıcın ıs guc bebeiş derken aksam oluyo kocişim eve gelınce ona zaman ayırmak hoşuma gıdıyo zaten kızım doğdu doğalı gözümün içine bakıyo bıraz ıhmal etsem cocuklar gıbı bende burdayım benı öpmedın dıyo maksat kendını hatırlatmak sevıyorum onu cooooooook ve ben ne bılım kızmayında sağlık acısından olmadığı surece 1 bucuk ay 2 ay bunlar özel yasantı ıcın cok uzun surecler bende uykusuz kaldım bende kötuydum ama her zaman yorgun olmuyo kı ınsan...

ne yani biz hergün yapmıyormuyuz diye birbirimizi sevmiyormuyuz:60::60::60:
bizimde hiçbir zaman sevgimizden aşkımızdan bişey eksilmedi aksine arttı,sevgi onunla ölçülmez bence..bizde normal zamanda tutupta 2 ay ara vermiyoruz tabiki..şuan hamileliğim yüzünden acı çekiyorum,acı çekerek ne ben yapmak istiyorum ne bana acı çektirmek istiyor..

ne yani biz hergün yapmıyormuyuz diye birbirimizi sevmiyormuyuz:60::60::60:
bizimde hiçbir zaman sevgimizden aşkımızdan bişey eksilmedi aksine arttı,sevgi onunla ölçülmez bence..bizde normal zamanda tutupta 2 ay ara vermiyoruz tabiki..şuan hamileliğim yüzünden acı çekiyorum,acı çekerek ne ben yapmak istiyorum ne bana acı çektirmek istiyor..

canım bak forumdakı diğer ınsanlar gıbı polimiğe gırmek ıcın yazmadım ok buraya kadar ıkıncısı gereksız alınganlık yapmıssın ıyı okumanı tavsıye edıyorum yazıyı tekrardan farkındaysan sağlık acısından bır problem yoksa ara verenlerı anlamıyorum dedım ee canım yanıyo dıyosun demmkkı sağlık acısından problemın var bide kaldıkı özel hayatla sevgı ölculmmez onu nerden cıkardın hıc anlamıs deyılım ben sadece genel anlamda esımı sevıyorum dedım gercekten fena halde saptırmıssınn ama calısmıyorum evdeyım butun gun dön dolas bırkırıntı ev yemek temızlık bebıs sırf yoruluyorum dıye esımı ıhmal edemem demek ıstedım kaldıkı esımde butun gun calısıyo o dese hayır yorgunum ben kızarım acıkcası tabıkı ıkı tarafta ıstemelı cunkı böyle yapan arkadasım cok anlamıyorum yazıyı tekrar oku sen hangı blumden ustune laf aldın her kez ne kadar saldırmmaya yer arar olmus pess

canım bak forumdakı diğer ınsanlar gıbı polimiğe gırmek ıcın yazmadım ok buraya kadar ıkıncısı gereksız alınganlık yapmıssın ıyı okumanı tavsıye edıyorum yazıyı tekrardan farkındaysan sağlık acısından bır problem yoksa ara verenlerı anlamıyorum dedım ee canım yanıyo dıyosun demmkkı sağlık acısından problemın var bide kaldıkı özel hayatla sevgı ölculmmez onu nerden cıkardın hıc anlamıs deyılım ben sadece genel anlamda esımı sevıyorum dedım gercekten fena halde saptırmıssınn ama calısmıyorum evdeyım butun gun dön dolas bırkırıntı ev yemek temızlık bebıs sırf yoruluyorum dıye esımı ıhmal edemem demek ıstedım kaldıkı esımde butun gun calısıyo o dese hayır yorgunum ben kızarım acıkcası tabıkı ıkı tarafta ıstemelı cunkı böyle yapan arkadasım cok anlamıyorum yazıyı tekrar oku sen hangı blumden ustune laf aldın her kez ne kadar saldırmmaya yer arar olmus pess

canım senin yazdığına göre cevap verdim bende ama saptırmadımki..mesajın nasıl gidiyorsa öyle cevap verdim..sen bana en başta genelleme yapma demiştin ama bir önceki mesajına göre sende genelleme yapmış oluyorsun yada yazdığın öyle anlaşılıyor..ihmal etmem onu çok seviyorum demişsin..burdan şunu çıkardım bende..gün aşırı yapmayan sevmiyormu..bununla ölçülmezki.çevremde haftada 4-5 defa yapanlar var sorsan çok düzenli cinsel hayatımız var derler,ama gel görki kavgada varromantizm sıfır,şefkat gerektiği kadar değil..sevgi aşk sadece cinsel yaşamla doğru orantılı değil..eşimi çoook seviyorum ondan deyince bende böyle bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.:34:benimde amacım polemik kavga değil kesinlikle..mesajlar farklı yere gitmesin..sadece yanlış anlaşılma var şuan sen benim msjımı ben senin msjnı yanlış anladım

evlilik mi, çocuk mu, aldğım kilolarım mı sebep oldu bilmiyorum ama galiba bizim aşkımız sizlere ömür oldu :( işin acı tarafı bunu görüyor olmam canımı yakmıyor. inşallah lohusa depresyonumun uzamış olmasından kaynaklanıyordur diyor, hepinize mutluluklar diliyorum.

ne yalan söyliyim biz de uzun süredir kardeş gibiyiz ama malesef henüz adet olmadığım için istek yok sanırım sebep bu. eşim de saolsun üzerime gelmiyor.. konu sahibinin sorusuna gelince; biz erkeklerin devamlı buna hazır olmasınnı bekliyoruz ama onların da insan olduğunu unutuyoruz bazen. bayanlar gibi erkeklerin de bazen isteksiz olmasını anlayışla karşılamalı ve hemen kötüye yormamalıyız bence.. tabi bu devamlı bir geri çevirmeye dönüşürse işte o zaman höt! demenin vaktidir. :60: emin ol hiç bir sorun yok sen ona dünyanın en güzel hediyesini verdin eğer 2 kılo (ya dabirazcık fazla :p) kiloya takacaksa fırçayı hak etmiş demektir. kafana takma :34:

benim oğlum 5 aylık bizimde her çocuk gibi gazımın sancılarımız oldu.eşimle sabah 7 ye kadar uyumadığımız gün oldun.4 aylık olduktan sonra işe başladım.gece en erken abartıyosam ne olayım en erken 1 bucuk gib yatıyoruz(oğlumun uykuya derin dalma zamanı hiç şaşmaz).ben 40 mı bitirdim banyomu yaptım ogün mevlidimide okuttum eşim mevldin bitmesini zor bekledi.:60::60: ve artı ben hamile kalmadan önce 46-47 kiloydum şimdi ise 65 kiloyum.ben ah bu göbeğim nasıl eritecem dedikçe eşim ne oluyo yaa şikayetçi olanmı var dyo. cinsel yaşamımıza hiçbir yan etkisi olmadı ne prensimin gelişi nede kilolarımın.

[ı]canım senin yazdığına göre cevap verdim bende ama saptırmadımki..mesajın nasıl gidiyorsa öyle cevap verdim..sen bana en başta genelleme yapma demiştin ama bir önceki mesajına göre sende genelleme yapmış oluyorsun yada yazdığın öyle anlaşılıyor..ihmal etmem onu çok seviyorum demişsin..burdan şunu çıkardım bende..gün aşırı yapmayan sevmiyormu..bununla ölçülmezki.çevremde haftada 4-5 defa yapanlar var sorsan çok düzenli cinsel hayatımız var derler,ama gel görki kavgada varromantizm sıfır,şefkat gerektiği kadar değil..sevgi aşk sadece cinsel yaşamla doğru orantılı değil..eşimi çoook seviyorum ondan deyince bende böyle bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim.:34:benimde amacım polemik kavga değil kesinlikle..mesajlar farklı yere gitmesin..sadece yanlış anlaşılma var şuan sen benim msjımı ben senin msjnı yanlış anladım[/ı]
doğrudur canım doğrudur:9:

perşembe 12 saat evde yotum ve bebeğimi annem istedi, çarşambadan anneme gittik.
eşimle ordaydık :(
perşembe dersane dönüşü çok kötüydüm ve o gece de ordaydık.
sonra soğuk oldu cuma da orda kaldık...
cumartesi yani dün akşam 10da eve geçtik bebeğimle eşim 2de geldi işte.
bugün pazar :)
bakalım ne olacak?
şimdi de ben istemiyorum sanki :)
galiba nazzzz :9:

böyle seyleri okuyunca insan cocuk yapmaya korkuyor ya :26:
benim kocacanim bana hayir dese ben cok takarim herhalde kafama

Back