Çocuk konusunda herkesin uzman olması!!!

Kv sürekli tutunup kalkmıyor mu falan diyo niye kalkıyo anne ne bileyim yani yürür aceleniz ne dedim sustu

Ayy çok biliyorlar boşver ne derlerse aynen babasına çekmiş de onlar seni evladınla vuruyosa sende karşılığı evladıyla ver. Ya da duymazlıktan gel boşver bu s.dik yarışları bitmez sen duyma belki birgün susarlar. Çünkü daha bu yarışın okul zamanı var bak benimkinin karnesi bak benimkinin osu busu ohooo

Aman allahtan karne yok bu ülkede sırf lohusalıkta falan yaşadıklarımdan ikinci bebeği istemiyorum hep aralarında yaş farkı az olsun ikisi birlikte büyüsün istedim ama yok yani eşimle problemlerimiz çoktu daha düne kadar boşanacaktık çok kötüydük çok şükür yoluna giriyor birşeyler ama insanlar susmuyor artık duymuyorum ama gelişmemiş çelimsiz lafı çok sinirimi bozdu birden

Yok mümkünse çoook yaş olsun tek yakın düşündüğün yaş kardeşiyle arasındaki yaş farkı olsun. Aman yaşlı de cahil de geç çünkü bitmicek laflar. Eşinlede aran düzelmiş ne güzel çok daha iyi olun inşallah, ailesiylede az görüşmeye çalışın bu saçmalıklar cahillikler yüzünede çocuğunu kardeşsiz bırakma kardeş müthiş bişey.

Yurt dışında fast food yedikleri sağlıksız beslendikleri için kilolular
Mantığa bak
Eşinizin teyzesi çok cahil, keşke deseydiniz senin kızın kiloluymuş bak şimdi zayıfla diyorsun iyi bir şey mi diye
Dengesizlik resmen..

Cocuk kiyaslamaktan hoslanmam ama bu cahiller ancak bundan anlar. Bir daha laf soyleyen herkese de ki "bebegim asiri kilolu degil normal kiloda. Boyu uzun oldugu icin gostermiyor. Kilo zamanla alinir o onemli degil de boyuna kimse bir sey yapamaz. Gorumcem cocugu vitaminli seylerle beslemiyor demek ki boyu kisa cocugun. Ah uzamiyor kisa kalacak kuzum. Keske duzgun besleseler kilo alacagina boyu uzasa benim ki gibi"

Benim sutum zamanla artti ama varip bir sekilde surekli kusuyordu kizim.yani emdigi midesinde yarim saat bile kalmiyordu..bana da cok dediler senin sütün yaramıyor bu cocuga diye.
Kızım 1 yasinda azi disleri cikarken kendi bıraktı .
Suan bende takmiyorum çünkü büyüdü artik yemek yiyor ,ne istedigini anlatabiliyor..
Zaten milletin karismasien cok yeni dogan ve 1 yasa kadar.cocuk derdini anlatamiyor ya? cocugun tercümanı oluyorlar(!)

Bu arada boyu uzunsa ne mutlu.benim kizimda zayif ama ayni aylardaki bebeklere gire 2 3 cm daha uzun olurdu.
Ve dr hep derdi.vir cocugun kilosundan degil boy ve gelisiminden anlasilir büyüdüğü .

kilolu olan annecim beni küçükken zayıfım diye dr a götürmüş.Dr da anneme kendin gibimi yapacaksın sonra diyetisyenleree . bırak yemesi içmesi uykusu yerindeyse saglıklıysa kilo şart değil demiş. Ve ben bildim bileli hep yazıftım.minyon narin bir bayandım. taki evlenene kadar

İnşallah Can'ım bütün kadınlar Mutlu olsun eşim çok aşırı aileci kötü insanlar değiller ama işte birlikte oturunca insan iyiysen kötü oluyor eşim anlamadı bir türlü sonunda anlamış birşeyleri aynen Can'ım kardeşlerim olmasa ben iyice deli olurdum burda insanın en iyi arkadaşı kardeşi

Evet kb sürekli çocuk azıcık ağlasa heh bu çocuk aç da ağlıyor deyip duruyor cinnet geçiriyorum çocuğun karnını doyurup indirdiğim halde sanki ben bilmiyorum ne Zaman aç tok kendi evime çıktığım Zaman böyle olmayacak eşime de söyledim ben çocuğumu kendim yetiştirmek istiyorum çok sıkıldım dedim anlayışlı biri değil ama birşey demedi normalde bana kızar böyle birşey desem

Bu arada boyu uzunsa ne mutlu.benim kizimda zayif ama ayni aylardaki bebeklere gire 2 3 cm daha uzun olurdu.
Ve dr hep derdi.vir cocugun kilosundan degil boy ve gelisiminden anlasilir büyüdüğü .
Boy olarak ikisi de aynı boyda şu an kızımın Eti öyle sıkı ki bende öyleyimdir görümcemin kızı böyle yumoş gibi valla ben memnunum hiç de umrumda değil ben hep kilolu biriydim hep dua ettim kızım benim gibi olmasın diye tuttu galiba çok yiyor ama fit

Ay ne güzelmiş bende hep kiloluydum evlenirken zayıflayıp hemen hamile kalıp kilo aldım ama şu an nişanlandığımdan 11 kilo eksiğim

sürekli çocuk bakımı hakkında akıl verenlerin bir de bu kilolar nasıl gidecek diyen versiyonları var

Agzi olan konusuyo iste. Benim bebegime de onceleri tosun derlerdi. Simi cok zayif diyorlar. Ben hic takmiyorum kafama. Hatta ustune evet 10 aydir hic kilo almadi. 1 gr bile almadi diyorum cok umursamamak lazim. Boyu uzuyosa eger kilo hic dert degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…