Yurt dışında yaşıyorum aynen bu şekilde cevap verdiğim Zaman aman buranın doktorları kötüye de iyi der diyorlar cevaba bakDoktor gayet iyi gittiğini söylüyor . lütfen bir daha kıyas yapmayın . Bunu diyeceksin gerisini duymayacaksin . .
Evet birlikte oturuyoruz çok şükür çilem bitiyor ama asla susmayacaklarkv ile mi oturuyorsun? değilse onlarla bi arada bulunmamaya çalış. yok mecbursan onlara cevabını ver susma. kendi kendini yiyeceğine onların kafasının etini ye. sıkma canını cahil insanlar için
Ben çekiyorum ama ahh anlamıyorlar ya şok geçiriyorum o sırada resmenonlar hiçbir zaman susmayacaklar bunu bil. o yüzden her laf söylediklerinde karşılığını ver. benim bebeğim 5 ay küçük farkında mısınız yoksa anlamak mı istemiyorsunuz de, istediğimi yediririm kimse karışmasın de. bak bunları demezsen katlanarak çoğalacak o laflar. set çek önlerine.
Maşallah kızım bir kere hasta olmadı görümcemin kızı sürekli hasta ama kimse anlamıyor bizim toplum işte şişman Bebek sağlıklı olandır bittiSENİ çok iyi anlıyorum cnm ama yapacak bişey yok benim çocuğumuda kıyaslaya kıyaslaya bi hal oldular yemesi içmesi yerinde neymiş zayıfmışmış e zayıf ama boyu gören yok 9 ay büyük yeğeni var geçti artık onuda öyle sıkta hastalanmaz ama dırdıra gelince zayıf hemen hasta oluyo narin yemiyo kafayı yiyorummmmm
Asla kızımı zorlamıyorum yok ağzını sıkmakmış burnunu falan asla yapmadım canı isterse yer istemezse yemez deyip bırakıyorum çok kuraldılar görümcem genç ilk bebeği anlayışlı olması gerekirken kafası resmen 60 yaşında o da sürekli birşeyler söyler hiç anlamıyorumdoğru olanı yapın kim ne derse desin
çocuğa zorla yedirilen yemek doğru değil
önemli olan sadece fiziksel gelişim değil ortada çocuğu zorlayarak yapılan bir eylem var asıl yanlış olan bu ki siz bunun farkındasınız çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?