Çocuk konusunda herkesin uzman olması!!!

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
63
34
Merhaba arkadaşlar bu konuyu eminim herkes yaşamıştır.Bir kızım var 9 aylık olmasına 10 gün var kızım gayet sağlıklı eli ayağı düzgün yemesi içmesi gayet yerinde kilosu da bence gayet iyi ince uzun yapılı bir Bebek görümcenin de kızı var ve beş ay büyük benim kızımdan o biraz kısa tombul bir Bebek.Şimdi olayı açıklayayım herkesin kv de dahil kızımı zayıf görmeleri sürekli birşeyler önermeleri artık beni delirme noktasına getiriyor sanki herkes anne bir ben bakamıyorum Nasıl bir cahillik bu dönemde anlamıyorum sürekli görümcenin kızıyla kıyaslıyorlar bir Allah'ın kulu da bunların arasında beş ay var demiyor ya deli olacağım sanki her Bebek aynı gelişimi gösteriyormuş sinirlenmeme neden olan şey demin eşimin anneannesiyle görüntülü konuşuyorduk görümcemlerdeydim kızlarla oynuyordum anneannem baktı görümcemin kızına bu iyiymiş de öteki gelişmemiş dedi benimkine sinir krizi geçirecem ya kv yanındaydı o daha küçük dedi hemen ben üzülmeyim diye biliyor sinir olduğumu bu konuya ama o da direk demez şunu yedir bunu yap falan filan ya bu insanları ben anlamıyorum ne gerek var böyle şeylere kıyas yapmak nedir yani nerdeyse aynı kilodalar ki kilo hiç önemli değil bence çünkü kızım kahvaltısını eder meyvesini yer mamasını içer akşam yemeğini yer görümcemin kızı zorla yedirirler yemez hiç birşey sanki tombul olunca sağlıklı oluyormuş da zayıf olunca sağlıksız sinirlerim bozuldu eşim de odun olduğu için birşey desem beni parçalar hemen hep ben kötü niyetliyimdit çünkü çok uzattım ama içimi dökmek istedim deli olacağım yoksa herkes herşeyi çok biliyor benim günüm gecem kızım herseyini dört dörtlük yapıyorum anlamıyorum ya gerçekten çok sinirlendim çelimsiz ne demek ama haksız mıyım

Sende söylemişsin zaten cahillik bu başka bişey değil
Sen söyle bir dahakine aralarında beş ay var de yani ağızlarının payını ver bi şekilde

Daha dur neler söylicekler o çocuk doğduya kendimden biliyorum.
2 çocuğum var bi gün olsun arayıp sormayan insanlar,
ama laf çakmaya gelince tanıyorlar.

Boşver bence duyma takılma İnan ki çocuk büyüse bu sefer başka bişeye konuşuyorlar.

o kıyas ve cok bılmıslık hıc bıtmez bosuna umıtlenme. yolda yururken bıle karısır herkes bırak tanıdıkları

Doktor gayet iyi gittiğini söylüyor . lütfen bir daha kıyas yapmayın . Bunu diyeceksin gerisini duymayacaksin . .

kv ile mi oturuyorsun? değilse onlarla bi arada bulunmamaya çalış. yok mecbursan onlara cevabını ver susma. kendi kendini yiyeceğine onların kafasının etini ye. sıkma canını cahil insanlar için

onlar hiçbir zaman susmayacaklar bunu bil. o yüzden her laf söylediklerinde karşılığını ver. benim bebeğim 5 ay küçük farkında mısınız yoksa anlamak mı istemiyorsunuz de, istediğimi yediririm kimse karışmasın de. bak bunları demezsen katlanarak çoğalacak o laflar. set çek önlerine.

Akılları olsa zaten böyle konuşmazlar. Bu tip insanlarda mantık aramamak lazım.

Takmayin fazla benim oglanda oyleydi halada zayiftir.2numara tam tersi tombul ogluma zayif bakamiyosun çocuğa neler neler duydum.
Simdi kucugede çok yedirme bunu obez olacak diyorlar

Her çocuğun yapisi farkli bunun yemek icmekle ilgisi yok
Saglikli benim kizim deyip geçin...

SENİ çok iyi anlıyorum cnm ama yapacak bişey yok benim çocuğumuda kıyaslaya kıyaslaya bi hal oldular yemesi içmesi yerinde neymiş zayıfmışmış e zayıf ama boyu gören yok 9 ay büyük yeğeni var geçti artık onuda öyle sıkta hastalanmaz ama dırdıra gelince zayıf hemen hasta oluyo narin yemiyo kafayı yiyorummmmm

doğru olanı yapın kim ne derse desin
çocuğa zorla yedirilen yemek doğru değil
önemli olan sadece fiziksel gelişim değil ortada çocuğu zorlayarak yapılan bir eylem var asıl yanlış olan bu ki siz bunun farkındasınız çok güzel

Kiyas cogumuzun yasadigi sey. Kof olunmakla saglikli olmayi nedense hep karistirirlar. Bir de herkes iyi anne olur seni elestirirler bakamiyorsun diye. Doktor baska cocuklarla kiyaslama demisti bana. Her cocuk kendine ozeldir demisti. Sen yureginun sesini dinle. Ben de insanlar elestirdiginde iyi anne degil miyim diye endiselenirdim. Bu dogru degilmis. Baskalarini memnun edemezsin agizlar susmaz. Bosver.

5 ay değil 1 ay bile fark ediyor hem de nasıl öenmli olan sağlığı bazı bebekler hareketli bazıları değil o yüzden sizinki ona göre zayıf gelmiştir ama 5 aylık olunca normal

Milletin ağzı torba değil ki büzesin .
Yok onu yap yok bunu yaplar çok yanlış .
Sonuçta bebeğinde bir metabolizması var .
Doktor ne derse odur !

Kulağını kapat saçma laflara. Aralarında 5 ay şimdi büyük fark. Bir kaç sene içinde seninki onu geçerse ne olacak... Çok yedirmiş derler o zaman da...

Doktor gayet iyi gittiğini söylüyor . lütfen bir daha kıyas yapmayın . Bunu diyeceksin gerisini duymayacaksin . .
Yurt dışında yaşıyorum aynen bu şekilde cevap verdiğim Zaman aman buranın doktorları kötüye de iyi der diyorlar cevaba bak

kv ile mi oturuyorsun? değilse onlarla bi arada bulunmamaya çalış. yok mecbursan onlara cevabını ver susma. kendi kendini yiyeceğine onların kafasının etini ye. sıkma canını cahil insanlar için
Evet birlikte oturuyoruz çok şükür çilem bitiyor ama asla susmayacaklar

Ben çekiyorum ama ahh anlamıyorlar ya şok geçiriyorum o sırada resmen

Maşallah kızım bir kere hasta olmadı görümcemin kızı sürekli hasta ama kimse anlamıyor bizim toplum işte şişman Bebek sağlıklı olandır bitti

Asla kızımı zorlamıyorum yok ağzını sıkmakmış burnunu falan asla yapmadım canı isterse yer istemezse yemez deyip bırakıyorum çok kuraldılar görümcem genç ilk bebeği anlayışlı olması gerekirken kafası resmen 60 yaşında o da sürekli birşeyler söyler hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…