Mrb arkadaşlar 21 aylık bir oğlum var ve de 10 aylık bir kızım çocuklarımın arasında 11 ay var. Konu şöyle oğlumun henüz net bir cümle konuşamaması, dün görümcemin kızları evime geldiler işte oğlum onlardan korkuyor çekiniyor bana yapışıyor aslında çok kötü çok olumsuz konuşmalar yoktu ama şöyle birşey dedi şunun oğlu çok Zeki dedi onun oğlu otizim teşhisi konmuş dedim duydunuz mu dedim konu orda değıldı normal de benim oğlum burnun nerde desem gösterir kulağını da onların yanında yapmadı bende onlar gittikten sonra oğlumun videosunu çektim burnun kulağın nerde diye gösterdi ona attım aynı şekilde hayvanları tanıdığı bir videoyu da. O da şöyle yazdı şuan şoktayım niye bizim yanımızda böyle yapmıyor diye bende çekiniyor dedim.. şimdi sakin bir kafa ile düşününce ben oğlumun evde ki hareketlerini bildiğim için neden kanıtlama gereği duydum ki.. of beni sadece anneler anlar her konuda kendimi savunabilirim hakkından da gelebilirim ama söz konu böyle kıyaslamalar veya bir kusur arama olunca çok modum düşüyor.. şuan kendime şöyle diyorum kim olursa olsun çocuğun ile alakalı birşey dediklerinde susmaa!!!! Sonuna kadar