• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk istemeyen eş

almera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
15
0
86
İçel Mersin
mrhaba hanımlar kocacığım çocuk istemiyor bu da beni çok üzüyor. kendi korunuyor milletin ki istemeden oldu kazayla oldu derler bizde hiç kazaya denk gelmiyorum kaza olması için bildiğiniz bi ilaç falan var mı ?6 yıldır evliyim 29 yaşındayım ve çok madurum:(:43:

mrhaba hanımlar kocacığım çocuk istemiyor bu da beni çok üzüyor. kendi korunuyor milletin ki istemeden oldu kazayla oldu derler bizde hiç kazaya denk gelmiyorum kaza olması için bildiğiniz bi ilaç falan var mı ?6 yıldır evliyim 29 yaşındayım ve çok madurum:(:43:

Kaza süsü vererek eşinizin kucağına bebek vererek işlerin iyice sarpasarmasına yol açabilirsiniz bence.

Anne olmak en doğal hakkınız tabii ki, altı sene de uzun zaman, ama eşinizin bu isteksizliğinin sebeplerini irdelemeniz, bu kararı ortak vermeniz gerekiyor. Çocuk sahibi olmak demek, hayatınızın kökünden değişmesi demek, eşinize bu tuzağı kurmamalısınız.

Eşiniz evlilik aferesinde sizinle bunu paylaştı mı, bir süre çocuk istemeyeceğini bilerek mi evlendiniz bilmiyorum, eğer bu karar sonradan aldığı bir kararsa eşinizin yaptığı da çok çirkin, ama yine de enine boyuna konuşup uzlaşmanız gerekiyor.

yaşınızda gelmiş açıkcası ilerleyen yaşlarda gebe kalma ihtimalide ne yazıkki düşüyor.bu konuyu iyice irdeleyerek eşinizle konuşun neden istemiyor acaba.nedenini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.ben dahil olmak üzere burdaki kk üyeleride yardımcı olacaktır size derdinizi anlatın derman bulun:kkk:

Kendisi korunuyor kazayla olması için ilaç var mı diyorsunuz da kendisi muhtemelen prezervatif ile korunuyordur. Kazayla olmaması normal yani...
Kazayla olması zaten işleri sarpa sarabilir. Neden istemiyormuş hiç konuştunuz mu?

eşin istemeden yapman ne kadar doğru bilmem ama sana bir fikir verebilirim.:51:

eşine doğum kontrol kullandığını söyleyip korunmasını kesip sonrada sende ilacı içmeyebilirsin.:77::23: tabi ne kadar doğru o tartışılır:36:

Kullandığı prezervatif paketleri nerde bilyomusun? :D iğne ile delebilirsin bi şans belki olur veya kendin ufak delik del yeni aldığını ve onun üzerinde denemek istediğini kendin takmak istediğni filan söyle fantezi gibi :D

Çocuk istemek senin en doğal hakkın.
Ama bunu iki tarafında istemesi gerekir.
Eşine bunun sebebini sor canım.
Bu konnuyu konuşun çünkü yaşın müsait
Daha geç kalıncada bir probleminiz çıkarsa yıllarınızı alabilir tedaviniz.
Benim eşimde ilk 1 yıl istememişti, ben istememe rağmen korundu.
Ama 2,5 yıldırda uğraşıyoruz şimdide ikimizde strese girdik.
Bu yolda tedavi de maddi ve manevi olarak çok yıpratıcı oluyor.

Back