Pervasızca önüne sonuna bakmadan bebek yapmak ne kadar yanlışsa çok fazla didiklemek, hesaplamak da yanlış bence.
Yaşınız müsait, maddiyat da iyi, ev alırsınız yine, henüz yeni evli sayılırsınız, daha neler olur.
Batıkent deyince ben yorumlamak istedim.
Ben de Batıkent te yaşıyorum. 5 ay önce buradan ev aldım. 10 yıllık evliyim, 3 de çocuk var.
Çalışmıyorum,maaşımız sizden bir tık daha fazla.
Bebeğimi sizin evlendiğiniz ayda doğurmuşum geçen sene:) Özel Bilgi Hast. doğum yaptım.
2.500 e.
10 bin de ne ola?
Ne yapıyorlarmış yani?
Ben bu tür hastaneleri soyguncu olarak adlediyorum. Doğumun 10binlik nesi olabilir.
Pekala da güzel bir doğum oldu, gebelik boyunca da doğumda da ne hastaneden ne doktorumdan bir olumsuzluk yaşamadım.
Hani bence herşeyin yolu var. O hastane olmaz başkası olur.
Ev almamıza gelince hiç hesapta yokken bir anda kısmet oldu.
3 çocuk var. (ikiz+1) hani ev yokken neden 3 çocuk doğurdun derseniz bilmem ev şart değildi derim.
Biraz hesabını bilince herşey oluyor bence, evet herşey çok pahalı, geçenlerde markete gittik 609 civarı tuttu ve elle tutulur birşey almamıştık.
Ben gıdadan pek kısmam. Bu sene pandemi dolayısıyla giyimden kıstım baya.
Yeni birşey almıyoruz nasılsa evdeyiz.
Çocuklarıma birer palto aldık, ona bile "almasa mıydık nasılsa evdeyiz" diye pişman oldum sanki ama. Almıyoruz yani.
Bir yerden kısılıyor tercihe göre.
Herkese bolluk bereket versin Allah, ülkemize...
Çok zor gerçekten artık.
Ama siz yine de fazla fazla düşünmeden gönlünüzden geçenleri değerlendirin derim
Banlıydım da çözülünce ilk size yazdım ondan böyle uzun yazdım sanırım