Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiyle sikintisi yok fakat kaynanasi biraz ustune gidiyorIstanbul ikitellide oturuyor
Şişli Memorial tüp bebek merkezi Prof. Dr. Semra kahraman o öneriyorum..Arkadaslar benm kiz kardesim 3 yillk evli cocugu olmuyor bi defa oldu düşük yapti ailesiylede sikintilari var bu yuzden iyi bir doktor oneriniz varsa yardimci olun lutfn
Kisirlik yok bir defa oldu ama dusuk yaptiÖncelikle onun ve eşinin tüm testleri yapılmalı. Ben esenyurttayim billur kupelioglunu önerebilirim. Bir sıkıntı çıkarsa eşi var oda kısırlık ve tup bebek üzerine uzman. Önerebilirim. Bende iki yıllık evli bir düşük yapmış biriyim. Eşimin sperm testinde ileri derece şekil bozukluğu çıktı. Aylarca ilaç kullandı eşim. Keçiboynuzu pekmezi,kabak çekirdeği ve envai çeşit kuru yemiş yedi eşim. Veee artık olmayinca aşılama yapacaktık kiiii ben doğal yoldan yine hamileyim. Ve çok şükür bu defa iyi gidiyor. Dediğin gibi sorun sadece bayanlarda olmuyor. Esi de test vermeli gayet basit bir işlem. Allah yardimcilari olsun. Böyle insanlar hep dualarimdasiniz
Dedim ya es teki sorunlarda engel oluyor kısır olması gerekmez en ufak bir pürüz dahi olsa duzelmeden olmuyor malesef. Benim esimde kısır değil yani. Kısır demek için hiç sperm uretememesi gerekir.Kisirlik yok bir defa oldu ama dusuk yapti
Nerde bu doktor esenyurtun neresndeDedim ya es teki sorunlarda engel oluyor kısır olması gerekmez en ufak bir pürüz dahi olsa duzelmeden olmuyor malesef. Benim esimde kısır değil yani. Kısır demek için hiç sperm uretememesi gerekir.
Ozel Esencan hastanesi billur küpelioğluNerde bu doktor esenyurtun neresnde
Kardeşiniz giderse. Bütün testlerini istesin. Esi de sperm testi versin. Hala yapmadimi sperm testiNerde bu doktor esenyurtun neresnde
Hyr esi hic gitmediKardeşiniz giderse. Bütün testlerini istesin. Esi de sperm testi versin. Hala yapmadimi sperm testi
Gitmeli kesinlikleHyr esi hic gitmedi
Peki bi sonuc alabildinz mi olumlu
Gitmeli kesinlikleHyr esi hic gitmedi
Peki bi sonuc alabildinz mi olumlu
Siz hangi doktora gidiyrsunuz acabaBende ikitellide oturuyorum medipole gidiyorum çok ilgili doktorlar var tavsiye ederim
Onn oluyr fakt dusuk olduHerkesin sorunu farklı canım benim normal yollardan olmadı şu an tüp bebek tedavisindeyim belki normal kadın dogum doktoru size yardımcı olabilir ama çok ilgililer geneli