Çocuk için bu evliliği sürdürmeye değer mi?

İşte şu an ayrılınca kadına yapmasaydın diyen erkekler gibi konuştunuz zaten size yalvardın diyen yok adam daha erken evlenmek için jest yapmış ödemiş bu kişi sizin eşiniz olacak çok mu gördünüz onu almasını anlamadım ki zaten baştan böyle hesaplarla başlayan evliliğin sonu anca bu olur . Ben eminim ki durumumuz yok takı yapamayız deselerdi siz yapabiliyor olsaydınız karşı taraf aynı sizin şu cümlelerenizi kursaydı 10 yıl kendinize gelemezdiniz ben eşiniz iyi biri demiyorum ama sizde on numara değilsiniz karşı taraf yapsa kendinizi öldüreceğiniz şeyleri kendiniz yapınca normalmiş gibi tepki beklemeyin sırf kadın olduğunuz için
Baştan sona hatalı falso bir sevgililik nişan ve evlilik

Son düzenleme:
Benim kaç numara oldugumu siz buradan karar veremezsiniz. Aksine biz hicbir takı istemiyoruz dedigim halde yaptilar. Asla da altin düşkunu olmadım. Olsaydım benden habersiz altınlarla araba alan adamla 2.kez birleşmezdim. Benim eşim anneme neler söyledi. Ben güçlü durdum boşanma davası açtım evladım olmasa altınları sattigi icin degil, bana yaptiğı şiddet hakaret nedeniyle kesin boşanırdım. Ben burada hukuki haklardan söz ediyorum. Siz kadın olarak yapmiyorsunuz bu yorumları belli ki :) neyse

Davayı neden geri çektiniz ki? Çocuğunun nafakasını versin. Ayrı ayrı yaşayın daha sağlıklı çocuk için.
Annemin evi kış icin cok musait degildi. Evladım icin de bir kez daha deneyeyim dedim ama insanlar asla değişmiyor bunu anladım

Siz ne yaşadığınız farkında mısınız ? Kaynananizla evlenmissiniz.

Aynen ah vah etmedim eşinizi gömmedim ya kadın olarak yapmıyorum bu yorumları aynen öyle he
Evladım olmasa boşanmazdım diyorsunuz bir gün yüzünüzün gülmediği evliliğe hop çocuk cidden bazı kadınlar çocuğum için bahanesini kullanıyor ama o çocuğu çok düşünüyorsanız nolur şu ortamdan uzak tutun her çocuğun mutlu gülücükler havada uçuşan bir eve aileye birbirine aşık anne babaya huzurlu ortama ihtiyacı var bunu veremiyorsanız çocuğum için demeyin çocuklar sandığınızdan daha akıllı anlıyor evdeki huzursuzluğu mutsuzluğu çocukları şuna mahkum etmeyin

Bence de cocuk için boşanılmalı önce bu dusuncedeydim ama bir daha denemem icin de çaba gosterdi
Siz ne yaşadığınız farkında mısınız ? Kaynananizla evlenmissiniz.
Bu derece olacağını ben de tahmin edemezdim, aynen öyle oldu..

Eşimi tanımadan gömmenizi değil, bu durumda ne yapmalıyım bunun cevabını aradım. Evet haklısınız çocuk huzurlu bir ortamda buyumeli ben eşimin çocukla beraber daha hassas bir insan olmasini bekledim. Başta iyi de gidiyordu kendim de değiştim bazı konularda ancak ne yazık ki anne bagimliligi bitmedi ve bana karşı cok agresif, baskıcı. 2.kez denememle en azından içim rahat. Artık olamayacağını net olarak anladım.

Bu durumda değil bu duruma gelmeden 9 ay yanında bile olmayan adam bile demek istemiyorum şahsı hemen boşamanız lazımdı geç kalınmış olabilir zararın neresinden dönülse kardır dönün bu zarardan kimse değişmez asla ben inanmıyorum

çok çok yüz göz olmuşsunuz, devam edersen aynen bu şekliyle hatta fazlasıyla devam eder keşke çocuk yerine atanmayı tercih etseydiniz
Ben atamayı yarım puanla kaçırmıştım. Atansam evlenmicektim. Bir de 10 yıldır sevdigim insan olunca evlendim. Tekrar hazırlanıyordum sınava zaten hamileyken ve şimdi yine sonucu bekliyorum. Artık bitmesi daha hayırlı olacak.

9 ay ayrıyken ihtiyaçlarım vs karsıladı bebek için. O konuda olumsuz bir sey diyemem ama sonucta ayrıydık. Yuvasını kurtarmaya çalışmadı. Dedigim gibi artik icim rahat. Aynen öyle zararın neresinden dönersem kar. Evet kesinlikle değişmiyormus..

tez zamanda atanıp çocuğunuzla mutlu bir hayat dilerim

Bu evlilikten bir şey olmaz ayrılın en azından çocuk saçma sapan bir ortamda büyümesin. Ben şeyi de anlamadım anneniz ufakta olsa bir şey takabilirdi 0 geliri yok sonuçta. Bilezik olmaz gram olur size önem vermemişler.

Buyuk kısmını okudum kalanı için devam edemedim. En başta hata yapmışsınız ama insan oğlu hata yapar duygular söz konusu olunca biz kadınlar es veremiyoruz. Lütfen boşan altınını da evini de barkını da başlarına çalsınlar

Yok 0 değil o kısmı eklemedim nişandaki fotograf kuaför vs masraflarını annem karşıladı ayrıca eşime nişanda çeyrek altın taktı. Ancak annem evliligime onay vermedi, dugun hazırliklarında da anneme danışılmadı biraz da bu yuzden annem dugun icin kendini zorlamadı.

O zaman burada top sizde maalesef. Keşke annenizin fikirlerini es geçmeseydiniz. Ama belli ki bu saatten sonra pek iyi bir değişim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…