çok seviniriz.
Konuya yazanların çoğu bu başlığın neden açıldığını biliyor ama bilmeyenler için açıklama olsun.
Bu topiğin açılış amacı ilk mesajda sıraladığımız maddelerle ilgili hertürlü bilgi, veri, istatistik ve raporları derleyip hazırlayacağımız dosyaya dilekçe ilave edip tbmm'ye göndermek.
Biz kadınlar olarak sosyal sorumluluk projesi başlattık bir nevi.
Arkadaşlar konuları araştırırken ,araştırmalara,yaşanmış olaylara ve bu sorunun çözümü için ışık tutan kaynaklardan alıntılar yapıp,en son çözüm önerileri sunabiliriz.
Araştırırken başka bir arkadaşın konusu ile ilgili önemli bir veriye ulaşırsak pas ederiz.
3 başlık hariç hepsi paylaşılmış.
Aile içi şiddet, uyuşturucu ve sokak çocukları başlıkları henüz duruyor, bu arada bizler bu maddeleri paylaştık ama daha önce araştırma yapan ya da bende projede varım diyen herkesle ortak çalışmaya varız.
Arkadaşlar konuları araştırırken ,araştırmalara,yaşanmış olaylara ve bu sorunun çözümü için ışık tutan kaynaklardan alıntılar yapıp,en son çözüm önerileri sunabiliriz.
Araştırırken başka bir arkadaşın konusu ile ilgili önemli bir veriye ulaşırsak pas ederiz.
Ensest mağdurları var birde Mune.
Bekleyelim,alan olmazsa ben onuda araştırırım.
Aynen, mesela dün gece ben bir hışım bir sürü şey araştırdım nette ama aldığım konular başka, bulduklarımı araştıran arkadaşların başlıklarına göre mesajlayacağım, yasal boşlukları da araştırabilirsiniz, misal 18 yaş altı çocuk sayılıyor ama 15 yaşındaki bir çocuğa tecavüzcüsüyle evlenme önerisi sunuluyor, tecavüzcü çeşitli nedenlerle ( kızlık zarı bozulmadığı için vb) indirim alıyor.
Bir hukukçumuz ve bir grafikerimiz olaydı iyiydi
Elimzden geldiği kadar yaparız artık..
Off içim bie tuhaf oldu araştırken bile etkilendim şimdi:)
allahım ne insanlar varmış meger diyorum kendi kendime
paylaşımları ne zaman yapacagız peki
bütün konular bitince mi?
Med,
hukuk kısmını sorup soruşturacaktı, bende bir üye var, farklı toplumsal olaylarda bulunuyor, ona yazacağım özelden sanırım onunda ailesinde hukukçu vardı.
Grafiker'le hukukçu mutlaka vardır da bir ulaşabilsek
Bugün yoğunlar biraz, dönüş yapacaklar bugün içinde bana müdürüm..
Hoşgeldin canım.
Eğitim alamayan çocuklar.
Yoksulluk
Uyuşturucu kullanımı
var.
Hangisini istersin
Ben şimdi çıkıyorum, biraz işlerim var, konumuz sabit olduğundan aşağılara düşmez ama topiği güncel tutmaya gayret edelim, aldığım başlıkları da araştırmaya başlıyorum hemen, Allah utandırmasın inşallah, hepimize kolay gelsin.
Akşam yine topiğimizde olurum, şimdilik hepinize hayırlı günler
Tamam parkun ablam,şiddet benim öyleyse.
Canım şu olay gözünden kaçmasın
http://www.radikal.com.tr/turkiye/toreniz_batsin_ailesi_medineyi_canli_canli_topraga_gommus-978638
Hoşgeldin canım.
Eğitim alamayan çocuklar.
Yoksulluk
Uyuşturucu kullanımı
var.
Hangisini istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?