Çocuk Hakları ve Sorunları...

sokak çocuklarını da ben alabilirim o zman umarım faydalı olurum
duyarlılığınız için ayrıca teşekkürler mune:)

Arkadaşlar konuları araştırırken ,araştırmalara,yaşanmış olaylara ve bu sorunun çözümü için ışık tutan kaynaklardan alıntılar yapıp,en son çözüm önerileri sunabiliriz.
Araştırırken başka bir arkadaşın konusu ile ilgili önemli bir veriye ulaşırsak pas ederiz.

Son düzenleme:

Aynı şeyi tam da ben yazacaktım

Ensest mağdurları var birde Mune.
Bekleyelim,alan olmazsa ben onuda araştırırım.

Aynen, mesela dün gece ben bir hışım bir sürü şey araştırdım nette ama aldığım konular başka, bulduklarımı araştıran arkadaşların başlıklarına göre mesajlayacağım, yasal boşlukları da araştırabilirsiniz, misal 18 yaş altı çocuk sayılıyor ama 15 yaşındaki bir çocuğa tecavüzcüsüyle evlenme önerisi sunuluyor, tecavüzcü çeşitli nedenlerle ( kızlık zarı bozulmadığı için vb) indirim alıyor.

Off içim bie tuhaf oldu araştırken bile etkilendim şimdi:)
allahım ne insanlar varmış meger diyorum kendi kendime
paylaşımları ne zaman yapacagız peki
bütün konular bitince mi?

Bir hukukçumuz ve bir grafikerimiz olaydı iyiydi
Elimzden geldiği kadar yaparız artık..

Bir hukukçumuz ve bir grafikerimiz olaydı iyiydi
Elimzden geldiği kadar yaparız artık..

Med,
hukuk kısmını sorup soruşturacaktı, bende bir üye var, farklı toplumsal olaylarda bulunuyor, ona yazacağım özelden sanırım onunda ailesinde hukukçu vardı.

Grafiker'le hukukçu mutlaka vardır da bir ulaşabilsek

Off içim bie tuhaf oldu araştırken bile etkilendim şimdi:)
allahım ne insanlar varmış meger diyorum kendi kendime
paylaşımları ne zaman yapacagız peki
bütün konular bitince mi?

Elanora bir dosya hazırlıyalım hepimiz,.Aldığımız konuyla alakalı Türkiye gerçekleri neler,bunlar önlenebilir mi?Çözümler neler olabilir?Yasada bu konu ile ilgili boşluklar var mıdır?
Tüm bunları bulduktan sonra herkes toplu olarak kendi dosyasını burda sunar.Hepbirlikte ekleyeceğimiz,çıkartacağımız yerleri konuşur,enson halini buluruz.
Bir dilekçe ile toplu olarak milletvekillerimize sunarız.
Veya belki imza kampanyasıda yapabiliriz.

Bugün yoğunlar biraz, dönüş yapacaklar bugün içinde bana müdürüm..

Ben şimdi çıkıyorum, biraz işlerim var, konumuz sabit olduğundan aşağılara düşmez ama topiği güncel tutmaya gayret edelim, aldığım başlıkları da araştırmaya başlıyorum hemen, Allah utandırmasın inşallah, hepimize kolay gelsin.

Akşam yine topiğimizde olurum, şimdilik hepinize hayırlı günler

Hoşgeldin canım.
Eğitim alamayan çocuklar.
Yoksulluk
Uyuşturucu kullanımı
var.
Hangisini istersin

Yoksulluğu alabilirim canım..

müdürüm ben yine siteye giremedim..kullanıcı paneli, üye giriş/çıkış yeri, profil v.s hiç bir yeri görüntüleyemiyorum..Kazene yazdım bir de sen iletir misin..
Chrome dan da giremiyorum mozilladan da..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar az önce ailedeki hukukçulardan biriyle görüştüm, diğerleri henüz dönüş yapmadı..Yapabileceğimiz şeyler;

-Dernek ya da sivil toplum örgütü kurmak
(projelerimizi bu şekilde yürütürsek çok daha işlevsel olacağını söylerler)

-Kanundaki boşluklar için, tbmm ye dilekçe yazmak..
(bireysel dilekçeden ziyade, dernek ya da bir örgüt kurduktan sonra gerçekleştirilirse daha çok ses getireceğini söylerler)

-çevre ve aile bakanlığına hazırlanan tüm belgelerle beraber yazı/dilekçe yazmak

-Konuyla ilgili sivil toplum örgütleriyle ortak çalışma yapılırsa, yine daha fazla ses getireceği konusunda bilgi aldım..

Daha başka sormamı istediğiniz şeyler olursa gerek buradan, gerek özel mesajdan yazın, yönlendirmelerini alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…