Sayın devlet büyüklerimiz,
bizler yaşanan çocuk olaylarıyla üzüntüye boğulan insanlar olarak, aşağıda sıralayacağımız ülkemiz çocuklarının yaşadığı sorunlara ivedilikle çözüm bulunmasını, geleceğimizin güvencesi evlatlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kalkması için yasal düzenlemeler yapılmasını arz ve talep ederiz.
Saygılarımızla...
Cinsel İstismar ve Tecavüz
a)- Ensest İlişki
b)-Cinsel İstismar
c)-Tecavüz
-Çocuk .....grafisi
-Çocuk Gelinler
-Çocuk İşçi (6-17 yaş grubu arası çalışan çocuklar)
-Aile içi şiddet
-Çocuk hükümlüler
-Eğitim alamayan çocuklar
-Yoksulluk
-Sokak çocukları
-Kayıp çocuklar
-Uyuşturucu kullanımı
Çok mu basit olmuş? Eklenmesi veya düzeltilmesi gereken bir yeri varsa yazarsanız sevinirim, bu yazı imza kampanyası için kullanılacak, imzalar toplandıktan sonra hepimizin hazırladığı raporlarda eklenip ilgili yerlere maillenecek, yollayacağımız maile xxxx ana başıkları altında sorun ve çözüm önerileriyle, konuyla ilgili topladığımız imzalar ektedir gibi birşeyler yazabiliriz, şimdi hazırladığım küçük yazı imza toplamak için olduğundan raporları falan karıştırmadım ama yazalım mı?
Yazıyı hep beraber son haline getirip hemen imzaya açalım, konuyu çok ihmal ettim farkındayım ama Soma
birde son dönemlerde kızımın mezuniyetiyle ilgili yoğunluktan birtürlü bu konuya odaklanamadım, hala da koşturup duruyoruz, Cuma günü olsa da bir oh çekip rahatlasam diyorum inanın, gecikme için kendi adıma özür dilerim, hakkınızı helal edin