Hoşgeldin canım.
Eğitim alamayan çocuklar.
Yoksulluk
Uyuşturucu kullanımı
var.
Hangisini istersin
Yoksulluğu alabilirim canım..
Ben şimdi çıkıyorum, biraz işlerim var, konumuz sabit olduğundan aşağılara düşmez ama topiği güncel tutmaya gayret edelim, aldığım başlıkları da araştırmaya başlıyorum hemen, Allah utandırmasın inşallah, hepimize kolay gelsin.
Akşam yine topiğimizde olurum, şimdilik hepinize hayırlı günler
müdürüm ben yine siteye giremedim..kullanıcı paneli, üye giriş/çıkış yeri, profil v.s hiç bir yeri görüntüleyemiyorum..Kazene yazdım bir de sen iletir misin..
Chrome dan da giremiyorum mozilladan da..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar az önce ailedeki hukukçulardan biriyle görüştüm, diğerleri henüz dönüş yapmadı..Yapabileceğimiz şeyler;
-Dernek ya da sivil toplum örgütü kurmak
(projelerimizi bu şekilde yürütürsek çok daha işlevsel olacağını söylerler)
-Kanundaki boşluklar için, tbmm ye dilekçe yazmak..
(bireysel dilekçeden ziyade, dernek ya da bir örgüt kurduktan sonra gerçekleştirilirse daha çok ses getireceğini söylerler)
-çevre ve aile bakanlığına hazırlanan tüm belgelerle beraber yazı/dilekçe yazmak
-Konuyla ilgili sivil toplum örgütleriyle ortak çalışma yapılırsa, yine daha fazla ses getireceği konusunda bilgi aldım..
Daha başka sormamı istediğiniz şeyler olursa gerek buradan, gerek özel mesajdan yazın, yönlendirmelerini alalım..