Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Ben ayrilmasam bende de öyle olacak biliyorum. Bugünde aramadi. Bir haftayi da gecti artik. Kafama koydum bitirmeyi ama onun aramasini bekliyorum ararsa söyleyecegim

Benim açtığım konuyu oku, inan maalesef evlendiğim eşim de aynı seninki gibiydi. Sürekli küserdi trip atardı, aile sözü dinlerdi. şimdi oku bak ne hale geldi. Lütfen lütfen iyi düşün, inan bana herşeyin iptal olması senin mutsuzluğundan daha değerli değil...

Ben ayrilmasam bende de öyle olacak biliyorum. Bugünde aramadi. Bir haftayi da gecti artik. Kafama koydum bitirmeyi ama onun aramasini bekliyorum ararsa söyleyecegim
Daha önce konuşmayı denediniz mi hiç? Sakince oturup bu yaptığının yanlış olduğunu, ilişkinizi çok yıprattığını, bir derdiniz olunca oturup medenice konuşmanız gerektiğini anlattınız mı?

bu adamla evlenmek zorunda mısınız?

Zaten trip nedir ya
İlişki/evlilik yürütmeye mi çalışıyor
Evcilik mi oynuyoruz yani
İnsanlar problem varsa çözmek ister, halledelim huzurlu olalım ister yani istemeli!

Ben karar verdim ya
Bence evlilikler/ilişkiler bu yüzden bitiyor
Biz sanıyoruz ki düzeltebiliriz, iyi edebiliriz
Ama değişmiyorlar
Sonra zorla zorla ilişkiyi
Bir yerde patlıyor tabi
Yerinde bir karar
Zaten birinin tamamen değişebileceğini inanmıyorum. En fazla rol yapar.

Yengeç burcu mu yoksa nişanlın yada yükseleni falan yengeç mi? Çok tanıdık geldi de şu tavırlar.

Hiç üzülme canim.. Hak etmediği yerden çıkıyor iste ..
Icim okadar yaniyorki
Ya ben körmüydüm de göremedim bunca zaman diyorum. Yoksa baska birini mi buldu hoc sevmedimi aklimda birsürü soru icim okadar yaniyorki. Düsünüyorum amaci aslinda beni terketmek idi de bana söyleyemedi bu sekilde küserekmi halletmeye calsiti. Cünkü cok mantiksiz birseye küstü. Icim cok yaniyor

Belki de canim olabilir insan bu kadar yasanmisliga rağmen bir arar ya! Adam gibi ayrılır ..

Belki de canim olabilir insan bu kadar yasanmisliga rağmen bir arar ya! Adam gibi ayrılır ..
Aynen birde iki bucuk senemizi gecirmisiz bukadarmi degersizim anlamiyorum. Acaba kendisi bitirmek istiyor ama yapamiyor benide delirtmek isteyip benim bitirmemimi istiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…