Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Yazdıklarına bakarak şöyle diyebilirim ; sizin çok daha ciddi problemleriniz var, senin düğünün sana sormadan planlanıyorsa, ailesine ses çıkartamıyorsa, buna nişanlım olmadan karar veremem diyemiyorsa bu evlilik sıkıntılı olur bence. Mesele gitmek gelmek, küslük değil, sana ve ailene gösterilmeyen bir saygı var ortada, yerinde olsam bu açıdan düşünürüm

Benim eşimde çok sık ve herşeye küserdi nışanlıyken.neyse evlenince düzelir dedim ve hata ettim
Kesinlikle düzelmiyo,dokuz yıllık evliyim eskisi kadar cok olmasada hala küser
Ben hiç tınlamıyorum artık
Ortada sorun yokmuş gibi konusuyorum,bi süre sonra sanırım o da küs oldugunu unutup konuşmaya başlıyo

Cok güzel söylediniz. Sanirim benimde özgüven sorunumdan dolayi ben cogu seye sessiz kaliyorum alttan aliyorum. Dediginiz gibi kisiligimi silmeye calisiyor. Ve ben kendimk sevmeyi ögreniyorum ve güzel adimlarda attim. Ve biliyormusunuz o sözleri birde bana söyledi bana egoist sinsi falan dedi ona kizdigimdan dolayi ne kadar komik

Değişmez. Ciddi bir posta koy kendisine böyle giderse devam edemeyeceğinizi belirt bence. Sevgi yetmiyor bazı şeylerde.

Allah korusun o ne demek cocugu üzmek falan offf gercekten cok zor durum. Artik olumlu bakamiyorum bu evlilige

Sonuç olarak böyle küsme huyları bana göre kişilik bozuklukları. Sanirim annesi ve babasi ile sorunlu olan ilişkisinden kaynaklanıyor. Tek trip atabildigi insan sizsiniz. Etrafindaki digerleri cekmez. Ama siz kimsenin terapi merkezi değilsiniz. Kimsenin size en mutlu sürecini (evlilik süreci aslında çok güzel ne kadar hazırlık stresi olsada bazen) mahvetmeye hakkı yok.

Evlilik olgunluguna ne maddi ne manevi erismemis biri nisanlin. Ailesinin sozunden cikmamasinin nedeni buyuk ihtimalle dugunu onlarin parasiyla yapiyor olmasi. O yuzden benim sahsi dusuncem gencler evlilik icn maddi olgunluga erismeyi beklemeli. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Sizin durumunuzda ben mutlu bir evlilik goremiyorum malesef umarim en dogru karari verirsiniz. Kararin ayrilmak olursa lutfen ama lutfen haddini de bildirerek ayril. Nisanlinin yuzune telefonu kapatmak neymis gorsun.

İnsanın kanını emer sürekli küsen ve küslügu uzatan insan .size kendi isteklerini dayatmaya çalışırlar sizi baskalastirirlar ve bir süre sonra tahammül edemezsiniz

Evet öyle. Evet ailemin haberi var ben annemle anlasamiyorum benim gitmemi istiyor evlen diyor bir yandan o baski var ama hata yapmak istemiyorum

Basak burcu mu yoksa demeeee insan degismiyor canim degisiyor diye bekleme . Ancak birbirinizi oldugunuz gb kabul edecekseniz eger gercekten birseylere baslamalisiniz. Zamanla sineye cekilen seyler ileride buyuk problemler yaratiyor. Aman ha katlanamayacaksanz hc baslamayin zaten oldugunuz gb kabul ederseniz ne o sana kirilir e de sen ona tek tarafli da olmuyor. 10 yildir kocam küser bide oglum da basak o da kuser oohh miiss tek basima takilirim evde ben de hepsini oldugu gb kabul ettim hrrkes icin ona gore davraniyorum. He diyip geciyorum. Bazen ise yariyor yorucu ama en azindan uzun surmuyor kusluk

Evlenince daha beter olur şimdiden böyleyse çocuk gibi kocaman adam nedir yanı saçma sapan içi nasıl huzursuz olmuyo hayret

Böyle küsüp bir hafta aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama sevilmiyorsunuz. Nişanlınız hep anne babasının ağzının içine baktığı için hükmedebileceği birini bulmuş o yüzden evlilik yoluna adım atmış bence. Sonuçta hayatı boyunca hep anne babasının gölgesinde yaşamış eh onu adam yerine koyup kendine olan güveninin artmasını siz sağlamışsınız. Ama üzülerek söylüyorum sizi sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan bu şekilde küsüp 1 hafta sizi yalnız bırakmaz. Kaybetme korkusu yok nişanlınızda. Ve ileride sizi daha büyük problemler bekliyor. Yerinizde olsam onu küstüğü yerde bırakır, bir daha arayıp sormazdım. Kendisi aradığında da bu şekilde devam edemeyeceğimi söylerdim. Yani siz ahlaksız bir insan olsanız bir ton halt yersiniz o bir haftada. Ruhu bile duymaz. Nasıl bir gamsızlık ki bu? Hakkınızda hayırlısı olsun ama hayata bir kere geliyorsunuz ve geri kalan hayatınızı bu şekilde mi geçirmek istiyorsunuz?

Artık bir yerde sesinizi çıkarmanız gerek. Bu olanlar evlilikte yaşayacağıniz sıkıntılar buradan görülüyor, mobilya beyaz eşya vs alırken size sorulmadan alacaklar, belki gelinlikte. Evleneceksiniz annemle babam torun istiyor diye çocuk yapacak eşiniz ki size sorylmayacak hazirmisiniz kaldırabilirsiniz düşünmeden yüksek ihtimal bu çocuğun adını bile koyamayacaksiniz çünkü annesi ve babası isteyecek isim koymayı.
Birde bu şahısta problem çözme becerisi yok görmezden gelecek siz düzeltmek isteyeceksiniz ve kusecek. Bu kadar seviyorum pişman olur muyum diye düşünmeyin. Hep vereceksiniz hep susacaksiniz, bunu kaldırabilecek misiniz

Değişir diye beklenenler hiç değişmedi canım üzmek istemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…