Tesekkür ederim ayni seyleri yasayan biri olarak bunlari benimle paylastiginiz icin.
Ben nasil yapsam acaba normalde onlara gitcektik ailecek bir kac gün icinde ben onu iptal edeyim cünkü hicbirsey yokmus gibi oraya gitmek istemiyorum ve bende artik sinirlarimi koyacagim
Benim eşimde çok sık ve herşeye küserdi nışanlıyken.neyse evlenince düzelir dedim ve hata ettimMerhaba arkadaslar,
araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Cok güzel söylediniz. Sanirim benimde özgüven sorunumdan dolayi ben cogu seye sessiz kaliyorum alttan aliyorum. Dediginiz gibi kisiligimi silmeye calisiyor. Ve ben kendimk sevmeyi ögreniyorum ve güzel adimlarda attim. Ve biliyormusunuz o sözleri birde bana söyledi bana egoist sinsi falan dedi ona kizdigimdan dolayi ne kadar komikBenim size naçizane tavsiyem hiç kimseye verdiğiniz değer, kendinize verdiğiniz değerin üstüne çıkmasın. Eğer sizin kişiliğinizi silmeye çalışan biri varsa karşınızda, iki kere düşünün. Sizin hareketlerinizde kızdığı şeyleri bizzat kendisi fütursuzca yapıyorsa bencil, egoist ve size karşı zerre saygısı olmayan biridir. Böyle bir insan kendinizden, kendi kişiliğinizin silinmesinden daha mı kıymetli? Bence olmamalı.
Allah korusun o ne demek cocugu üzmek falan offf gercekten cok zor durum. Artik olumlu bakamiyorum bu evlilige
İnsanın kanını emer sürekli küsen ve küslügu uzatan insan .size kendi isteklerini dayatmaya çalışırlar sizi baskalastirirlar ve bir süre sonra tahammül edemezsinizMerhaba arkadaslar,
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Evet öyle. Evet ailemin haberi var ben annemle anlasamiyorum benim gitmemi istiyor evlen diyor bir yandan o baski var ama hata yapmak istemiyorumhem anne babasının agzına bakıyo hem küsüyo. birlikte yapmanız gereken düğün hazırlıklarını ailesiyle yapıyo sana saygısı yok gözünü aç. bundan bi b.k olmaz küstüğü yerde bırak kalsın. ailenin bunlardan habeeri varmı
Evlenince degisir evet. Bir hafta degil bir ay kuser, hatta alir cantasini anasinin evine gider.
Basak burcu mu yoksa demeeeeMerhaba arkadaslar,
Simdiden tesekkür ederim
Artık bir yerde sesinizi çıkarmanız gerek. Bu olanlar evlilikte yaşayacağıniz sıkıntılar buradan görülüyor, mobilya beyaz eşya vs alırken size sorulmadan alacaklar, belki gelinlikte. Evleneceksiniz annemle babam torun istiyor diye çocuk yapacak eşiniz ki size sorylmayacak hazirmisiniz kaldırabilirsiniz düşünmeden yüksek ihtimal bu çocuğun adını bile koyamayacaksiniz çünkü annesi ve babası isteyecek isim koymayı.Aynen öyle. Bana sormadan herseyi yaptilar hic fikrimi sormadilar. Salonu tuttular ve salonu hala daha görmedim bile. Dügün organizasyonunu kendileri ayarlamis bana söylemiyorlar bile nasil istersin diye yada sunu sunu ayarladik diye ben sorarken ortaya cikti. Dügün fotografcisi hersey bana hic bir kez bile sorulmadi kendi kendilerine yapnislar fikrimi almadan ve daha önce kac kez söyledim bende birlikte planlamak istiyorum herseyi diye. Sonra onuda alttan aldim neyse dedim bana hala egoist diyor simdiye kadar okadar cok seyi alttan aldim ki sua fark ediyorum bende öyle bir psikoloji yarattiki herseye küstügü icin birsey demeye korkar olmusum. Annesi babasi onun bütün hayati üzerine karar veriyor ona sormuyorlar bile bunu istermisin diye. Kendiside hic sesini cikarmiyor ne isterseler yapiyor isi e gelmese bil3 hic hayir diyemiyor onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?