- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 113
Off bunu düsünürken bile cok geriliyorum. Böyle yasayamam. 4 ay küsmek neyin nesi cildirir insannVar babam var biz 3 kizina sagolsun en ağır hasarlari birakan 33 senelik evlilikleri olan babam var sürekli küser köfte az pişmiş cok pişmiş hava yagmurlu bulutlu der küser haftalarca aylarca kusebilir 4 ay küsme rekoru var
Annemi sorucak olursan tükendi o sakin narin kadin kalmadi artik tuketti annemide bak bu cok guzel bir firsat hazir gormusken kaç kurtar kendini yoksa surekli bu gerginliği yasicaksin
Sinirimi cizsemde degisirmi bilmiyorum. Huylu huyundan vazgecmez derler ya hani öyle olacak. Ayrilmayi düsünüyorum baze ama daha tam o noktaya gelemedim icim aciyorOfff böyle adamla ömür geçmez. Bak şimdi aşıksın tribini hoş karşılıyosun ama evlenip, deli divane aşkın azalınca sende tavır alacaksın. O zaman pişman olma derim..
Şimdiden sınırı çiz, ne o öyle ilkokul çocukları gibi küstüm oynamıyorum ayakları..
Bende değişeceğini sanmıyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabiki. Hani son bi şans adına sınır koyup tepki verebilirsiniz diye yazmıştım..Sinirimi cizsemde degisirmi bilmiyorum. Huylu huyundan vazgecmez derler ya hani öyle olacak. Ayrilmayi düsünüyorum baze ama daha tam o noktaya gelemedim icim aciyor
Cok dogru söylediniz bana yapiyor cünkü bana gücü yetiyor. Annesi babasina küsmeyi trip atmayi gectim kendi düsüncesini bile belirtemiyor ne derseler yapiyorKomple yazdığınız yola çıkarak : siz bu adamla mutlu olamazsiniz. Size bu tribi sindirmek icin yapıyor. Bakın bir ayni hareketleri annesi babasi karşı yapıyor mu. Yapmaz. Gücü size yeter.bence bu evliliği tekrar düşünün
O yaştaki çocuklar (3-5-7 yaşındaki) yapınca ben kendi hallerine bırakıyorum. Yetişkinlerde de durum böyle siz arayınca sizi pişman ettiğini düşünmüş . kesinlikle evlenme olgunluğu olmayan biri. Şimdi yol yakınken dön dicem ama genel olarak siz de dahil tepkimi aşırı bulucaksiniz ama inanın evliyken bu tipin ne kadını ne erkeği çekilir olmuyorMerhaba arkadaslar,
araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Bu küsiüğün ilk sebebi sizin düşünceniz sorulmadan düğünle ilgili bir şey yapılması değil mi? Sizi egoistlikle suçlayıp küserken kendi hatasını görmezden geliyor. Hele ki hakaret yok aşağılama yok, o zaman küslük size bir birey olarak saygı duymadığını gösterir. Diğer yandan kendi kararlarını da anne babasının etkisiyle veriyorsa, siz aslında sinirlendiğinizde onun aklında anne babasını karşınıza aldınız. Maalesef nişanlınız, evlenmeden küslüklerle sizi hizaya getirip otur gelin kalk gelin olmanızı istiyor.Sinirimi cizsemde degisirmi bilmiyorum. Huylu huyundan vazgecmez derler ya hani öyle olacak. Ayrilmayi düsünüyorum baze ama daha tam o noktaya gelemedim icim aciyor
Hayir haklisiniz. Bende düsünüyorum ayrilmayi ama daha kopamadim ondsn icim aciyor daha o noktaya gelemedim. Ama ileride cok zor olacagini biliyorum o yüzden emin degilimO yaştaki çocuklar (3-5-7 yaşındaki) yapınca ben kendi hallerine bırakıyorum. Yetişkinlerde de durum böyle siz arayınca sizi pişman ettiğini düşünmüş . kesinlikle evlenme olgunluğu olmayan biri. Şimdi yol yakınken dön dicem ama genel olarak siz de dahil tepkimi aşırı bulucaksiniz ama inanın evliyken bu tipin ne kadını ne erkeği çekilir olmuyor
Tesekkür ederim! Bende kendisine ayni bu sekilde söyledim. Ben insanim bazen mutlu olurum bazen üzgün bazen sinirlenebilirim bu gayet dogal birsey ve sinirlenince sana saygisizlik etmedim bagirmadim bile bunda ne varki küsecek dedim. Napti biliyormusunuz. Kendisi sinirlendi bana saydi egoistsin, sen bir problemsin sinsisin falan diye ben ona yapsam birdaha hayatta konusmaz benimle. Dediginiz gibi robot degilim duygularimimi bastirayim küsüyor diye hicbirseye kizmayimi hep alttanmi alayim insan delirirSizin de duygularınız var. Siz robot musunuz? Üzülebilirsiniz, sinirlenebilirsiniz. Ses tonu sinirli diye trip atmak çok ergence bir hareket. Her konuda tam bir biat içinde olmanızı bekliyorsa eş değil köle arasın nişanlınız. Trip de atarsa atsın. Haklı olduğunuz konuda geri adım atmayın. Duygularınızı ölçüyü kaçırmadan göstermekten çekinmeyin. Yoksa seneler sonra eşinize göre kendinizi bir eşyayla aynı değerde bulabilirsiniz. Çünkü bir tek cansız varlıklar tepki vermiyor.
Olmaz yürümZ evlilikte ozellkle küs yatılmaz deirm herzmn ben helede bana nıye bagırdın noye ses cıkardın dıye b sure sonra asırı derecede sogursun lanet okursun deyimMerhaba arkadaslar,
araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Evet normalde oturup konusulur ama onunla hic mümkün degil malesef. Konusmak icin aradim istemedi. Bir hafta gecti hala trip.
Üzerine düsmeyecegim artik kendi bilir hatasini anlar degisir diye umut ediyorum ama huy sonucta sanirim daha cok beklerim
Aynen öyle. Bana sormadan herseyi yaptilar hic fikrimi sormadilar. Salonu tuttular ve salonu hala daha görmedim bile. Dügün organizasyonunu kendileri ayarlamis bana söylemiyorlar bile nasil istersin diye yada sunu sunu ayarladik diye ben sorarken ortaya cikti. Dügün fotografcisi hersey bana hic bir kez bile sorulmadi kendi kendilerine yapnislar fikrimi almadan ve daha önce kac kez söyledim bende birlikte planlamak istiyorum herseyi diye. Sonra onuda alttan aldim neyse dedim bana hala egoist diyor simdiye kadar okadar cok seyi alttan aldim ki sua fark ediyorum bende öyle bir psikoloji yarattiki herseye küstügü icin birsey demeye korkar olmusum. Annesi babasi onun bütün hayati üzerine karar veriyor ona sormuyorlar bile bunu istermisin diye. Kendiside hic sesini cikarmiyor ne isterseler yapiyor isi e gelmese bil3 hic hayir diyemiyor onlaraBu küsiüğün ilk sebebi sizin düşünceniz sorulmadan düğünle ilgili bir şey yapılması değil mi? Sizi egoistlikle suçlayıp küserken kendi hatasını görmezden geliyor. Hele ki hakaret yok aşağılama yok, o zaman küslük size bir birey olarak saygı duymadığını gösterir. Diğer yandan kendi kararlarını da anne babasının etkisiyle veriyorsa, siz aslında sinirlendiğinizde onun aklında anne babasını karşınıza aldınız. Maalesef nişanlınız, evlenmeden küslüklerle sizi hizaya getirip otur gelin kalk gelin olmanızı istiyor.
Cok dogru söylediniz bana yapiyor cünkü bana gücü yetiyor. Annesi babasina küsmeyi trip atmayi gectim kendi düsüncesini bile belirtemiyor ne derseler yapiyor
Benim size naçizane tavsiyem hiç kimseye verdiğiniz değer, kendinize verdiğiniz değerin üstüne çıkmasın. Eğer sizin kişiliğinizi silmeye çalışan biri varsa karşınızda, iki kere düşünün. Sizin hareketlerinizde kızdığı şeyleri bizzat kendisi fütursuzca yapıyorsa bencil, egoist ve size karşı zerre saygısı olmayan biridir. Böyle bir insan kendinizden, kendi kişiliğinizin silinmesinden daha mı kıymetli? Bence olmamalı.Hayir haklisiniz. Bende düsünüyorum ayrilmayi ama daha kopamadim ondsn icim aciyor daha o noktaya gelemedim. Ama ileride cok zor olacagini biliyorum o yüzden emin degilim
Tesekkür ederim! Bende kendisine ayni bu sekilde söyledim. Ben insanim bazen mutlu olurum bazen üzgün bazen sinirlenebilirim bu gayet dogal birsey ve sinirlenince sana saygisizlik etmedim bagirmadim bile bunda ne varki küsecek dedim. Napti biliyormusunuz. Kendisi sinirlendi bana saydi egoistsin, sen bir problemsin sinsisin falan diye ben ona yapsam birdaha hayatta konusmaz benimle. Dediginiz gibi robot degilim duygularimimi bastirayim küsüyor diye hicbirseye kizmayimi hep alttanmi alayim insan delirir
Tesekkür ederim ayni seyleri yasayan biri olarak bunlari benimle paylastiginiz icin.Evliliğin ilk zamanı eşim böyleydi, küser neye küstüğünü bile anlamazsın, bir iki konuşmaya çalıştım baktım uzatıyor bir hafta iki hafta... Sonra o yokmuş gibi davranmaya başladım, evde tek başıma gibi, tek tük ortaya attığı lafları duymazdan geldim=))) bir süre sonra baktım ders almamış yine küsüyor, soğuyorum senden bilesin, hiçte çekmem dedim bir süre iyi gitti. Bir müddet sonra baktım abidik gubidik birşeyden küstü, noldu dedim yok birşey dedi, o an bir deli kuvveti geldi bana, yakasından tuttuğum gibi kapıdan dışarı fırlattım (bunu nasıl yaptığımı hala anlamıyorum) arkasından da bağırdım suratını düzelt öyle gel diye, gece kapının önünde arabada uyumuş, karşı komşum sabah yazıktır falan dedi o eve gelmenin yolunu biliyor istese gelebilir dedim. Akşam bir çiçekle geldi, bu huyumu düzelteceğim söz veriyorum dedi ve bir daha yapmadı. Bazen surat yaptığı oluyor ama iki saat içinde gelip konuşuyor. Anladığım kadarıyla sağlam tepkiler durumu çözüyor, üzerine düşmeyeceksin, sen barışmaya çalıştıkça o daha çok kasıyor
Allah korusun o ne demek cocugu üzmek falan offf gercekten cok zor durum. Artik olumlu bakamiyorum bu evliligeArkası gelir maakesef o zaman. Bu sefer anne baba size de karışmak istese "vay sen karşı geldin" diye yapmadığı kalmaz. Nişan atmak kolay değil, ama böyle adamla evli olmak daha zor olsa gerek. Burda bir üye yazıyordu: eşi ona kızınca çocuğu reddetip, çocuğu üzüyordu. Göz önünde bulundurun: bugün size trip atan, huzursuzluk yaratan yarın bunu çocuklarınız olsa da sürdürür.
Daha o noktaya gelmedim diyorsunuz ya evlendiginizde ilk gribi atıp oturduğunuz sofraya bile oturmadiginda ne demek istediğimi anlarsınız dilerim yaşanmazHayir haklisiniz. Bende düsünüyorum ayrilmayi ama daha kopamadim ondsn icim aciyor daha o noktaya gelemedim. Ama ileride cok zor olacagini biliyorum o yüzden emin degilim
Tesekkür ederim! Bende kendisine ayni bu sekilde söyledim. Ben insanim bazen mutlu olurum bazen üzgün bazen sinirlenebilirim bu gayet dogal birsey ve sinirlenince sana saygisizlik etmedim bagirmadim bile bunda ne varki küsecek dedim. Napti biliyormusunuz. Kendisi sinirlendi bana saydi egoistsin, sen bir problemsin sinsisin falan diye ben ona yapsam birdaha hayatta konusmaz benimle. Dediginiz gibi robot degilim duygularimimi bastirayim küsüyor diye hicbirseye kizmayimi hep alttanmi alayim insan delirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?