Evet normalde oturup konusulur ama onunla hic mümkün degil malesef. Konusmak icin aradim istemedi. Bir hafta gecti hala trip.Benim için ilişkide ya ayrılık vardır ya da oturulur konuşulur o sorun. Küsmek = ayrılık yani asla böyle bir şeyde taviz vermezdim.
Evlenince bol bol küser böyle.
Şimdi nasıl olsa nişanlıyız üstüme düşer barışmak için kafasındadır. Sağlam bir ilişki istiyorsanız ilerisi için üzerine düşmeyin kaybedecek bir şeyinizin olmadığını görsün yoksa böyle sık sık küser ileride.
Bende küs kalmaktam hic hoslanmam hemen oturup konusmak halletmek isterim. Bu huyunu hic anlayamiyorum cok sinir bozucu. Kendimi bu iliskideki erkekmis gibi hissediyorum. Tripleri o atiyor ben sürekli dikkatli olmak zorundayim gönül alma pesindeyim sabrim tükeniyorNişanlınızın karakteri böyle sanmıyorum ki ileride değişsin. Şimdiden böyle en ufak bir olayda 1 hafta konuşmuyorsa, evlenince aylarca konuşmayacak bir potansiyele sahip.
Ben küs kalmaktan hiç hoşlanmam, ömrümüz geçiyor, 1 saniyemizin bile telafisi yok onuda küs kalarak tüketemem, küs kalan biriyle vaktimi heba edemem.
Allah size kolaylık versin insallah
Off evet ömür törpüsü gibi aynisini bende düsünüyorum. Nasil hissettiniz ayrildiktan sonra? Ben pisman olurmuyum diye cok korkuyorumEski sevgilim geldi aklıma
Haklı da olsa haksız da olsa sinirlenince asla 1 hafta konuşmaz aramaz sormaz ben arasam cvp vermez o an dışardaysak beni tek başıma sokakta bırakır evine giderdi
Ömür törpüsü idi
Cok haklisiniz! Ben hep alttan aliyorum o yüzden oldu belkide. Ben sadece sinirlendim diye küstü. Ama kendisini aradigimda bana neler saydi sen bir problemsin sen egoistsin falan diye kendisine yapsam herhalde bir sene konusmazO sizinle ; " benimle böyle konuşamazsin" diyerek telefonu kapatıyor sizi tersliyor ya.
Hani onun bir kişiliği var ya . Kimse ona böyle yapamaz ya..
O şeyden sizde de olsun..
Kimse benimle böyle sebepsiz yere bir hafta küsemez diyin bakalım.
Merak etmiyor iste. Ben küs kalamiyorum catliyorum hemen konusup halledelim istiyorum ama o küs kaliyor konusmuyor cözmüyor cok zor. Evlenince bunun beterine katlanacagimi hic düsünemiyorum. Aman Allahim öyle haftakarca küs kalan insanlar varmiki gercekten? Öyle yapsa cildiririmBu huylar geçmez geçmediği gibi daha beter oluyolar.geçen gün eşime nişanlıyken böyle değildin dedim ,nişanlılığa ne bakıyorsun göz boyama deditecrübeyle sabit yani .aynı evin içinde bi gün küs kalınsa çatlıyosun kaldıki bi hafta ! İyi düşünün konuşun bu şekilde olmaz falan diyin hiç mi Merak etmiyo bi hafta aramıyo yada ya hiç mi kaybetme korkusu yok .
Cok haklisiniz! Ben hep alttan aliyorum o yüzden oldu belkide. Ben sadece sinirlendim diye küstü. Ama kendisini aradigimda bana neler saydi sen bir problemsin sen egoistsin falan diye kendisine yapsam herhalde bir sene konusmaz
Öyle yapacagim . Zaten daha baska sorunlarimizda var mesela annesinim babasinin sözünden disari hic cikmaz onlarin isteklerine göre hareket eder. Kendi fikri istekleri yokmus gibi. Ileride bunlar da sorun yaratacak biliyorumYapın öyleyse.. varsın konuşmasın..
Ya da kuzu kuzu nasıl arıyor onu seyredersiniz..
Nişanlılık dönemi en stresli geçen dönemlerden biri... Ama bir o kadar da güzel geçmesi gerekir.
Maalesef ki insan nasıl başlarsa nasıl alıştırırsa öyle devam ediyor.. şu an düşünün ki sadece telefonu kapatıyor.. aradınız mı açmıyor ..
Evlenince aynı küsluk evde devam edecek..
Sizi dinlemeyecek yüzünuze bakmayacak.
İki katı zordur bilesiniz !
Taviz tavizi doğurur.. hiç değilse su dönem de bu kadar peşinden koşan olmayın.
Var babam var biz 3 kizina sagolsun en ağır hasarlari birakan 33 senelik evlilikleri olan babam var sürekli küser köfte az pişmiş cok pişmiş hava yagmurlu bulutlu der küser haftalarca aylarca kusebilir 4 ay küsme rekoru varMerak etmiyor iste. Ben küs kalamiyorum catliyorum hemen konusup halledelim istiyorum ama o küs kaliyor konusmuyor cözmüyor cok zor. Evlenince bunun beterine katlanacagimi hic düsünemiyorum. Aman Allahim öyle haftakarca küs kalan insanlar varmiki gercekten? Öyle yapsa cildiririm
Öyle yapacagim . Zaten daha baska sorunlarimizda var mesela annesinim babasinin sözünden disari hic cikmaz onlarin isteklerine göre hareket eder. Kendi fikri istekleri yokmus gibi. Ileride bunlar da sorun yaratacak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?