Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

EineFrau

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
217
145
18
32
Merhaba arkadaslar,

araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim

Güncelleme:
Arkadaslar 1 hafta gecti aramadi ben aradim bugün belki küsmesinin sacma oldugunu anlamistir diye ümit etmistim ama hala cok sinirliydi nefret doluydu sen benimle nasil öyle sinirli sinirli konusursun dedi. Özür dilemedin bile benden dedi. Bende " Ben sana saymadim sövmedim sesimi yükseltmedin ne icin özür dileyimki "dedim.Sende niye hemen küsüyorsun dedim bu küsülecek sey degil.
O da:
Kimse benimle öyle konusamaz. Ben ne zaman neye nekadar küsecegime kendim karar veririm. Neye küsecegimi senmi belirleyeceksin. Kitabimda yazani yaparim dedi. Ne kitabiysa artik küsmenin sanati kitabimi bilmiyorum. Herneyse cok kötü gecti konusma bende biz anlasamiyoruz devam etmenin bir anlami yok dedim meger kendisi 1 hafta önceden bile aynisini düsünüyormus. Sen bana ne yapip yapmayacagimi söyleyemezsin dedi. Halbuki onu yapan aslinda annesi babasi sanirim sinirini benden cikariyor. Hala sokdayim tam anlayamadim olup bitenleri icim aciyor bir yandan salakligima sasip kaliyorum bu adam hic sevmemis ben ne kadar salakmisim diye. Daha annemlerede söylemedim yoksa annemde üstüme gelecek. Umarim dogru olani yapmisimdir umarim pisman olmam.

Son düzenleme:
Benim için ilişkide ya ayrılık vardır ya da oturulur konuşulur o sorun. Küsmek = ayrılık yani asla böyle bir şeyde taviz vermezdim.

Evlenince bol bol küser böyle.
Şimdi nasıl olsa nişanlıyız üstüme düşer barışmak için kafasındadır. Sağlam bir ilişki istiyorsanız ilerisi için üzerine düşmeyin kaybedecek bir şeyinizin olmadığını görsün yoksa böyle sık sık küser ileride.

Nişanlınızın karakteri böyle sanmıyorum ki ileride değişsin. Şimdiden böyle en ufak bir olayda 1 hafta konuşmuyorsa, evlenince aylarca konuşmayacak bir potansiyele sahip.

Ben küs kalmaktan hiç hoşlanmam, ömrümüz geçiyor, 1 saniyemizin bile telafisi yok onuda küs kalarak tüketemem, küs kalan biriyle vaktimi heba edemem.

Allah size kolaylık versin insallah

O sizinle ; " benimle böyle konuşamazsin" diyerek telefonu kapatıyor sizi tersliyor ya.

Hani onun bir kişiliği var ya . Kimse ona böyle yapamaz ya..

O şeyden sizde de olsun..
Kimse benimle böyle sebepsiz yere bir hafta küsemez diyin bakalım.

Evet normalde oturup konusulur ama onunla hic mümkün degil malesef. Konusmak icin aradim istemedi. Bir hafta gecti hala trip.
Üzerine düsmeyecegim artik kendi bilir hatasini anlar degisir diye umut ediyorum ama huy sonucta sanirim daha cok beklerim

Bende küs kalmaktam hic hoslanmam hemen oturup konusmak halletmek isterim. Bu huyunu hic anlayamiyorum cok sinir bozucu. Kendimi bu iliskideki erkekmis gibi hissediyorum. Tripleri o atiyor ben sürekli dikkatli olmak zorundayim gönül alma pesindeyim sabrim tükeniyor

Off evet ömür törpüsü gibi aynisini bende düsünüyorum. Nasil hissettiniz ayrildiktan sonra? Ben pisman olurmuyum diye cok korkuyorum

Bu huylar geçmez geçmediği gibi daha beter oluyolar.geçen gün eşime nişanlıyken böyle değildin dedim ,nişanlılığa ne bakıyorsun göz boyama dedi tecrübeyle sabit yani .aynı evin içinde bi gün küs kalınsa çatlıyosun kaldıki bi hafta ! İyi düşünün konuşun bu şekilde olmaz falan diyin hiç mi Merak etmiyo bi hafta aramıyo yada ya hiç mi kaybetme korkusu yok .

Cok haklisiniz! Ben hep alttan aliyorum o yüzden oldu belkide. Ben sadece sinirlendim diye küstü. Ama kendisini aradigimda bana neler saydi sen bir problemsin sen egoistsin falan diye kendisine yapsam herhalde bir sene konusmaz

Merak etmiyor iste. Ben küs kalamiyorum catliyorum hemen konusup halledelim istiyorum ama o küs kaliyor konusmuyor cözmüyor cok zor. Evlenince bunun beterine katlanacagimi hic düsünemiyorum. Aman Allahim öyle haftakarca küs kalan insanlar varmiki gercekten? Öyle yapsa cildiririm

Cok haklisiniz! Ben hep alttan aliyorum o yüzden oldu belkide. Ben sadece sinirlendim diye küstü. Ama kendisini aradigimda bana neler saydi sen bir problemsin sen egoistsin falan diye kendisine yapsam herhalde bir sene konusmaz

Yapın öyleyse.. varsın konuşmasın..
Ya da kuzu kuzu nasıl arıyor onu seyredersiniz..

Nişanlılık dönemi en stresli geçen dönemlerden biri... Ama bir o kadar da güzel geçmesi gerekir.

Maalesef ki insan nasıl başlarsa nasıl alıştırırsa öyle devam ediyor.. şu an düşünün ki sadece telefonu kapatıyor.. aradınız mı açmıyor ..
Evlenince aynı küsluk evde devam edecek..
Sizi dinlemeyecek yüzünuze bakmayacak.
İki katı zordur bilesiniz !

Taviz tavizi doğurur.. hiç değilse su dönem de bu kadar peşinden koşan olmayın.

Öyle yapacagim . Zaten daha baska sorunlarimizda var mesela annesinim babasinin sözünden disari hic cikmaz onlarin isteklerine göre hareket eder. Kendi fikri istekleri yokmus gibi. Ileride bunlar da sorun yaratacak biliyorum

Var babam var biz 3 kizina sagolsun en ağır hasarlari birakan 33 senelik evlilikleri olan babam var sürekli küser köfte az pişmiş cok pişmiş hava yagmurlu bulutlu der küser haftalarca aylarca kusebilir 4 ay küsme rekoru var
Annemi sorucak olursan tükendi o sakin narin kadin kalmadi artik tuketti annemide bak bu cok guzel bir firsat hazir gormusken kaç kurtar kendini yoksa surekli bu gerginliği yasicaksin

Öyle yapacagim . Zaten daha baska sorunlarimizda var mesela annesinim babasinin sözünden disari hic cikmaz onlarin isteklerine göre hareket eder. Kendi fikri istekleri yokmus gibi. Ileride bunlar da sorun yaratacak biliyorum

Hem de küsmesinden daha büyük sorunlar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…