Çocuk düşünmüyor musunuz? Diyen patavatsızlara gıcık olanlar

eylul01

oysa bir umuttu
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
446
6
45
sanane kardeşim olanı var olamayanı var..
niye bayramı zehir ediyorsunuz..
3 yere gittik bayrada 3 yerdede sordular..
başka bir yerede gitmedi

dogru soyluyosun... eger bı engel varsa ınsanın yarasını desmekten baska ıse yaramıyor bu sorular... Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah...

senin gine iyi benim yollarda önümü kesip soruyorlar bide çoğunu tanımıyorum. antebe gelin gittim herkez beni tanıyor düğünden ama ben tanımıyorum. önüme çıkan herkez soruyor. sanki insanın elinde bilinçsilizkten kaynaklanıyor.

evet canim malesef bu tur insanlar
heryerde cikiyor kulak asmiyacaksin kendini bilen insan zaten sormaz
niye sorarlar niye merak ederler hic anlamiyorum sanki cocuk olunca onlara ne faydasi olacaksa

Ya bekarken, ne zaman evleneceksin
Evlenince ne zaman cocuk yapacaksin
Cocuk yapinca ikincisinide düsünüyor musun???

Nedir bu sorular ya bende cok kiziyorum :eek:lmaz:

benim 5 yaşında oğlum var şimdide 2. yi yapın artık diyolar-tatlicadiarzu-
sünnet ne zaman diyolar-tatlicadiarzu-
diyolarda diyolar valla malesef

eylülüm canını sıkma güzelım
salla gıtsın onlarmı yasıyo bızım hayatımızı
ınsanoğlu meraklı ıste patavatsızda cok cahılde cok
sen sakın üzme kendını

üzülmemek elde olsa..
bide eşinin yanında soruyorlar

kafana vursalar bu kadar acıtmaz

cm iyi senin 3 yerde benim her yerde sordular bide gögüs altından lastikli bir bluz giymiştim kapıdan girerken direk göbegime bakıyolarrrrrr

arkadaslar ben olelerıne cok sınır oluyorum haklısınız aynen banada soruyolar bende olsa saklamam herhalde dıyorum yada ne bılım sınırlı bı anıma gelınce sızene neden soruyosunuz dıyorum cunku ınsan ca soleyınce anlamıyolar zaten nısanlanırsın dugun nezaman evlenırsın cocuk ne zaman bırtane olur ıkıncı n zaman ne bu yahuuuuuuuuuuu:enbuyukkk:

bayramda eşimin memleketindeydik ve sırf bu mesele yüzünden hiç gitmek istemiyorum.köye gittiğimizde dayısının eşi burda bi kadın var çocuğu olmayanları tedavi ediyo diyo.biz 3 yıllık evliyz ne biliyosa belkide hep korunduk yada sorun varsa bile eşimdedir belki yok ama olurmu illaki sorun kadındadır onlara göre.herkes soruyo zaten daha bişey yokmu diye ben olsam utanırım ya sormaya.

aynı dertten muzdaribim kızlar... benim de kayınvalidem dayanamış kocama sormuş evleneli 2 sene oldu yok mu bişey daha diye .. bi de demez mi sorun varsa bi çaresine bakın diye !!! sanki biz bilmiyoz cahiliz... annem zaten sürekli lafı oraya getiriyo kırk takla atıyorum lafı değiştirmek için... aaaahhhh ahh Allahım bize de bebiş ver :Saruboceq:

aynı dertten muzdaribim kızlar... benim de kayınvalidem dayanamış kocama sormuş evleneli 2 sene oldu yok mu bişey daha diye .. bi de demez mi sorun varsa bi çaresine bakın diye !!! sanki biz bilmiyoz cahiliz... annem zaten sürekli lafı oraya getiriyo kırk takla atıyorum lafı değiştirmek için... aaaahhhh ahh Allahım bize de bebiş ver :Saruboceq:

Amin arkadaşım hayırlsıyla..

doğru birde direk göbeğimize bakıyorlar

bende bu sorudan çok nefret ederdim hemde bir çocuğum olduğu halde laflar bitmiyodu...neden yapmıyorsun artık yapsana diye her gören söylüyordu...ancak 2 sene sonra kavuştum meleğime şimdide hala doğurmadınmı ne zaman doğurucan doğur artık diyorlar...yani insanların çenesi hiç kapanmıyor...sabredin kızlar inşallah melekleriniz çok bekletmeden gelir..soranlarda biz korunuyoruz deyin..çünkü ben istiyoruz demek gafletinde bulunmuştum...

bayramda da bayram dönüşündede herkesin ortaklaşa kullandığı tek soru buydu.ilk önce "nasılsın" sonra "bebek nezaman geliyor" yuh dedim yani. hatta bir tanesi abartıp "kızım bak bi an önce yap bi çocuk bak sonra kısır derler" dedi.. bütün bayram ağlattı beni.. bunu söyleyen öz ve öz babaannem di.. allahım sen gör yarabbim.:sinifsinif:

X