Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

Allah sabir versin... size ve yavrunuza uzuldum o masumu 40 gun sizden ayirmislar Allah bildigi gibi etsin
O yegen de insallah bi an ince gider.

Cocuk 1 hafta kuvezde kaldi. Kakasini yedi diye. Hasta cocuk emmesin biberonla verelim 1 hafta dediler tamam dedim. 1 hafta gecti 10 gun dediler 20 gun 1 ay derken 40ina kadar icti. Anne sutu icti tabi ama sag ver yika cocuga da eziyet bana da. Memesini emmek varken niye biberon icsin ki? Su an gayet guzel emiyor.

Hamile kadının karnı büyürken erkeğinki de ters orantılı küçülüyo sanırım. Bi gerizekalı koca daha işte. Tavsiyem yok sövmeye geldim bendekine de öfkem var

Siz bebeğinizle tek kalmak istemiyor gibisiniz baksanıza kaç ay olmuş hala tek başınıza ilgilenmiyorsunuz evde anneniz varmış. Eşiniz de çekilecek gibi değil , yeğeni de bir şekilde yollayın kötü davranın yüzüne bakmayın size güvenerek mi yazmış bulunduğunuz şehri .

Calisiyorum su an.

Hasta çocuk emmesin ne demek. Hasta da olsa olmasa da onun için en ideali anne sütüdür ya. Kayinavliden de cok cahilmis. Hadi sen tcrubesizsin. O tecrubeli de noluyo.. ama onlarin amaclari baskaymis sanirim. Gevurluk !

Hasta çocuk emmesin ne demek. Hasta da olsa olmasa da onun için en ideali anne sütüdür ya. Kayinavliden de cok cahilmis. Hadi sen tcrubesizsin. O tecrubeli de noluyo.. ama onlarin amaclari baskaymis sanirim. Gevurluk !
Emme refleksi zayifmis. Cocuk askere gidecek hala emme refleksi zayif diyorlar. Bir eksiklik saniyorlar. Emme refleksi yenidoganlarda zaten zayif olur. Yenidogan demek memeden indirmeyeceksin demek zaten. Bunlari sonradan facebookta emzirme sanati sayfasindan ogrendim. Simdi emzirmeyle ilgili bir cok seyi biliyorum

Bebeklerin emme refleksi Yaradilistan vardir. Sonradan öğrenmez bebekler. Ama sen sürekli biberonu dayarsan çocuğa o bebişte işin kolayina kaçar tabii. Emme refleksi de zayıflar ..Kendinizi bundan sonraa ezdirmeyin ne esinize ne de kvdenize karşı..

Bilmiyordum etmiyordum ne ya annelik içgüdüsel bir şeydir .
Eş bilmez annesi ne derse onu doğru sanır.
Aç doymuyor derse ben mamasını yedirdim deyin madem tartışmaya girmeyin babalar anca emir verir .
Tecrübesiz görmesin sizi üzerinize bu yüzden geliyor.

Az once bi guzel emzirdim. Biraz da sutumu sagdim koydum biberona verdim esime. Icmedi cocuk cunku guzel emiyor ve karnini doyurabiliyor. Ac olsaydi o biberona sarilirdi. Ama simdi de der ki sutun beslemiyor mama ver. Mamada daha cok vitamin var der. Cunku mesele cocuk degil altinda baska sebepler var.

Bir annenin sutu var cocuk emiyor doyuyor gelisimi normal daha ne belani mi ariyorsun???

Cok dogru. Aslinda bir kadinin cocuk dogar dogmaz hemen icgudusel olarak tecrubeli bir anne oldugunu biliyorum. Ama korkuttular yogun bakimda kuvezde yatti hasta biraz toparlasin dediler aman kolu cikar ayagi cikar dediler beni sindirdiler.

Dogum yapacagim zaman hastaneye gelip annemin yatmasi gereken refakatci koltugunda ozgurce sabaha kadar yatabiliyor. Kalk okula git diyoruz yok benim dersim gec diye gitmiyor.

Yaka paça atsana sen o ikisini evden, daha ne bekliyorsun? Vallahi sabır taşı çatlardı. Eski konularını hatırlıyorum da o kızı versen bir güzel döverim herhalde. Hem fiziksel hem de psikolojik eziyet ediyor size. Ama hata sen de... Açık açık kovman lazım, başka dilden anlamaz o yüzsüz.

Yaa her seyden öte sen onun ANASISIN. Kimse senden daha fazla düşünemez. Babasi Dahi olsaa. Her ne kadar çocuğunu senden uzak tutmus olsalar bile. Rabbim bir kere sana ANALIK DUYGUSUNU Vermis. Doyup doymaidigni en iyi sen bilirsin. Cok bilmis kocan degill. Allahim yaa /

neden bu kadar zorluğa bir de hemen işe başladınız ki, 6 ayık izin hakkınızı neden kullanmadınız.
gerçekten sorunlu geçen zamanlarda insanların bir de kendilerini önemsemeden bu kadar yormalarını anlamıyorum.
eşiniz az da olsa kazanıyormuş, 6 ay idare etseydiniz, hem biraz evde yalnız kalmış olurdunuz.
O yeğenin de yüzüne söyleyin, olmuyor böyle başka yer ayarlayalım sana diye, eşinize güven olmaz belli.

Siz calisiyormussunuz simdi okudum. Öyleyse o ev hiç bosalmayacak.. çocuğa bakacak biri lazim çünkü..

O gerizekalı kocan Mamamı almak istiyor aldır özel mamalar var dakka başı mama iste sonra aç o gerizekalı anne sütünün faydalarını okut sonra annesinin bunu teşvik ettiğinden bahset sonra doktorun çok kızdığını söyle adım adım yap bunları bak nasıl kuzu oluyor çok sinirlendim anneni de öp benim için ne güzel anne ya o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…