- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi AylanMcora
-
Esim cok serbest birakiyor kizi eve istedigi saatte gelip otel gibi kullaniyor odasi var. Normalde yeme icme elbette ayri degil ama esimin ozel olarak bana hamileyken aldigi findik fistiklari hic cekinmeden sormadan alip yiyebiliyor. Evde benden daha ozgur.
Esim cok serbest birakiyor kizi eve istedigi saatte gelip otel gibi kullaniyor odasi var. Normalde yeme icme elbette ayri degil ama esimin ozel olarak bana hamileyken aldigi findik fistiklari hic cekinmeden sormadan alip yiyebiliyor. Evde benden daha ozgur.
Annem dogru bulmuyor elbette. Ama bir sey deme yegeni diyor. Saf bir kiz.yurtta basina bir sey gelse senden bilirler diyor.annen ne diyor yeğen meselesine?
hazır annen yanındayken kızı gönder bence
yoo anlattıklarına bakılırsa tek saf sensin.Annem dogru bulmuyor elbette. Ama bir sey deme yegeni diyor. Saf bir kiz.yurtta basina bir sey gelse senden bilirler diyor.
Dogru diyorsun. Saf yerine koyuluyorum ve idare ediliyorum. Farkindayim. Oyle olmasaydi esim bana soz vermisti o kizi gonderirdi coktan.yoo anlattıklarına bakılırsa tek saf sensin.
bence sen her ihtimali değerlendir.Dogru diyorsun. Saf yerine koyuluyorum ve idare ediliyorum. Farkindayim. Oyle olmasaydi esim bana soz vermisti o kizi gonderirdi coktan.
Olabilir. Hicbir zaman "benim esim asla yapmaz"cilardan olmadim.bence sen her ihtimali değerlendir.
başka kadın olabilir.
Felaket tellallığı gibi düşünmeyin ama sanki kv niz oğlunuz biraz daha büyüyünce kocanızdan sizden ayrılmasını isteyecek ve kocanız da annesinin talimatına uyacak.
Ay Allah razı olsun onlardan ya lutfetmis hanfendiyle beyfendiSinirimden telefonumu suyun altina soktum. Bu kafayi yemis delirmis diye dusundu sanirim esim. O aksam annesine emzirmesine bir sey deme dedi.
Kendime zarar veririm diye korktuAy Allah razı olsun onlardan ya lutfetmis hanfendiyle beyfendi
Sinirlenince telefon yıkamak da nerden aklınıza geldiyse ne alakaysa artık ise yaramış
sen yine de anneni ikna et, kızı gönder.Kendime zarar veririm diye korktu
Ben o kadar kotu dusunemiyorum. Dayimin kucuk baldizi da okul bahanesiyle kaldi bir sure. Dayim rahatsiz olunca yengem kendi eliyle yurda yerlestirdi. Boyle ilerlemesi lazim normalde. Yeni bebis olan evde ne isi var yegenin.... Hanimefendi rahatsiz oldugunu defalarca dile getirince esinin de kizi yollamasi lazim..yeğenle eşi arasında bir şeyler olmasın.
murat başoğlu'ndan sonra her şey mümkün diyorum.
kızın annesi kalma dediği halde kız bu evde kalıyormuş. ve koca karısına rağmen kızın kalmasını istiyor.
Ben de burda okuyordum cok. Cocuk dogduktan sonra arasi bozulan esleri. Biz oyle olmayiz diyordum ne alaka. Ama benim de basima geldi. Nedeni cok acik aslinda. Evdeki 3. 4. Sahislar. Onun benim annemi istememesi benim de onunkini. Ve tabi yegen meselesi de var. Bursaya tasinsak cozulecek her sey. Ikimizin ailesi de orda. Herkes kendi evinde. Su an calistigim icin burda annem bursada olsak Bakmak icin onlar gelmeyecek cocuk gidecek onlara. Ya da aksam herkes evine.Keşke baştan anneniz gelseydi yaniniza... belki o zaman her sey daha iyi olurdu
Ama bu esinizin anlayissiLigini degistirir miydi bilemiyorum... ama suna emin olun çocuk dogduktan sonra veya hamile kaldiginIzda erkekler gerçekten degisiyorlar. Bunu bir cok insanda gozlerimle gördüm. Bende de degisimler cok oldu... nedenini tam çözmüş degilimm !
Ya nasil oyle sandiniz anlayamadim gercekten. Bakin sezaryen olsaniz anlarim. Normal doğum yapmış ve 2 3 güne ayaklarmışsınız. Siz ayaktayken iyiyken neden hic yeltenmediniz . Ben altini degistirebilirim,gazini çıkarabilirim üstünü giydirebilirim vs... diye. Normal dogumdan sonra süt hemen gelir (istisnalar hariç) oncelikle bebegin anne sütüyle beslenmesi gerektigini nasil bilmiyormussunuz ki. O kadsr arastirma yapmissiniz. Ki arastirmaha da gerek yok bunu yani.. :/Cocugumu cok seviyorum ama benimmis gibi hissedemiyorum acikcasi. Cunku bana emanet etmediler hic. Oglumla yalniz hic kalmadim. 50 gunluk olana kadar hic altini degistirmedim ustunu giydirmedim. Kaynanam vermedi esim de dogrusu bu dedi. Kolu cikar ayagi cikar diye korkutup sindirdiler beni. Ben de dogrusu o sandim. Su an yalniz bakmaya cesaretim yok oglumu.
normalde eşi doğum yapınca gönderme sözü vermiş ama tutmamış.Ben o kadar kotu dusunemiyorum. Dayimin kucuk baldizi da okul bahanesiyle kaldi bir sure. Dayim rahatsiz olunca yengem kendi eliyle yurda yerlestirdi. Boyle ilerlemesi lazim normalde. Yeni bebis olan evde ne isi var yegenin.... Hanimefendi rahatsiz oldugunu defalarca dile getirince esinin de kizi yollamasi lazim..
çünkü pasif.Ya nasil oyle sandiniz anlayamadim gercekten. Bakin sezaryen olsaniz anlarim. Normal doğum yapmış ve 2 3 güne ayaklarmışsınız. Siz ayaktayken iyiyken neden hic yeltenmediniz . Ben altini degistirebilirim,gazini çıkarabilirim üstünü giydirebilirim vs... diye. Normal dogumdan sonra süt hemen gelir (istisnalar hariç) oncelikle bebegin anne sütüyle beslenmesi gerektigini nasil bilmiyormussunuz ki. O kadsr arastirma yapmissiniz. Ki arastirmaha da gerek yok bunu yani.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?