Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

annen ne diyor yeğen meselesine?
hazır annen yanındayken kızı gönder bence

bu yegen- dayi iliskisi hic hosuma gitmedi , normal gelmiyor kusura bakmayin

İki konunuzuda net hatırlıyorum "felaket tellalı eş ve sizde kalsın diye tutturulan bir yeğen"

Siz bunlarla depresyona girmediyseniz zaten acayip güçlü birisiniz girmemeniz garip olurdu yani.

Annenize bravo işe çok güzel el atmış. Madem kötü oldu ortada biraz daha kalsın derslerini versin.
Birde benim ufaklık 5 aylıkken 5 kilo kadardı, doktor çakı gibi hiç hasta olmuyo kilosunu niye takıyorsun derdi keşke benim tırtılı görselerdi, o çocuğa nasıl zayıf derler hayret bişey.bi daha bişey derlerse, Daha fazlası obez olur ne zayıfı ben anneyim sizden çok düşünüyorum diyin çıkın odadan biranda.

Annem dogru bulmuyor elbette. Ama bir sey deme yegeni diyor. Saf bir kiz.yurtta basina bir sey gelse senden bilirler diyor.
yoo anlattıklarına bakılırsa tek saf sensin.

kız serbestmiş. başına her yerde bir şey gelebilir.

Felaket tellallığı gibi düşünmeyin ama sanki kv niz oğlunuz biraz daha büyüyünce kocanızdan sizden ayrılmasını isteyecek ve kocanız da annesinin talimatına uyacak.

Yoo kayinvalidem her seyi yonetmeye calisir dominanttir cok bilmis sanar kendini ama cahildir ama aramiz bozulmasin diye elinden geleni yapar. Ben cok tutumluyumdur esim dikkat etmez. Kavga etmeyelim diye hep maddi destek saglamaya calisir bize. Esim araba alcam der ben vereyim parasini der.

Sinirimden telefonumu suyun altina soktum. Bu kafayi yemis delirmis diye dusundu sanirim esim. O aksam annesine emzirmesine bir sey deme dedi.
Ay Allah razı olsun onlardan ya lutfetmis hanfendiyle beyfendi
Sinirlenince telefon yıkamak da nerden aklınıza geldiyse ne alakaysa artık ise yaramış

Keşke baştan anneniz gelseydi yaniniza... belki o zaman her sey daha iyi olurdu
Ama bu esinizin anlayissiLigini degistirir miydi bilemiyorum... ama suna emin olun çocuk dogduktan sonra veya hamile kaldiginIzda erkekler gerçekten degisiyorlar. Bunu bir cok insanda gozlerimle gördüm. Bende de degisimler cok oldu... nedenini tam çözmüş degilimm !

Ben o kadar kotu dusunemiyorum. Dayimin kucuk baldizi da okul bahanesiyle kaldi bir sure. Dayim rahatsiz olunca yengem kendi eliyle yurda yerlestirdi. Boyle ilerlemesi lazim normalde. Yeni bebis olan evde ne isi var yegenin.... Hanimefendi rahatsiz oldugunu defalarca dile getirince esinin de kizi yollamasi lazim..

Ben de burda okuyordum cok. Cocuk dogduktan sonra arasi bozulan esleri. Biz oyle olmayiz diyordum ne alaka. Ama benim de basima geldi. Nedeni cok acik aslinda. Evdeki 3. 4. Sahislar. Onun benim annemi istememesi benim de onunkini. Ve tabi yegen meselesi de var. Bursaya tasinsak cozulecek her sey. Ikimizin ailesi de orda. Herkes kendi evinde. Su an calistigim icin burda annem bursada olsak Bakmak icin onlar gelmeyecek cocuk gidecek onlara. Ya da aksam herkes evine.

Ya nasil oyle sandiniz anlayamadim gercekten. Bakin sezaryen olsaniz anlarim. Normal doğum yapmış ve 2 3 güne ayaklarmışsınız. Siz ayaktayken iyiyken neden hic yeltenmediniz . Ben altini degistirebilirim,gazini çıkarabilirim üstünü giydirebilirim vs... diye. Normal dogumdan sonra süt hemen gelir (istisnalar hariç) oncelikle bebegin anne sütüyle beslenmesi gerektigini nasil bilmiyormussunuz ki. O kadsr arastirma yapmissiniz. Ki arastirmaha da gerek yok bunu yani.. :/

normalde eşi doğum yapınca gönderme sözü vermiş ama tutmamış.
kız ailesine de illa dayımda kalacağım deyip yurtta kalma teklifini ısrarla geri çevirmiş.

acayip.

Boşanmak fln işin en kolay tarafı yuva kurtarmak zor olan (kendim sanki çok sinirlenince olmuyor ya yapamıyoruz biz demiyorum ya ) ama bebek var ortada yeni ev yeni iş birşeylerin rayına girmesine fırsat verin bence

çünkü pasif.
koca ve kv baskın olunca ses edememiş.
baksana evdeki misafiri bile gönderemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…