Çocuk diye direten eş

Benim esim de yakin bir tarihe kadar istemiyordu, oglum 8 yasinda.
Ama ben istiyorum ve kafamdan da atamiyorum bu fikri. O da yumusadi gibi fikrinde.
Ama asla zorlamadim, duyuyorum esine kusenler falan. Asla zorlayamam. Ikimizin ortak karari olmali.

Bizde beş on tane doğru demıyoruz kı bir tane kardeş hakkıdır herkesin Sizinkiler kotu çıkmışsa o senin sorunun benim bı Abim var arkamda koca bı dağ babam da allah razı olsun asgari ücretle cok güzel yetiştirdi büyüttü okuttu demek kı iki çocuğa yetmek o kadar da zor degıl proje çocuk olmadık ama kimseye de bı zararımız yok çok şükür aksine gayet de faydalı ınsanlarız

Gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Ikisi de vatana millete faydali, saglikli,hayirli, basarili, profil resminiz gibi guzel evlatlar olsun insallah.

Bizim de olursa insallah bi 10-11 yas olacak aralarinda. Kismet.

Gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Ikisi de vatana millete faydali, saglikli,hayirli, basarili, profil resminiz gibi guzel evlatlar olsun insallah.

Bizim de olursa insallah bi 10-11 yas olacak aralarinda. Kismet.
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için .Zaten tek derdimiz böyle evlatlar yetiştirebilmek . Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ... 10 yaş aralık güzel oluyor bu arada . Çok nadir kavga ediyorlar . Büyük küçükle ilgilenebiliyor ...

Insallah canim.
Suan 8 yasinda oglum. Insallah saglikla hayirlisiyla nasip olur bize de.
Esim taraftar degildi pek 2nciye. Yeni yeni karar verdik biz de :)

Hic istemiyorum
Aylik igneyle korunuyorum suan. 30 gunde bir yaptirmam gerekiyor. 26. gunde falan gidip yaptiriyorum hemen hamile kalmamak icin.
bısey sorabılırmıyım o ıgneler gercekten işe yarıyormu bıde zararı yok dımı onların bende onlardan yaptırmayı dusunuyorum da o yuzden mrk ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…