- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi showingnoemotions
Beni tanıyor musunuz yok. Görümcem var mı yok mu biliyor musunuz yok. Varsa bile sınırlarımı aşabildiklerini nereden biliyorsunuz? Kendi sınır bilmezliğinizden tabii ki :) ama kötü haber görümcelerim karışamaz duracağı yeri bildiririm çünkü.Umarım görümcenden kurtulursun, kafayı görümce olmama takmışsın. Ne onun evine gittiğimizde bize yemek yapar, ne de bizim eve geldiğinde kendi tabağını kaldırır. Biz yaparız kendimize yemek, bize geldiğinde de asla kaldırmayız yerinden. İnşallah allah sana da böyle görümce nasip eder.
Uyumuyor ne yazık ki. Sürekli dondurma yemiyor, abur cubur da. Dediğim gibi dondurma çekmiş canı. Ağıza sokulmuş kaşıkları ağzına sokmak istedi. Konu sadece dondurma değil aslında. Geçen de kovaya su doldurup oynamak istedi, yarısına kadar izin verdi. Bir damla daha koymak istedi, annesi izin vermedi. Göz yaşlarını akıtıp kovaya koyuyordu.
Kova derken küçük oyun kovası yarısına kadar su vardı, balkondaydı. Ev içinde değildi.
Annesine karıştığımı nerede yazdım? Çocukları olan annelere soruyorum sizin rutininiz nasıl diye.
Burada gelip resmen gelini gömmek istemişsiniz derdiniz çocuk falan değil geçin bunu.