- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.208
- 88
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Aa evet aslında oğlum hiç denemedi ama kendim denedim ,güzel oluyor gerçekten, bir araştırayım uygunsa alayım. Valla bir sürü tavsiye verdiniz teşekkür ederimKajun baharatın içinde neler var bilmiyorum belki önermem de doğru olmaz içerik bilmediğimden ama sanırım en yakışan oymuş.
Arkadaşlarım çok sever illa patateslerine yemek yanı garnitürlerine dökerler, sevmedikleri lezzeti bastırıp lezzetli hale getirsin diye, ben sevmem ondan pek bilgim yok, ona bir bakın isterseniz.
Yeğenim dediniz sanırım abinizin çocuğundan bahsediyorsunuz ve anladığım kadarıyla bir süreliğine sizde yatılı misafirler.Uyumuyor ne yazık ki. Sürekli dondurma yemiyor, abur cubur da. Dediğim gibi dondurma çekmiş canı. Ağıza sokulmuş kaşıkları ağzına sokmak istedi. Konu sadece dondurma değil aslında. Geçen de kovaya su doldurup oynamak istedi, yarısına kadar izin verdi. Bir damla daha koymak istedi, annesi izin vermedi. Göz yaşlarını akıtıp kovaya koyuyordu.
Kova derken küçük oyun kovası yarısına kadar su vardı, balkondaydı. Ev içinde değildi.
Baharatsız yemek yapmayı akıl etmek çok mu zor sizin için?Yeğenimin yemeklerini babası yapıyor. Yeğenim bizim yaptığımızı sevmiyor baharat nedeniyle tadı farklı geliyor.
Bu saatte yemek yesin demedim ama bir dilim ekmek dışında başka bir seçenek de vardır belki. Bir dilim ekmek vermesine bile sevindim gerçi.
Gözyaşlarını akıtıp kovaya koyuyordu öyle miUmarım görümcenden kurtulursun, kafayı görümce olmama takmışsın. Ne onun evine gittiğimizde bize yemek yapar, ne de bizim eve geldiğinde kendi tabağını kaldırır. Biz yaparız kendimize yemek, bize geldiğinde de asla kaldırmayız yerinden. İnşallah allah sana da böyle görümce nasip eder.
Uyumuyor ne yazık ki. Sürekli dondurma yemiyor, abur cubur da. Dediğim gibi dondurma çekmiş canı. Ağıza sokulmuş kaşıkları ağzına sokmak istedi. Konu sadece dondurma değil aslında. Geçen de kovaya su doldurup oynamak istedi, yarısına kadar izin verdi. Bir damla daha koymak istedi, annesi izin vermedi. Göz yaşlarını akıtıp kovaya koyuyordu.
Kova derken küçük oyun kovası yarısına kadar su vardı, balkondaydı. Ev içinde değildi.
Annesine karıştığımı nerede yazdım? Çocukları olan annelere soruyorum sizin rutininiz nasıl diye.
Ayy yine konuda yapılan yoruma atladı denecek ama dayanamıyorum cidden. Sizin bu herkesi korkunç bir cadı gibi gösterme çabanız ve bunu dobralık adı altında yapıyor oluşunuz öyle komik ki. Her konuda “ay bu asla kabul edilebilemez” dediğiniz şeyleri farklı konularda başkasını ezmeye çabalarken yapıyorsunuz, inşallah toparlarsınız hayatınızda ne sorun varsa.Baharatsız yemek yapmayı akıl etmek çok mu zor sizin için?
Ya nolur etmeyin eylemeyin kendinizi bu kadar komik duruma düşürüp rezil etmeyin
Derdiniz kabak gibi ortada bizler de aptal değiliz, yeğeninizi bahane edip yengenize çamur atmaya çalışıyorsunuz, niye bu kadar kıskandınız kadını bilemiyorum ama buradan çok çirkin duruyorsunuz
Evde yemekleri yapan ama beğenilmeyip dışarıdan yemek söylenen çocuğunun yemeklerini de kendi yapan abiniz annesi çocuğa ekmek verirken nerdeydi? Yüklemeye çalıştığınız gibi bir durum olsaydı bu mükemmel erkek tembel evde yemek bile yapmayan çocuğunu açbilaç bırakıp kuru ekmeğe muhtaç eden kadına müdahale ederdi herhalde değil mi?
Bekarsanız size de evde yemekleri yapan çocuğun yemeğinide yapacak bir koca diliyorum, anca sakinleşirsiniz
Bu ikinciler hep mi boyleBen de boyle diyordum, 2. Si surekli bir seyler yemek isteyene kadar. İnanin surekli yemek isteyen cocuk daha da zor
Hey Allah ım sen sabır verAyy yine konuda yapılan yoruma atladı denecek ama dayanamıyorum cidden. Sizin bu herkesi korkunç bir cadı gibi gösterme çabanız ve bunu dobralık adı altında yapıyor oluşunuz öyle komik ki. Her konuda “ay bu asla kabul edilebilemez” dediğiniz şeyleri farklı konularda başkasını ezmeye çabalarken yapıyorsunuz, inşallah toparlarsınız hayatınızda ne sorun varsa.
Konularınıza hiç bakmadım, geçmiş olsun öncelikle. Allah acil şifalar versin.Hey Allah ım sen sabır ver
Nerenizden uydurdunuz hayatımda bir sorun olduğunu? Neye dayanarak kendinizi küçük düşürme pahasına hiç tanımadığınız birinin hiç bilmediğiniz hayatı hakkında hem de size fikriniz sorulmamışken atıp tutuyorsunuz? Uzun zamandır gelip giderim bu siteye yazarım kime hayatım hakkında şöyle sorunlarım var ve toparlayamıyorum demişim? Açtığım iki konu var ikisi de hastalık sebebiyle yakınlarıma dua rica ettim
Neden fikrini net söyleyen pışpışlamayan bir insan gördüğünüzde hayatında sorun olduğunu düşünüyorsunuz? Sorun varsa çözüm de vardır, ölümden başka birşeyi çok takan yada herhangi bir sorunu çözemeyen bir insan hiç olmadım. Size hayal gibi geliyor olabilir ama hayatı tıkır tıkır huzurla mutlulukla yaşayan insanlar var
Ki sorunlarım da olabilirdi, bunun bir başkasına yaptığım yorumla hayata olaylara bakışımla hiç ilgisi yok
Ve evet malesef size fikrinizi sormadığım halde hiç üstünüze vazife olmadığı halde arsızca atladınız, olsun kusursuz insan yok bu da sizin kusurlarınızdan biri herhalde
Korkunç bir cadı olan çoooook insan var, dobra çok insan var, kendini duracağı yeri bilen insanlar da var
Ben insanları ezmem ezeni de sevmem de sizi nerede ezdiğimi düşünüp kompleks yapıp beni mercek altına aldınız çok merak ettim. Yani ne oldu size ne dedim de zorunuza gidip kime ne yazmışım diye takip etmeye başladınız? Bu pek sağlıklı değil farkında mısınız, çakma magazinciler gibi canlandınız gözümde….daha faydalı birşeye odaklanmanızı tavsiye ederim bana sataşarak herhangi birşey elde edemezsiniz, hadi iyi eğlenceler
Baştan söyleyeyim, eleştirmek için açmadım. Yeğenime üzüldüğüm için açtım. Amacım aile içi alışkanlıklarını değiştirmek değil, başka aileler de böyle mi öğrenmek istedim.
Çok abur cubur tüketen bir çocuk değil. Annesi bir sınırlama getirmiş. Bu sınırlama mı, aç bırakma mı anlamadım. Çocuk zaten doğru düzgün bir şey yemiyor. 1-2 saat sonra da karnı acıkıyor. Otursun bu saatte sucuklu yumurta yapsın demiyorum ama çocuk kendi ''karnım gurul gurul ediyor, bir şey yiyebilir miyim'' diye soruyor. Bir dilim ekmek verdi sadece. Üzüldüm.
Az önce biz dondurma yerken dondurma çekti canı, ona da izin vermedi. Çocuk kaşıkları yalamak istedi. Yani bu kadar katı olmak gerekli mi? Yeğenim beş buçuk yaşında.
Tamam, yemek yemiyor diye hemen abur cubur versin annesiYemek yiyor ama mızmız. Doğru düzgün yemediği için acıkıyor herhalde.
Haklısınız size göre…..malesef ben ay şimdi birşey diyecem ama insanlar hakkımda ne düşünür diye kafa yoran biri değilim, bazı kafa yapılarından nefret ediyorum ve bundan da gayet memnunum, benim onların düşünce tarzından nefret etmem onlara birşey katmıyor yada eksiltmiyor bu kadar büyütülecek birşey değil. Benim hakkımda düşünülenler hiç umrumda değil, benim haklarında düşündüklerim de böyle bir ortamda kimsenin umrunda değilKonularınıza hiç bakmadım, geçmiş olsun öncelikle. Allah acil şifalar versin.
Mercek altına almak gibi bir durum değil aslında. Hemen her konuda insanlara karşı inanılmaz sert bir üslupla saldırıyorsunuz, mesela şöyle bir konuda bile “sizin gibilerden nefret ediyorum” diyebiliyorsunuz, bu tarz yorumlarınıza hemen her konuda denk geliyorum ilgi çekmemesi mümkün değil. Hayatınızda sorun olmaması sizi tanımıyor da olsam beni sevindirir, hastalık gibi dertleri olan bir insanın başka sorunları olmamasına ancak mutlu olurum. Hep de böyle devam etmesini dilerim. Ama bence yorum yaparken bir tık sakinlikle yapın, ciddiye alırsınız almazsınız bilmem ama hem siz hem de konu sahipleri için kötü görünüyor bana göre.
Estağfurullah hayvan olduğunuzu ima etmemiştim. Ben başkaları hakkımızda ne düşünürden ziyade karşıdaki insanı düşünme taraftarıyım. Dediğiniz gibi mizaç bu, sizin yaklaşımınız da böyle demek ki. Duanız için ben de teşekkür ederim, böyle bir vesileyle zor günlerinizi hatırlatmak istemezdim.. kusura bakmayın. SelamlarHaklısınız size göre…..malesef ben ay şimdi birşey diyecem ama insanlar hakkımda ne düşünür diye kafa yoran biri değilim, bazı kafa yapılarından nefret ediyorum ve bundan da gayet memnunum, benim onların düşünce tarzından nefret etmem onlara birşey katmıyor yada eksiltmiyor bu kadar büyütülecek birşey değil. Benim hakkımda düşünülenler hiç umrumda değil, benim haklarında düşündüklerim de böyle bir ortamda kimsenin umrunda değil
Saldırmak hayvanlara mahsus ben hayvan olmadığım için saldırma huyum yok
Sert olmamsa mizacım, bana göre sert değil netim eğip bükmekten lafı dolandırmaktan hoşlanmam “ayyyyy canııııım” ise hiç tarzım değildir, hoşlanmıyorsanız ki bu çok normal görmezden gelin beni olsun bitsin
Ayrıca hayır dualarınız dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ederim, Allah razı olsun, Rabbim sizi hastalıkla imtihan etmesin
Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin, bazı insanlar için ağrılar acılar engeller hastalıklar ölümler hayatlarının rutini oluyorEstağfurullah hayvan olduğunuzu ima etmemiştim. Ben başkaları hakkımızda ne düşünürden ziyade karşıdaki insanı düşünme taraftarıyım. Dediğiniz gibi mizaç bu, sizin yaklaşımınız da böyle demek ki. Duanız için ben de teşekkür ederim, böyle bir vesileyle zor günlerinizi hatırlatmak istemezdim.. kusura bakmayın. Selamlar
Tamam, yemek yemiyor diye hemen abur cubur versin annesiyahu size ne annesi ne yapıyorsa yapsın. Çok düşünüyorsanız dondurmayı çocuğun yanında yemeseydiniz.
Baharatsız yemek yapmayı akıl etmek çok mu zor sizin için?
Ya nolur etmeyin eylemeyin kendinizi bu kadar komik duruma düşürüp rezil etmeyin
Derdiniz kabak gibi ortada bizler de aptal değiliz, yeğeninizi bahane edip yengenize çamur atmaya çalışıyorsunuz, niye bu kadar kıskandınız kadını bilemiyorum ama buradan çok çirkin duruyorsunuz
Evde yemekleri yapan ama beğenilmeyip dışarıdan yemek söylenen çocuğunun yemeklerini de kendi yapan abiniz annesi çocuğa ekmek verirken nerdeydi? Yüklemeye çalıştığınız gibi bir durum olsaydı bu mükemmel erkek tembel evde yemek bile yapmayan çocuğunu açbilaç bırakıp kuru ekmeğe muhtaç eden kadına müdahale ederdi herhalde değil mi?
Bekarsanız size de evde yemekleri yapan çocuğun yemeğinide yapacak bir koca diliyorum, anca sakinleşirsiniz
Açıkçası 10dan sonra bende birşey vermiyorum çocuğuma genelde uykuda oluyor amaolurda uyumamış olursa bir önceki öğününu yemeliydin diyorum meyve veya salatalık veriyorum düzeni bilsin yemek zamanı yemek yenmesi gerektiğini anlaşın o zaman yemedim istediğim zaman yerim diye öğrenmesin peşinden yemek yemeğe asla dolaşmam sofrada biter kalkarız belki çocukta yemekle ilgili sofra kültürü ile alakalı öğretmek istediği birşey vardır bilemeyiz keşke annesine sorsaydınız nedeniniGelinşe ilgili bir şey dedim mi? Başka çocukları olan anneler vardır. Onlar da böyle mi merak ettim. Yani, çocuk acıktımqqwwww dese de akşam 10'da bir şeyler veremez mi? Kebap yapsın, tavuk yedirsin demiyorum ama ne bileyim, açlığını giderici bir şey. Karnım gurulduyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?