Hey Allah ım sen sabır ver
Nerenizden uydurdunuz hayatımda bir sorun olduğunu? Neye dayanarak kendinizi küçük düşürme pahasına hiç tanımadığınız birinin hiç bilmediğiniz hayatı hakkında hem de size fikriniz sorulmamışken atıp tutuyorsunuz? Uzun zamandır gelip giderim bu siteye yazarım kime hayatım hakkında şöyle sorunlarım var ve toparlayamıyorum demişim? Açtığım iki konu var ikisi de hastalık sebebiyle yakınlarıma dua rica ettim
Neden fikrini net söyleyen pışpışlamayan bir insan gördüğünüzde hayatında sorun olduğunu düşünüyorsunuz? Sorun varsa çözüm de vardır, ölümden başka birşeyi çok takan yada herhangi bir sorunu çözemeyen bir insan hiç olmadım. Size hayal gibi geliyor olabilir ama hayatı tıkır tıkır huzurla mutlulukla yaşayan insanlar var
Ki sorunlarım da olabilirdi, bunun bir başkasına yaptığım yorumla hayata olaylara bakışımla hiç ilgisi yok
Ve evet malesef size fikrinizi sormadığım halde hiç üstünüze vazife olmadığı halde arsızca atladınız, olsun kusursuz insan yok bu da sizin kusurlarınızdan biri herhalde
Korkunç bir cadı olan çoooook insan var, dobra çok insan var, kendini duracağı yeri bilen insanlar da var
Ben insanları ezmem ezeni de sevmem de sizi nerede ezdiğimi düşünüp kompleks yapıp beni mercek altına aldınız çok merak ettim. Yani ne oldu size ne dedim de zorunuza gidip kime ne yazmışım diye takip etmeye başladınız? Bu pek sağlıklı değil farkında mısınız, çakma magazinciler gibi canlandınız gözümde….daha faydalı birşeye odaklanmanızı tavsiye ederim bana sataşarak herhangi birşey elde edemezsiniz, hadi iyi eğlenceler