- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 41
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Bir aylık.kendisine de soyledik.benim evde mi baksa acaba.oglum anne senden ayrılmam.o eve gitmem.kresten sonra şimdi bir de beni bu kadına mi bırakacaksın diyor.ogeetmeni yeniden krese vermebir ay için.kres fobisi artar dedibir aylık mi yoksa sürekli mi?
Bu çocuk çocuk.ilk defa hiç tanımadığım birine canımı teslim.edecegim.su ekmek meselesi değil buay resmen sizin hayata dair hiçbir bilginiz ve öngörünüz yok.
suyu bakkaldan mı alayım marketten mi diye bile soran başlık açacaksınız neredeyse...
Kreş daha mı.mantiklibence 1 ay bıle olsa çok guvenmedıgınız bırıne çocuğunuzu emanet etmeyın..
Kreş sevmiyo...Kadına alısacakmı diye düşünmüyorsunuz ama kreşe alısacakmı diye korkuyorsunuz
Tuhaf
Tanımadıgınız kadına bırakana kadar bi yaz okuluna gönderin
20 gün yani üç hafta var ama daha yıl sonuna beş ay var.hastalik vs zamanlarında yıllık izin kullaniyorumB Beyazlale144 genelde insanlar yıllık izinlerini kreşin tatil olduğu döneme getiriyor. Bu tür bir iznin var mı?
kreş mantıklı dıyemıyorum sanırım aılenden çevrenden bır destek alamadın yoksa ıkı seçenegın olmazdı ne bıleyım bır kuzenın ya da eşinin tanıdığı 1 ay sızde kalsın ... en kötü rapor alabılırsen ısın musaıtse onu dene ...Kreş daha mı.mantikli
Ben kreşe vermeden önce yaz tatilinde başka bir kreşin yaz okuluna gönderdim. Çocuğuma “burası senin kreşin değil çocuk kulübü. Burada oynayıp eğleneceksin. Zaten okullar kapalı şimdi, okullar açılınca ben seni kendi okuluna göndereceğim “ demiştim. 3.5 yaşındaydı. Hala önünden geçerken “çocuk kulübüne gitmek istiyırum” der ben de he he deyip oyalarımKreş sevmiyo...
Kreş sevmiyor derken kac tane denedi ki ?Kreş sevmiyo...
Ay bu o mu??ya geçen gün ev sahibinin oğlu sizin evde çamaşır yıkadı diye taşınacaktınız
taşındınız mı