ben kartal da oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenliginden sonra 5 yıl evimde çocuk baktım.referans verebilirim.evimde çocuk bakmak öncelikli tercihim.bakıcı arayan annelerle görüşmek isterim.
ben kartal da oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenliginden sonra 5 yıl evimde çocuk baktım.referans verebilirim.evimde çocuk bakmak öncelikli tercihim.bakıcı arayan annelerle görüşmek isterim.
elbette ilgilenirim yalnız ben yeni bir üyeyim tam nasıl görüşecegimizi bilmiyorum.hala görüşmek isterseniz mail adresimden ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler ****************
***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***
***lütfen forum kurallarına uyalım!***
merhaba ben kocaeli çayırovada oturuyorum.0-6 yaş çocuk bakımı sertifikası sahibiyim.evimde bebeklerinize sevgiyle bakabilirim.referans verebilirim.evimiz kendimize ait ve doğalgazlıdır.40 yaşımdayım, 16-12 yaşlarında iki çocuk annesiyim.K.M.Lisesi mezunuyum.en son baktığımız bebeğin ailesinin tayini çıktığı için gittiler.şimdi evimizde tekrar bebek sesi istiyoruz:)))ilgilenenleri bekliyorum,sevgiler...