Anket Çocuğunuz olsa kimin adını koyardınız veya varsa kimin adını verdiniz?

Çocuğunuz olsa kimin adını koyardınız veya varsa kimin adını verdiniz?

• kafama göre bi isim

OY: 74 60,2%
  • akrabamın-tanıdığımın ismini

OY: 4 3,3%
  • tarihi bir kişilik

OY: 9 7,3%
  • yolda karşılaştığım ilk kişinin ismini

OY: 1 0,8%
  • ünlü birisinin

OY: 1 0,8%
  • sanatçı-futbolcu yetenekleri olan birisinin

OY: 3 2,4%
  • popüler bir isim

OY: 5 4,1%
  • diğer???

OY: 26 21,1%

• Ankete Katılan
    123
oğlum olursa eşimin adını koyacağım...EMRE
kız olursa da ona uygun olan.....CEMRE....

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

İlk çocuğuma istediğim ismi vermiştim ama iki gün sonra kayınpeder ölünce onun adını verdiler .Tam onaltı sene oldu.

esımle ıkımızın ortak verecegı bı karar olurdu bu kesınlıkle

bır oglum var ve kımsenın ısmını vermedım.sevdıgım begendıgım ıkı ısmı verdım oglusuma.adı deniz derin

kafama göre bi isim koyarım cocuguma kımseyı de karıstırtmam valla esım ve ben baskasının mudahalesıne asla ızın vermemm

ben klasık ısım severım........o yuzden kızımın adını elıf duru koyacagım nasıpse..:ecrin_bebek:..ogluma da ilyas eren dusunuyorum....:emir_bebek:..ılyas rahmetlı kayınpederımın adıydı........hayırla ve saglıkla bır dogsunlar da ınsallah......:Saruboceq:

Ben karar verdim bile daha eş adayı bile yok ama kız olursa ELıZYA yada ADASU erkek olursada DERıN DENıZ (elizya deniz kızı)

Kafama göre koyarım, risksiz bir isim seçmeye çalışırım.Çok haşmetli olmayan, özellikle tarihi kişilerin isimlerinden uzak, son 10 yılın moda sakız kağıdından bile çıkan isimlerinden ziyade daha özgün belki biraz klasik ama masum isimlerinden seçerdim.

esimle birlikte kafamiza göre koyardik....kesinlikle etrafimda kimsede olmayan, tanidigim olmayan olacak..etrafimdaki insanlarda o isim olmayacak...

eşim babasının adını verdi
oğlumu k.babmın önünde azarladığımda kendi üstüne alınıyor bilmiyorumkismile

Duyulmamış ,aşina olunmayan bir isim koyardım.olumunekankayizsmile

Kafama göre hoşuma giden bi isim koyardım...

Son düzenleme:
Bir kere anne baba adı kesinlikle olmaz.
Kendim belirler koyarım.
ama illa birisiyse oda başarısıyla ün yapmış biri olabilir.
Mustafa Kemal'in 2. olmayacağından onuda koymak istemem.
Çocuk saf bişey olursa o adla anılmasın yani..

Kafama Göre Koyardım İsmini Ama Oğlum Olursa Adının Ediz Olmasını İstiyorum :asigim:

Kızım olursa annemin ismini vermek istiyorum.Annemede söz verdim gerçi.Yanına da Su eklemeyi düşünüyorum.
Oğlum olursada babası koysunnmirmirmirmir

Yurt disinda yasadigim icin yabancilarin da kolayca telaffuz edebilecegi fakat pek duyulmamis degisik ve güzel bir isim koyardim.

Back