Anket çocuğunuz{çocuklarınız} kime benziyor?

çocuğunuz kime benziyor?

• anneanne

OY: 0 0,0%
  • babanne

• teyze

• dayı-amca

• hala

• Ankete Katılan
    25

gxuxlçin06

YERİNE SEVEMEM
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.269
0
316
Ankara
böyle bir anket açılmışmıydı bilmiyorum.
çocuklarınız kime benziyor hadi bakalım kızlar..ankete oy vermeye....kaydirigubbakcemile2

Kzım küçükken tıpkı babasıydı...büyüdükce şimdilerde bana benzetio herkes nedense...yerimsenibenama ben hala babası diorum...CADIARZU

valla biraz babası biraz da ben işte.bendeki de laf şimdi sütçüye benziycek değil ya:mymeka:

valla bebn bana benzetiyorum.ama komşular daha bugün eşimin küçüklük resmini görünce babaya benzettiler.hatta biri ileri gidip:mymeka:amcasına benzetti.lülülülülülügerçi zeka olarak benziyebilir ama kocaman kafası benzemiyo :oklava:

Büyük kizim benim kopyem gören hemen tamam bu gülsümün kizi diyor:hooray:

Kücügü babasina benziyor :kızgın: sadece dudaklari benden almis:1closedeyes:

bence cocuklar babasina benziolar ama bazilari yediremio kendilerine bilmem neden emme
bazilari bana diyor bazilari teyze dayi falan filan karisik her tarafdan bi sey
ama bence babalari

2 kızım var ikiside benim fotokopim sanki yüzleri bana benziyor amaaaaaa :teselli:
huyları aynı babası laelaelaelaelae

Minik kelebeğimi bana benzetiyolar arada bazı dengesizlerde kayınvalideme benzetiyo ne alakaysa :mymeka:

Oğlum babasına benziyor hatta çocukluk resimlerini yan yana koyuyoruz saç stilleri bile aynı...........

Minik kelebeğimi bana benzetiyolar arada bazı dengesizlerde kayınvalideme benzetiyo ne alakaysa :mymeka:

canım o kaynanaya benzetenler sırf yalakalıktan başka bişey değil.yani baksan bebege aynı sen ama ısrarla bazı kaynana yandaşlarıı yok yok aynı babanne demiyorlarmı gıcık :kızgın:oluyorum.yahu benzese neysee:mymeka::mymeka:

benim kızımda aynı benim küçüklüğüm keşke imkan olsada eklesem buraya resimlerimizi.tıpa tıp nerdeyse
sadece benim kızım gözleri masmavi benim gözlerimde yeşil-mavi karışık bi renk.sarışınlık felan hep benden almışki eşimin ailesinde ne renkli gözlü var nede sarışın.
huylarının bazıları eşim ama .....:(

benim kızım hareketleri huyları herseyi babasına benziyor banada benzeten oluyor cımcımemı

herkesin bakış açısına göre değişebiliyor:delphin:, onun ailesini kendi tarafına benim ailem de bizim tarafa benzetiyorkaydirigubbakcemile3

bence hem bana hem de babalarına benziyorlar, çünkü onlar büyük aşkımızın meyvelerii:asigim:

Back