- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
ben bu forumda 1500 küsür mesaj yazdım, ilk defa bu kadar ağır yazacağım!
beni tanıyanlar şok olacak
banlanacağımı biliyorum, umurumda değil
olivia hayatımda gördüğüm en anlayışsız, en saygısız, en terbiyesiz, en empati yoksunu ve en önemlisi en cahil insanlardan birisin
bence senin kendinle barışık olman mümkün değil
bence sen son derece kompleksleri olan, 11 yaşındaki çocukla bile aşık atmaya çalışan
son derece cahil olduğu konularda cehaletinin farkında olmayan
kendini birşeymiş gibi lanse etmeye çalışıp, aslında kimse olmayan
kesinlikle psikolojisi bozuk bir insansın
bence sen, çevrende de sevilmiyorsundur
çünkü kompleksli olduğun yazdığın 3-5 yorumda bile anlaşılıyor ki, çevrendeki insanlar sana yakın oldukları için bunu çok daha çabuk farkediyorlardır
her şeyi anlarım, velilere sataşmanı, son derece düzgün yazdığım bir yazıdan, beni de olaya katarak (ki hakkımda en ufacık bildiğin birşey yok), çocuklarımıza saygıyı vs öğretmediğimizi bilmeden, görmeden savunabilmeni de bir derece anlarım
fakat 11 yaşında bir çocukla s.......k yarıştırmaya girmeni anlayabilmem mümkün değil
çok agresifsin ama agresifliğin bence yetersizliklerinden kaynaklanıyor
son derece cahil olduğun bir konuda, atıp tutacak, insanlarla dalga geçecek kadar da ukalasın
sanki dogurduklari Leonardo Da Vinci Masallah !!!
bu ukalalığının, saldırganlığının da yine komplekslerini örtmek için olduğunu düşünüyorum
neymiş, yırtık pabuçla okula gitmişmişsin
bunun ne zekayla, ne üstün zekayla, ne saygıyla alakası yok, konu nerede sen nerede
bu kadar cehalet, sivri dil, kendini bilmezlik ve hadsizlikle sanırım bazı özlü sözleri de bilmiyorsundur, bak sana bazı alıntılar:
*** Düşüncelerinde inat ve şiddet, aptallığın en açık belirtileridir.
***Cahil öfkelenince bağırır-çağırır;akıllı yapması gerekli olan şeyleri planlar.
***İnsanın cehaleti konusunda cahil olması daha kötüdür.
Socrates
***Cahil insan kendi kendinin bile düşmanıdır; başkasına dost olması nasıl beklenir.
Saint Jerome
***Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.
Şeyh Sadi Şirazi
Haksızlık etmişsiniz. Burada söylenmek istenen bambaşka bir şeydi. Arkadaş bunları hak etmedi asla. Çok ayıp...