çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi çoğumuz erkeklerin hayvanlardan sonra geldiği ülkeyi merak ediyoruz bu kadar övmüşken neden neresi oldugunu da yazmıyorsunuz?

ve bence 20 kişilik sınıfta 3 yabancı varsa evet orası yabancıların ağırlıkta oldugu bir yerdir.

o kadar yorumdan sonra çevir kaz yanmasın olmuş bu yazıı..

Ban yemişsin belli benim çocuklarıma diyecekti bu öğretmen önce ağzını burnunu kırar sonra onu süründürürdüm tek tek yedirirdim o laflarını onaa. mal gerizekalı..şu söylediği lafları hey gidi hey..

testleri ne şartlarda nerede yaptırdığınızı bilemiyorum ama anlattığınız ve anladığım kadarıyla hiperaktivite veya dikkat eksikliği olan bir kızınız var. benim bir arkadaşımın kızı böyleydi. ve uzun bir tedavi süreci geçirdiler diye hatırlıyorum. zor allah yardımcınız olsun. o öğretmen!!!! e de diyecek bir kelime hatta harf bile bulamıyorum.

Çocuk üstün zekalı hiperaktivite ve dikkat eksikliği var ben de üniversite okudum,ama okuduğumu anlayabiliyorum mesela
bence biraz daha çalışmalısınız.idrak problemi var galiba.buradaki çoğu üye kız çocuğuna birşey demiyor ve herkes hasta ruhlu öğretmeni suçlu buluyor ben dahil.benim derdim çocuğun cevap vermesi değil annesinin altında kalmamış haddini bildirmiş benim kızım üstün zeka saygısızlık yapmaya hakkı var şeklinde yaklaşımda bulunduğu için tepki veriyorum.o öğretmenin muhatabı annesi.inşallah bunuda anlamışsınızdır yoksa yapacak birşey yok

Lise 2 kadın fizik öğretmeni özel derse bizim eve geliyordu benim kızımın piskolojisini bozdu o hesaplama yapamadığı için yüzüne kızımın bu kadar basit işlemleri dahi bilmiyorsan kendini köprüden at diye akıl vermiş akılsız ve cani hoca ,ergen kızıma , bende telefon açıp ağzıma geleni saydım kızım bu lafına haftalarca ağladı ve üzgün günler geçirdi en kötüsü kendine olan güveni gitti , ve 2 dönem o dersi veremedi tabi gittik okula müdürede şikayet ettik diğer velillerede bilgi verdik hocanın dengesiz ve empati yoksunu olduğunu önüme geleni anlattım bu da buna gücenmiş eşime telefonda beni karalamış ve anneliğim ile ilgili olmadık laf söylemiş sonra eşlmde bunu azarlamış , böyle kalitesiz öğretmenlerde var neyse ki iyi olanlarda da sonra onu o okuldan aldım başka okula yazdırdım ve notları yükseldi ve yüksek not ilse liseden mezun oldu yani bazen bütün kalitesiz ve kötüler birarada olur ve kendilerini acaip kaliteli ve iyi sanırlar ama öyle olmadığı dışardan daha iyi görünür , allah böyle acımasız ve tembel özverisiz,ergenleri sevmeyen , öğretmenlerden çocuklarımızı korusun

olivia ,
konudaki mesajların çok dikkatimi çekti.
neden bilmem daha sağduyu ile yaklaşmanı beklerdim.
azçok topiğini de genel tavrını da biliyorum.
bu konuda konu sahibinin çocuğunun durumunu tam izah edemediğini düşünüyorum.
çocukta üstün zeka dan çok üstün yetenek ve eşlik eden hiperaktivite ve bunun sonucunda uyum sorunu var.
çok daha komplike ele alınması gereken özel bir çocuk olarak algıladım ben dante nin kızını.
bence çok daha farklı desteğe ihtiyacı var bu çocuğun.
tek sorunu kafası zehir gibi çalıştığı için fırlamalık yapması değil.
bilmiyorum bir eğitimcimisin o sebeple deneyimlerinden dolayı mı konuya böyle yaklaştın anlayamadım.
konu sahibinin fevri anlatımını kızının durumundan sıyırarak düşününce o çocuk için üzüldüm ben gerçekten.
çok ağır sorunlar yaşamış,krizler geçirmiş vs. vs.
bunlar bir çocuk için çok fazla ağır yükler.
yorumumu bir dosttan kabul edeceğini umarım:))

Dante kızınız 8 yaşındayken de sıkıntılar yaşamış sanırım,
konunuz ilgimi çekince diğer konularınıza da göz gezdirdim.
uzun zamandır öğretmenleri ve arkadaşları tarafından psikolojik
baskı uygulanmış.Artı anne baba ayrı,baba ilgisiz.
kızınız daha çok küçük ve ben kızınız ve yaşadıkları adına çok üzüldüm.
Nasıl çözümlenir bilmiyorum ama kızınızın arkasında durun, bu öğretmenlerini
şikayet edin ve psikolojik destek alın.

siz hep olması gerekenleri yapmışsınız ve sonuç almışsınız.allah kızınızı iyi insanlarla karşılaştırsın gelecekte.

Sağ ol teşekür ederin bu dileğin bütün çocuklara olan annelere gerçekleşsin çok zor dönemlerden geçtim kızım ergenken bu çok empati yoksunu öğretmenlerle karşılaştım , ergen olmak ne demek onu dahi bilmeyen vardı sadece kınıyorlardı , ama sanırım .ocukları olduğunda ancak anlaya bildi bu anlayaşsız öğretmenler , ergen ve çocuk sevmiyorsan birde sabrın yoksa öğretmen olma kardeşim onca atama bekleyen öğretmen var sırada ,yani
siz hep olması gerekenleri yapmışsınız ve sonuç almışsınız.allah kızınızı iyi insanlarla karşılaştırsın gelecekte.

Sağ ol teşekür ederin bu dileğin bütün çocuklara olan annelere gerçekleşsin çok zor dönemlerden geçtim kızım ergenken bu çok empati yoksunu öğretmenlerle karşılaştım , ergen olmak ne demek onu dahi bilmeyen vardı sadece kınıyorlardı , ama sanırım .ocukları olduğunda ancak anlaya bildi bu anlayaşsız öğretmenler , ergen ve çocuk sevmiyorsan birde sabrın yoksa öğretmen olma kardeşim onca atama bekleyen öğretmen var sırada ,yani

Bu konunun tartışmaya dönmesi o kadar saçma ki
eğer benim sınıfımda sebebi her ne olursa olsun onleyemedigim şekilde başka bir şeyle ugrasan bir çocuk olsaydi özel olarak uyarirdim

Burada çocuğa hakaret edilmiş
kadın elbette sinirlenecek
beddua kısmına takilanlar olmuş
hepimiz büyük öfkeler sonucu burada konu açıyoruz
o buhran halinde elbette çok sakin olunamaz insan ağzına geleni söyler Forumda bu var
konu sahibini deliRtme
biraz önce bi kadın konu açmış
2. Hafta cinsellik yasamislar instagramdan birini takip ediyormuş adam kız da haliyle rahatsız olmuş
Yazık ya kadın o kadar ağır başlı cevap veriyor
Yorum yapanlar yok o kadar rahatsan neden instagrami takiyosun
yok sen aslında bu kadar cool değilsin

Arkadaşım herkesin ilişki dinamigi ,hayat anlayisi farklı
onu takar bunu takmaz
ona beddua eder buna etmez

Su konuda beddua mi dert oldu

Çocuk ogretmenine cevap vermiş haddini bildirmiş sanırım

Çok iyi yapmış

Yıllar önce arkadasimin kalemtrasi kaybolunca sen mi aldın acaba diyen kadına haddini bildirmemis olmak hala içimde yaradir

Ben çok güzel bir insanın yetistigini düşünüyorum konu sahibi eminim okuyorsundur
Çok şanslı bir anneSin
kızını yerime kocaman öpp

benim birlesik krallik tahminimle dalga gecmis sanki hanimefendi, o halde united kingdom diyelim de kendiside o süper egitimiyle daha kolay anlasin... hayir genel anlamda ingiltere denir ama kendisi sadece ada dedigi icin wales yada scottland da yasiyorsa belki diye birlesik krallik dedim... neyse ya banane...

bu hanimefendinin yaasadigi ülkede bir binada yangin ciksa eminim önce kedi köpekleri sonra erkekleri tahliye ederler hani kanunlar önundede öyleymis ya :)) kargalar bile güler buna yaaaaaaa..

nerde yasadiginiz nasil bir egitim aldiginiz cocuklarinizin nasil egitim gördügü beni zerre ilgilendirmez, ben sizin genelleme yapmaniza kizdim! evet yurtdisinda böyle birsey olamaz cünkü ........................ diye yazdiniz.
........ diye yazdiginiz yerlerede ben karsi ciktim! cünkü dogru degil! kimse beni buna inandiramaz.
yabanci dahi olmasaniz hicbir okulda ögretmenler bahsettiginiz gibi davranmaz cocuklara!! özel okullar haric!

kaldirip camdan atmazlar ama pamuklarada sarmazlar...
daha gecen ingiliz bir ögretmen 14 yasindaki ögrencisiyle kacmis fransada yakalanmis ve iade edilmis!!!
en yakin örnek!! buna ne diyeceksiniz?? böyle birininde birgun sizin cocuklarinizin ögretmeni olmayacagi ne malum???

ilkokullarda sefkatli davraniliyor dogru ama asiriya kacmadan! altina iseme örnegindeki gibi. gel üstünü degistirelim denmez! gir dusa yikan sonrada yedek kiyafetini giy gel denir!
yoksa 6 yasindaki cocugu ögretmenin banyo yaptirmasi ne kadar dogru olur???? tek tarafli yaklasmayin olaylara. cocugun üzerine kendi basina degistirmesi hem onu sorumluluk sahibi yapar hemde ögretmeni karsisinda utanmaz! ayrica 6 yasindaki hangi cocuk ögretmeni karsisinda cirilciplak olmak ister?? bunu bana bir anlatin...

aslinda avusturyada kötü bir ülke degil demis... güleyim bari ya..
kendinizi ne kadar tepede görüyorsunuz???
evet kötü bir ülke degil! her konuda! sagliktan tut egitime hukuktan tut sosyal hayata kadar!
o yüzden mozart ve hitler örnegini verdim!!
isteyen her sartta okur adam olur!!
sizin yasadiginiz muhteseeeeeeem, erkeklerin bir pislikten farki olmadigi bir ülkede yasamasalar bile!!

hem merak ettim madem cocuklar böyle pispislaniyor höt bile denmiyor ve bu egitim sistemi yeni bir egitim sistemi degil neticede o halde bu kadar pohpohlanmis hic üzülmemis hayal kirikligi yasamamis bir dedigi iki edilmemis cocuklar bu sistemden cikip nasil sizin tabirinizle "sinirleri aldirilmis, psikolojileri süpppppper" ögretmenler olabiliyorlar???
bunda bir celiski yokmu???

konu her zaman ki gibi dağılmış.
bir türlü sorunlara eğilemiyoruz.
kim ne demiş,kim haklıymış derdindeyiz sürekli.

öğretmen ya da veli haklı olsa ne değişecek?
burda yıllardır psikolojik sıkıntı yaşayan bir çocuk var.
akılcı,yapıcı ve çözüme katkılı yorumlar beklemek pek mümkün olamıyor nedense.

türkiyede dikkat eksikliği ve hiperaktivite hızla çoğalıyor.
ve başlı başına büyük bir sorun.

bu soruna farklı yaklaşan bir çocuk psikoloğu prof.un programlarını izlemiştim.
Yankı Yazgan'ı duymuşsunuzdur.
dikkat eksikliğindeki fikirleri ve tanısı çok aydınlatıcı gelmişti bana.
çözümü de aynı zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…