- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ben buna katılmıyorum. Bütün gün işte kafa patlatıp otobüse binince bağırarak konuşan anne/çocuk sesine aa ne kaadar tatlı gözüyle bakamıyorum. Bence çocuğa susmasını öğretmek yerine sesini kontrol etmesini, normal konuşma sesiyle konuşmasını öğretmek çok daha önemli.şarkı soylese ne olacak mutlu olurum ben bir çocuk mutlu mutlu şarkı söyluyorsa
Herkesin de bi halleri gelmiş
Bir kere şunu kabul edelim herkese kendi çocuğu sevimli ve mucize.
Bebeklerin ağlaması, sızlanması zaten normal ancak bi 3 yaştan sonra kuralları yavaştan öğrenmesi gerekiyor. Evinde azman olabilir ancak sessiz olunması, yaygara koparılmaması gereken yerleri bilebilir. Hoş bunu daha kendi insanımız bilmiyor ki çocuğuna öğretsin.
Artık müthiş bir çocuk egemen toplum olduk , çocuk ailenin,hayatına uymuyor aile çocuğa uyuyor. Sonra da susmuyor bu çocuk, ödev yapmıyor çocuk, anlamıyor çocuk. Anlamaz tabii ki.
Bir de çocuklara mucize, annelere kutsal olarak bakmak da.bir bizde var. İnanın her canlı çoğalıyor ve sizin kadar yavrusu için canını ortaya koyuyor. Her canlının içgüdüsünü (ki bende yok) bu kadar abartmaya gerek yok bence.
Kim okuyacak o kitapları Allah aşkına? Başka bir mesajında yazmış arkadaş onlarda kuralmış böyle öğretilirmiş1,5 yaşındaki çocuğun ellerine vurmadan eğitim veremiyorsanız o sizin yetersizliğiniz
rica ederim savunmayın daha fazla
her çocuk bir dönem vurmayı, ısırmayı dener
açıp iki kitap okuyup öğrenseydiniz keşke vurmak yerine
çocuk 8-9 aydan itibaren laftan anlamaya başlar
Yok olmuyor belki de hic olmayacak.Cocugun var miSeviyomHee
Yoo hiç denmedi, hiç dayak yemedim hiç kötü söz duymadım. Ama patlatcam bak yeter artık diyipte patlatan annede görmedim, anlatabiliyo muyum ?Size cok denmis galiba.
Benim ailemden kimse demedi. Garip mi geldi size ? Evet oyle demeyen aileler de var. Topluma saglikli birey yetistirmek icin biraz ozveri,biraz sagduyu gerek.
Cocugu korkutmak cozum yolu degil, cocuga iyiyi ogretmek cozum.
tıp okuyorsanız eğer profosor nedir açıklarmısınızBu kadar abartacaklarini ben de bilmiyordum. Hepsi zaten uzman profosor. Doktorluk okuyan benim uzman olan bunlar bilim milim hikaye annemiz ne yapmışsa gerektiğinden yapmış.
Ben buna katılmıyorum. Bütün gün işte kafa patlatıp otobüse binince bağırarak konuşan anne/çocuk sesine aa ne kaadar tatlı gözüyle bakamıyorum. Bence çocuğa susmasını öğretmek yerine sesini kontrol etmesini, normal konuşma sesiyle konuşmasını öğretmek çok daha önemli.
benim çocuklara davranışımda hiç bir problem yok, sesleri, gürültüleri hoşuma gitmiyor. Ben zaten çağıemıyorum ki evime gelinsin. Dışarıda da çocuklu buluşmalara gitmiyorum, herkes memnun o yüzden. Çocuk da düşünmüyorum.Bende sizin gibilerin evlerine gitmiyorum. Çok merak ediyorum sizlerin çocuğu olunca ne yapacaksınız. Allaha şükür ben çocuğuma gayet güzel davranıyorum..
ben yazımda patlatmakla ilgili hiç bir şey kullanmadım. Zira 8 yıldır yüzlerce çocuk eğittim sadece bir tek patlatma olayım oldu o da yine olsa yine yaparım.Bi tane patlatmayi mi savundunuz ?
Neyi abarttilar sizce tam olarak ?
Cocuklar da o kadar kutsal degil, ne olacak bir taneden mi diyorsunuz ?
Cocuklara mucize annelere kutsal bakmanin neresi yanlis?
Boyle bakilmadigi zamanlarda yanlis yetisen, toplumu curuten karakterde bireyler yetismiyor mu?
Annelik kutsaldir, cocuklar da mucize.
Bi tane patlatmak da cozum degil aksine toplumsal sorunlarin baslangicidir.
Keske herkes anne cocuk kavramlarina gereken degeri verse de toplumda kendini ifade edebilen, sorunlara cozum getirebilen, vicdanli bireyler yetisebilse.
Evet evet o. Hani şu hakaretlerin havada uçuştuğu.koskoca kadınların eli belinde işaret parmağını karşısındakinin yüzüne yüzüne sallayarak mahalle hanımı edasında ki kavgasından mı bahsediyorsun?
Doktor olunca ruh hastası titrinden feragat etmiş olmuyorsunBu kadar abartacaklarini ben de bilmiyordum. Hepsi zaten uzman profosor. Doktorluk okuyan benim uzman olan bunlar bilim milim hikaye annemiz ne yapmışsa gerektiğinden yapmış.
Siz bilmezsiniz. Tabi tıp okumuyorsanız:))))tıp okuyorsanız eğer profosor nedir açıklarmısınız
Ee Allah sabrini versin o zaman.Yok olmuyor belki de hic olmayacak.
Tip okuyorum edebiyat degil ayrica klavyem turkce karakter icermiyor. Bu da sizi hic mi hic ilgilendirmeztıp okuyorsanız eğer profosor nedir açıklarmısınız
ySiz bilmezsiniz. Tabi tıp okumuyorsanız:))))
yok matematığım fiziğim kötüydü kazanamazdım zaten ha ha.Siz bilmezsiniz. Tabi tıp okumuyorsanız:))))
benim çocuklara davranışımda hiç bir problem yok, sesleri, gürültüleri hoşuma gitmiyor. Ben zaten çağıemıyorum ki evime gelinsin. Dışarıda da çocuklu buluşmalara gitmiyorum, herkes memnun o yüzden. Çocuk da düşünmüyorum.
ben yazımda patlatmakla ilgili hiç bir şey kullanmadım. Zira 8 yıldır yüzlerce çocuk eğittim sadece bir tek patlatma olayım oldu o da yine olsa yine yaparım.
Her neyse, mucize olarak görmek, aşırı hassas davranmak yanlış. Diyoeum ya bir tek sizlere mucize. Sınıfta biri kendi çocuğunu mucize olarak görürken falanca anne o çocuktan nefret edebiliyor. Ve toplu halde bakıldığında sıradan bireyler. Normaller yani. Çok büyütüldüğü, çok fazla anlam yüklendiği için şımartılıyorlar çok fazla. Her şeye hakları yok çocukların da, dünya da onların etraflarında dönmüyor. İşte bunu annelere söyleyince de halleri geliyor işte. Şu forumda 3-5 anne biliyorum doğruya doğru eğriye eğri diyen. Kalanı komple aşırı duyar kasan, prens ve ptenses yetiştiren tipler.
Siz biliyorsanız MI endikasyonlarını ve ilk 2 saat içerisinde gelişen EKG bulgularını söylerseniz odevime de yardimci olur. Hey Allah'im ya. Beni vuracak hic birseyiniz yok yazim yanlislarina takiliyor meslegimle vurmaya calisiyorsunuz.Siz bilmezsiniz. Tabi tıp okumuyorsanız:))))
Kim okuyacak o kitapları Allah aşkına? Başka bir mesajında yazmış arkadaş onlarda kuralmış böyle öğretilirmiş
Yoo hiç denmedi, hiç dayak yemedim hiç kötü söz duymadım. Ama patlatcam bak yeter artık diyipte patlatan annede görmedim, anlatabiliyo muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?