- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Siz biliyorsanız MI endikasyonlarını ve ilk 2 saat içerisinde gelişen EKG bulgularını söylerseniz odevime de yardimci olur. Hey Allah'im ya. Beni vuracak hic birseyiniz yok yazim yanlislarina takiliyor meslegimle vurmaya calisiyorsunuz.
İşte o rahatsız olduğumuz çocuklar bu hanımların çocukları..Siz biliyorsanız MI endikasyonlarını ve ilk 2 saat içerisinde gelişen EKG bulgularını söylerseniz odevime de yardimci olur. Hey Allah'im ya. Beni vuracak hic birseyiniz yok yazim yanlislarina takiliyor meslegimle vurmaya calisiyorsunuz.
iyi ki kızımın öğretmeni değilsiniz iyi kiiiiiİşte o rahatsız olduğumuz çocuklar bu hanımların çocukları..
Profesor yazmak icin Turkce klavye gerekmiyorTip okuyorum edebiyat degil ayrica klavyem turkce karakter icermiyor. Bu da sizi hic mi hic ilgilendirmez
Cok rahatsizsaniz taksi tutacaksınız toplu taşıma kullanmayacaksiniz senin için cocugum şarkı soyluo die pataklayamam kusura bakmaOtobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
Bunu demek mi cozum ?yapmamak ama demek mi?
Cocugunuzu korkutmanin sozlu sekli mi?
Sizin basiniza gelmemis, gelseydi ne kadar travmatik ve kalici oldugunu anlardiniz.
Anne baba icin basit bir korkutma sozu, cocuklarin dunyasinda o sekilde algilanmiyor maalesef.
Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
avm zaten bangır bangır müzik çalan bir yer. Çocuk bağırmasında kendim adına bir sakınca görmüyorum. İnsanların da oraya kafa dinlemeye geldiğini düşünmüyorum. Bundan rahatsız olan hasta ruhludur bence.Koalina yapma
ben elimden gelen her şeyi yaptım, yapıyorum
bu konuda çok da okudum, araştırdım
yine de çocuğum AVM'de ağlardı bana şunu aalllll diye
iki-üç kere kendini yere atmışlığı da vardır, yerlerde sürüm sürüm sürünmüşlüğü de
ben o zaman patlatsa mıydım bir tane?
sadece çocuk değil, üreme mucizedir zaten, bunu anneler değil bilim söyler
bak kaç satır yazmışsın, keşke "patlat" , "ellerine vur" diyenlere de bir cümle yazsaydın
Ben doktorum da demedim tıp okuyorum da demedim. Okumak kalbi temizlemiyor işte, tıp da okunsa.Siz biliyorsanız MI endikasyonlarını ve ilk 2 saat içerisinde gelişen EKG bulgularını söylerseniz odevime de yardimci olur. Hey Allah'im ya. Beni vuracak hic birseyiniz yok yazim yanlislarina takiliyor meslegimle vurmaya calisiyorsunuz.
Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
Geçenlerde bir avmde ben ve arkadaşım asansördeydik. Bir anne ve çocuğu bindi. Neredeyse tamamen sessiz olan asansörde bağırarak konuştular. Biz sohbet ediyorduk ben sesten rahatsız olduğum için sustum. Onlar yüksek sesle konuşmaya devam ettiler. Herkes sussun, çocuklar ölsün demiyorum. Sadece normal veya kısık sesle konuşmanın gördüğüm kadarıyla çocuklara öğretilmesinin gerekli olduğunun genelde düşünülmediğinden ve bence önemli olduğundan bahsettim. Genel görgü kuralları açısından.Ya da sizin daha sessiz bir yolculuk icin taksiye binmeniz gerekir. Bu da bir cozumdur.
Zaten toplu tasima araclarina binerken kokuyu, sesi, havasizligi, skisikligi,para uzatmayi kabul ediyor ve tahammul ediyoruz. Tahammul edemeyenler icin diger alternatifler var.
Nereden biliyorsunuz?İşte o rahatsız olduğumuz çocuklar bu hanımların çocukları..
İşte o rahatsız olduğumuz çocuklar bu hanımların çocukları..
Çocuğu olan biri olarak söylediklerinize katılıyorum, patlatma kısmı hariç.
Geçen bi arkadaş bebeğimi görmeye geldi.2-3 yaşında çocuğu var çıktı lake sehpama elinde arabasıyla tüm sehpayı çizmiş.Bu bi de engel olmaya çalışan hali tabi yarım yamalak.
Görümcem çocuğyla bize geliyor o geldi diye 10 kişi oturup çizgi film izliyoruz.Devamlı bağırarak lafımızı bölüyor kimse dinlemeyince yumruğunu vuruyor.
Her taraf büyümüş de küçülmüş bebelerle dolu ve bu tür rahatsız edici hareketler yapan canlılara çocuk da olsa sempatiyle bakamıyorum.Onlar bana çocuktan çok ailelerini ele geçirip parmağında oynatan tuhaf canlılar gibi geliyolar sadece ve üzgünüm ama tek hissettiğim duygu rahatsızlık.
Bizim milletimizde maalesef ben iyi oluyum çoluğum çocuğumun keyfi yerinde olsun da nolursa olsun düşüncesi var yani kimsenin kimseye saygısı yok.
Geçenlerde bi konuda kadının birinin koca otobüste bebeğinin altını açtığını ve tüm otobüsü afedersiniz b*k kokusu bastığını ve 1 saat öyle yolculuk etmek zorunda kaldıklarını anlatan birinin konusu vardı ve bir sürü insan o otobüste hamile mi var hasta mı var düşünmeden çocuğunun altını açan kadına hak vermiş ve aynısı olsa kendilerinin de yapacağını söylemişti.
Saygı göstermeden saygı göremeyiz.Çocuk da olsa kimse kimseye katlanmak zorunda değil.Çocuk sizin çocuğunuz ve onlarca insanı rahatsız etmek gibi bi hakkınız yok.Kim neden sizin çocuğunuza katlanmak zorunda olsun, ben bu düşünceyi çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?