- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bende sizin gibilerin evlerine gitmiyorum. Çok merak ediyorum sizlerin çocuğu olunca ne yapacaksınız. Allaha şükür ben çocuğuma gayet güzel davranıyorum..Ben de çocuk sevemem, çocuklu misafir kabul etmiyorum. Herkes çocuğunu bırakıp geliyor, pek çekmiyorum o yüzden
Herkesin de bi halleri gelmiş
Bir kere şunu kabul edelim herkese kendi çocuğu sevimli ve mucize.
Bebeklerin ağlaması, sızlanması zaten normal ancak bi 3 yaştan sonra kuralları yavaştan öğrenmesi gerekiyor. Evinde azman olabilir ancak sessiz olunması, yaygara koparılmaması gereken yerleri bilebilir. Hoş bunu daha kendi insanımız bilmiyor ki çocuğuna öğretsin.
Artık müthiş bir çocuk egemen toplum olduk , çocuk ailenin,hayatına uymuyor aile çocuğa uyuyor. Sonra da susmuyor bu çocuk, ödev yapmıyor çocuk, anlamıyor çocuk. Anlamaz tabii ki.
Bir de çocuklara mucize, annelere kutsal olarak bakmak da.bir bizde var. İnanın her canlı çoğalıyor ve sizin kadar yavrusu için canını ortaya koyuyor. Her canlının içgüdüsünü (ki bende yok) bu kadar abartmaya gerek yok bence.
Ben şiddeti savunmuyorum. Yegenimdir bana vurur ben kabul ederim ama biz bu çocuğa bunu bıraktırmazsak yarın gelir senin çocuğuna vurur. 1.5 yaşındaki çocuğu karşımıza alıp cok bi laf dinletemiyoruz. Sadece çocuk değil canlı olan herşeye şiddete karşıyım kendim de şiddet görmedim ben annemin sesini yukseltmesinden korkardım bana yeterdi.
Ha oylemi zaten 10 12 yasindaki çocuk da olgun olmasi gerekiyor dimi ya biz lisede otobüste yüksek sesle gülüyorduk konuşuyorduk herkes kiziyodu suan düşünüyorum. Evet saçma ama ozman insan onu anlamıyor olgunlasmamisiz çünkü uyarirsiniz ozman o yaştaki çocuğu vuramazsiniz vurda diyemezsiniz ailesi belki vurur ama siz diyemezsiniz bunu ha sizé vurur argo konusr o ayrı amannn gerçekten kendimi yoramicagim artık herkes kendi gibi yetistirir çocuğunu çok şükür iki tane küçük cocugum var disarda asla sesleri çıkmaz özellikle otobüste filan ama cikanada asla kızmam rahatsız olmamSiz şarki soylemek diyince boyle sevimli mi sevimli 5 yasinda bir kiz falan hayal ediyorunuz sanirim. Bildiginiz 10-12 yaşında cocuk haykiriyor otobusun icinde oy anam oy geldiiiikk yorullduuuuumm diye sarki söyleyerek
Benim oğlum 2 buçuk yaşında ve çok meraklı, koşturan sesini yükselten bir yapıya sahip. Bir anne olarak elbette onu çekip cevirmem lazım ama vurarak degil. Bunuda akliniza iyice sokun. Cocugunuz yok galiba yazma stilinizden bunu anladim. Cocugun yasina göre degisebiliyor, bazisi yere atinca acaba ne olacak diye merak editir..biz ise bak kactir vuruyor amaci ne ne aptak vs diye onu yadirgiyoruz.
Ama şu konuda hak veriyorum. Anne göz temasi kurmali elini tutmali gerekirse misafirlikten kalkmali. Ikidir bende yaptim. Ne cocuguma ne kendime ne ev sahibine o stresi yasatmak zorunda degilim. Kimsenin malina zarar veremez ve ben anne olarak tüm cabalarimla onu sakinlestirip dikkatini baska yere yöneltiyorum.
Inanin cok zor hemde cok. Bazen cok bunaliyorum ama sizin gibi cocuga patlatmasini bilmeli diyen biriylede arkadas olmazdim.
Bazı yorumları okuyunca kendime gelmem biraz zaman aliyor .çok çirkinsiniz ya
çocuklar için "30 dakikalık zevk ürünleri" diyorsunuz
hakikaten çirkinsiniz
Oo seviyesiz kavga en sevdiğim
1 saat olmadan gece vakti 13 sayfa olmuş.
Anam sen cami duvarına işemişsin sanırsam
Fatiha okuyup çıkıyorum.
7 yaşındaki çocuğuma şiddetin her türlüsünün yanlış olduğunu anlatan yanlışlarını guleryuzle ya da hafif kızarak söyleyen kendine sık sık sarılmasına izin veren çocuklar istedi diye bir öğrencının sınıfa getırdığı kediyi kendi korktuğu halde 1 ders sevmeleri için kabul eden 27 yıllık öğretmenimize teşekkür ederim
Bu kadar abartacaklarini ben de bilmiyordum. Hepsi zaten uzman profosor. Doktorluk okuyan benim uzman olan bunlar bilim milim hikaye annemiz ne yapmışsa gerektiğinden yapmış.
ayrica da senin gibi insan musveddesine aciklama yaparak yazik etmisim.. yaptigin tum hakaretler ,o pis agza sahip olan sana gelsin hakettigin gibiGerçekten hadsiz ve kendini bilmez bir insana daha fazla seviyemi düşürmeyeceğim. Çünkü sizin bu tavranızın şu haberlere çıkan şiddet uygulayıp tuvalet ağzıyla konuşan kadınlardan bir farkınız yok. Siyah poşet seni.
Ya çok merak ediyorum burdaki annelerin annesi ve kendileri çocuklarına torunlarına hiç ' patlatcam bak şimdi bi tane hee ' dememiş gibi konuşuyor.. lafın gelimi patlatcam demek, konu sahibide çocuğu dövün demiyor farkındaysanız. İnsan nereye çekmek isterse oraya gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?