- 21 Eylül 2017
- 2.421
- 6.104
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Anlatmaya calisma anlamak icin uğraşmazlar. Sadece elestirmek icin siteye kaydolmuş 30 dklıklardananlama problemi mi cekiyorsunuz?terbiyesizlik yapanlardan bahsettim,tabii ki her cocuktan degil!!!!!
Şimdi sayfalarca Türk çocuğunun ne kadar kötü olduğundan, Türk annelerinin çok rahat umursamaz olduğundan bahsedilecekbol bol kötüleyeceğiz kendimizi. Sonra banlar havada uçuşacak, Mune abla güzel bir son mesaj yazacak..
İstiklâl marşı ve kapanış
Sen yap yine gelenek bozulmasınonu genelde ben yapardım da konuyu sevmedim yapmayacağım
anlama problemi mi cekiyorsunuz?terbiyesizlik yapanlardan bahsettim,tabii ki her cocuktan degil!!!!!
kaliteli üye gereken dersi verdi gene.tebrikler ve tesekkurlerkendi çocuğum, yeğenlerim ve arkadaşlarımın çocukları harici çocuk sevmeyen biri olarak yazayım.. çocuklarım hiç öyle yerlere serilmedi, dejenerelik yapmadı.. ben zaten konuşan, her şeyi detaylıca anlatan bir anneyim hiç sıkıntı da olmadı..
gel gelelim, bir gün otobüsle tatile gidiyoruz.. babaanne ve dedesiyle tahmini 3 yaş civarı minik bir pıtırcık kendi uydurduğu şarkısını bağıra çağıra söylemeye başladı ama o kadar tatlı ki akıl dedi git ısır (ki tekrar ediyorum ben çocuk sevmem). sonra ön koltuktan sizin gibi tahammülsüz ve son derece itici bir kadın "susturun şu veledi, başım şişti" dedi.. önce gayet sabırlı davranıp cevap vermedim ama babaanne ve dede o kadar asil insanlar ki laf gelmesin diye ezilmeye başladılar, ama pıtırcık susmuyor, şarkısına devam ediyordu.. bu tahammülsüz insanımsı dönüp bebeğe bağırdı, işte sonrasını hatırlamıyorum.. aslında ne söylediğimi de hatırlamıyorum, sadece kadının sindiğini gördüm cinnet anım bitincehah ne oldu, ben tatile giderken cinnet geçirdim, bir kadını dövmekten beter ettim, yetmedi o kadın hayatının dersini aldı.. yani diyeceğim o ki, çocuk şarkısı sizin sesinizden çok daha iyi..
haydi selametle..
aynen.seni bile eski konundan vurmaya calismislar nasil bir zavalliliksaAnlatmaya calisma anlamak icin uğraşmazlar. Sadece elestirmek icin siteye kaydolmuş 30 dklıklardan
Gerçekten hadsiz ve kendini bilmez bir insana daha fazla seviyemi düşürmeyeceğim. Çünkü sizin bu tavranızın şu haberlere çıkan şiddet uygulayıp tuvalet ağzıyla konuşan kadınlardan bir farkınız yok. Siyah poşet seni.sen kimsin pardon,pis ruhlu insan musveddesi..sen mi karar vereceksin lanet kalbinle..hadi lan ordan..
Toplu taşıma araçlarında diğer insanların rahatsızlık verişini de çekersiniz maalesef. Size taksi öneriyorum.Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
Valla ust komsumun 2 tane.cocugu var bir gurultuleri var aklin.sasar. cok seviyorum o sesi mutlu cocuklar.cunku. gerci bu aralar.birisi flut calmayi ogrenmeye calisiyor ogrenene kadar isimiz zor ama napalim ogrenecek illaki. Neticede bir tane patlatmak hic aklima gelmedi ustelik rahatsiz edildigim yer.bizzat evim...Kimsenin keyfi icin çocuğunuza bir dur diyemiyorsaniz siz de başkalarından aynı rahatlığı görün rahatsız olun ne diyeyim
yazik anlama yetenegi yok...biraz kitap oku yetenegin gelissin...ben siddetten hoslanmadigimi mesajimda belirttim ama kime diyoruz ..Gerçekten hadsiz ve kendini bilmez bir insana daha fazla seviyemi düşürmeyeceğim. Çünkü sizin bu tavranızın şu haberlere çıkan şiddet uygulayıp tuvalet ağzıyla konuşan kadınlardan bir farkınız yok. Siyah poşet seni.
Seni bile derken? “Şiddet yanlısı, tahammülsüz” seni bile mi demek istediniz?:)aynen.seni bile eski konundan vurmaya calismislar nasil bir zavalliliksa
Bosver uzayalim artik. Anlamak isteyen anladi. Anlamak istemeyen istedigini anladi. Herkes kendi kalitesini belli etti. Ben de siddet konusunda sinirle belki haksız konuştum. Ama herkes cocuguna sahip olmak zorundadir. Ne derlerse desinler. Herkesin karşısına Insallah kendi gibi insanlar cikar herkes durumdan memnun kalir ne diyeyim. Cocuktur yapar diyenlerin de eminim esi dostu yok ki bu durumlari yasamiyor. Umrumda degilleraynen.seni bile eski konundan vurmaya calismislar nasil bir zavalliliksa
Anlaşılan çocuğun yok senin. Önce çocuğun olsun sonra konuş. Bi çocuğun şarkı söylemesine bile tahammül edememek ne demek ya. Yahu çocuk bu çocuk başkasının evinde birşeye zarar vermeye çalıştığında müdahale konusunda haklısınız ama diğer söylediklerinizin kabul edilir bi yanı yok.Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?