- 21 Eylül 2017
- 2.420
- 6.104
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bana eski konulardan vuramazsın bebeğim boşuna yoruyorsun kendini. Ben beni incitebilecek hic bir açığımı elinize vermem. Bunlar benim umraumdan çıkan şeyler. Neyse sen devam et ben de biraz daha eğleneyim halinleha eskı konuna gene baktım da eşin demiş ki:eski nişanlın seni boşa bırakmadı eleştırıye bile tahammülün yok kesin döversin sen çocuğunu
geçmiş olsun dilerim çabuk iyileşirsiniz... eşinizin çocuğun olsa döversin sözüne karşı ben asla çocuğuma vurmam diyip ağladığınız zamanlarıda unutmamanız dileği ile...
Hayır bir Allah'ın kulu bile hak vermemiş hala direniyor . Bize aciyormus çocuklara vurmadigimiz içinkonu açıp haksız bulununca hep öyle derler.
gerçek kimliğimi bulmak istiyorum noption yardım edermisin bana çok uzuluyorum hala bulamadım diye ha ha.konu sahibi için bulacağım kararlıyımhımm evet hepimiz aslında çocuklara patlatmak isteyen/patlatan psikopatlarız bakma çaktırmıyoruz..
Bana eski konulardan vuramazsın bebeğim boşuna yoruyorsun kendini. Ben beni incitebilecek hic bir açığımı elinize vermem. Bunlar benim umraumdan çıkan şeyler. Neyse sen devam et ben de biraz daha eğleneyim halinle
Bence bu kk de ki bayanlar bi kendine gelmeli neyin ne amaçla yazıldığını anlamaktan çok konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Çocuk benim çocuğum beni rahatsız edebilir o an ben annesi olduğum için bunu kabullenebilirim ama çocuk durmasını bilecek. Ne yani kimse anne babasından yaramazlık yaptığı için bi tokat yemedi mi burda? Yeğenim bana vurunca aferin teyzem vur mu demeliyim ellerine ufak ufak vuruyorum ki bi daha yapmasın. Herkes kendi çocuğuna tahammül eder başkasının çocuğuna değil. Konu sahibi de tekme tokat dövün demiyor cocuk yaramazlik yaparken bi dur deyin diyor.
Ay ben de sizin yazdıklarınızı okuyunca daraldım.Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
ne ilgisi var hassaslıkla bu durumun çocuğuma vurmam ben diye ağlayan siz şuan hassasiyetinizi unutup vururum demeye mi başladınız... Çocuğunuzun olup olmayacağınıda Allahtan başkası bilemez bunu sakın unutmayın... hele ki bu yüzden kendinizi asla üzmeyin, incitmeyin, öfke biriktirmeyin... iyisi mi siz yine hassas olun...O zamanlar çocuğumun olmama ihtimalini yeni öğrenmiştim hassas bi zamandı ama artık buna açıkçası takılmıyorum.
ben vurmuyorum hanımefendi çocuğuma size garip gelse de evet vurmuyorum insanca dinliyorum onu başka çözüm bulmaya çalışıyorum ısrarla ve vurmuyorum insana vurulmazBence bu kk de ki bayanlar bi kendine gelmeli neyin ne amaçla yazıldığını anlamaktan çok konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Çocuk benim çocuğum beni rahatsız edebilir o an ben annesi olduğum için bunu kabullenebilirim ama çocuk durmasını bilecek. Ne yani kimse anne babasından yaramazlık yaptığı için bi tokat yemedi mi burda? Yeğenim bana vurunca aferin teyzem vur mu demeliyim ellerine ufak ufak vuruyorum ki bi daha yapmasın. Herkes kendi çocuğuna tahammül eder başkasının çocuğuna değil. Konu sahibi de tekme tokat dövün demiyor cocuk yaramazlik yaparken bi dur deyin diyor.
Örnek verdiğiniz yerlerden birinde yaşıyorum.3 yaşında bir oğlum var.Dediklerinize katılıp uygulamakla birlikte konu sahibinin söylediği gibi “Susmazsa bir tane patlat!” tavsiyesini uyguladığınız an çocuğunuzu elinizden alıverirler arkasından bakakalırsınız.Bana aklınca bir de beddua etmiş, kendi ruh haline veriyorum.Çocuğu olan birbirinin halinden anlar zaten, Uç örnekler dışında aklı başında hiçbir anne çocuğunu diğer insanları rahatsız etsin diye öylece bakmaz,susmaz.Aksine yerin dibine girer,terler, ne yapacağını bazen şaşırır.Çocuk bu adı üstünde ne kadar etkinlik de yapsan dikkatlerini vermeleri 15 dk.yı geçmez, sıkılır.Forumda bile kaç anne konu açtı, açıyor; “Yolculuğa çıkacağım ,şuraya gideceğim,çocuğum şu kadarlık önerilerinizi bekliyorum.” diye.Çocuklar yeni nesildir, gelecektir, biraz daha anlayış diyorum.Çocuğu oyalamak lazım, Avrupalılar aktiviteler hazırlayıp çıkıyorlar yola, çocuk her an ya boyuyor ya birleştiriyor yada şu cırtcırtlarla eşleştiriyor, çocuğun dünyası başka ilgisi başka. Meşgul olmayan çocuk ilgi çekmeye çalışır. Bir çantaya bir avuç lego, bir cırt cırt kitabı, iki kukla, bir peluş koyup ilgisi dağıldıkça diğerini vermek lazım. Yolculuklarda da parmak kukla ile sessizce konuşturma oyunu oynatıp kıyafetini değiştirmek gerekiyor çünkü çok çabuk terliyorlar ve cilt daha hassas olduğu için ağlıyorlar.
Avm için de çocuk orada tüm gün geçiremez süresi 2 saattir, yorulur ve sıkılır, aktivite alanlarına götürmek gerekebilir bu iki saatte bile.
Ama kaç anne bunu düşünür, çocuktur ağlar çocuktur bağırır ama neden?!
ha eskı konuna gene baktım da eşin demiş ki:eski nişanlın seni boşa bırakmadı eleştırıye bile tahammülün yok kesin döversin sen çocuğunu
ben vurmuyorum hanımefendi çocuğuma size garip gelse de ever vurmuyorum insanca dinliyorum onu başka çözüm bulmaya çalışıyorum ısrarla ve vurmuyorum insana vurulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?