- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Adı üstünde çocuk.. cocuk doğası gereği böyle davranır anormal olup alemin cocuğuna katlanamayan sizsiniz bence.. her cocuk hatta hepimiz hayatımızın bi döneminde böyle süreçlerden geçtik.. biraz anlayış!Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
Var ya siz bu sitede oldugunuz gibi degil olmak istediginiz gibi konusuyorsunuz. Klavye hanimefendisisiniz siz. Biliyor musunuz hepinize acıdım. Gercek kimligini bulamamak da zor.
Tanıdığım bir psikolog var .
Telefonunu vermemi ister mısın
Var ya siz bu sitede oldugunuz gibi degil olmak istediginiz gibi konusuyorsunuz. Klavye hanimefendisisiniz siz. Biliyor musunuz hepinize acıdım. Gercek kimligini bulamamak da zor.
Yok canım sağol. Benim psikolojim son derece yerinde. Tanıdığınız psikologlar sizin olsun.
Ya ne söylerse söylesin kapalı bunaltıcı ortamlarda 10 dk sussun otursun nasıl annesiniz anlayamıyorum bu kadar bile sözünüz geçmiyor mu çocuğunuza. Bu kadar mı pasifsinizO yüzden mi sarki soyleyen cocugu dert ediniyorsun kendine ?
SizAy her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
Sizin ag....orta yerine patlatsa biri ne hissedersiniz.oh iyi geldi bitane daha patlat.kimsiniz pardon da dunyayi size mi verdiler cocuk olmadinizveya dayak yemekten beynin yandi cocukken.cekemiyorsan cektigin yere sanane milletin coluk cocugundan.daralmis mis ay millet sana bayiliyor tobe tobe sinirim bozuldu...Ay her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
Çocuklar zaten evde bunlarla zaman geçiriyor dışarı cikamiyorlar bizim cocuklugumuz gibi değil şimdi zman o yüzden evden carsiya pazara giderken oyuncaklar la oynamasına karşıyım dış dünyayla alakali olmalılar azda olsa doğal yasmalilar diyorum mükemmel yetismemeli aralıksız Aktiviteler zeka gelistirici oyunlar vs katilmiyorum böyle büyütulenlereÇocuğu oyalamak lazım, Avrupalılar aktiviteler hazırlayıp çıkıyorlar yola, çocuk her an ya boyuyor ya birleştiriyor yada şu cırtcırtlarla eşleştiriyor, çocuğun dünyası başka ilgisi başka. Meşgul olmayan çocuk ilgi çekmeye çalışır. Bir çantaya bir avuç lego, bir cırt cırt kitabı, iki kukla, bir peluş koyup ilgisi dağıldıkça diğerini vermek lazım. Yolculuklarda da parmak kukla ile sessizce konuşturma oyunu oynatıp kıyafetini değiştirmek gerekiyor çünkü çok çabuk terliyorlar ve cilt daha hassas olduğu için ağlıyorlar.
Avm için de çocuk orada tüm gün geçiremez süresi 2 saattir, yorulur ve sıkılır, aktivite alanlarına götürmek gerekebilir bu iki saatte bile.
Ama kaç anne bunu düşünür, çocuktur ağlar çocuktur bağırır ama neden?!
Allah bunun serrinden hrkesi korusun bacim..ha eskı konuna gene baktım da eşin demiş ki:eski nişanlın seni boşa bırakmadı eleştırıye bile tahammülün yok kesin döversin sen çocuğunu
geçmiş olsun dilerim çabuk iyileşirsiniz... eşinizin çocuğun olsa döversin sözüne karşı ben asla çocuğuma vurmam diyip ağladığınız zamanlarıda unutmamanız dileği ile...Bu arada çocuğum yok belki de hic olamayacak bello sağlık sorunlarından. Yani benim çocuğumu dert etmenize hiç gerek yok. Kendinizinkine hakim olun yeterli
Bunun pasiflikle alakası yok ki.. cocuklar dünyaya sizin gibi bakmıyorlar size anlamsız gelen o sesler hareketler onların yaratıcılığını geliştiriyo henüz benim de cocuğum yok Allah nasip ederse mayısta aramızda olcak. Ve ben robot değil insan yetiştircem.. ağlayabilir, kendini yerden yerede vurabilir pasiflik ağladığı için her istediğini yaparsam olur.. çünkü cocuk bunu silah gibi kullanır. O beğenmediğiniz cocuklar sizden benden hepimizden daha zeki... biraz fazla abarttığınızı ve halden anlamadığınızı düşünüyorum..Ya ne söylerse söylesin kapalı bunaltıcı ortamlarda 10 dk sussun otursun nasıl annesiniz anlayamıyorum bu kadar bile sözünüz geçmiyor mu çocuğunuza. Bu kadar mı pasifsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?